Tabi ki hop diye biter demiyorum ama bu işler böyle başlar soğukluk girsin istemiyorum on yıl beraber yaşadığı kişiyi evi özlemesinden korkuyorum huysuz gelin olmak istemiyorum böyle şeylerde hep gelin suçludur zaten. Ona da sırt çevirmesin benim yüzümden vicdan azabından ölürümbunun için yuvanın dağılacağından korkman mantıklı düşününce sana da anormal gelmiyor mu?
İstemiyo ki yani sormadım ama bikaç kere eşimle buluşmak için biraz vakit geçirmiştik dışarda pek muhabbetimiz olmadı zaten evde hiç durmaz akşam eşim gelmeye yakın geliyo eve tek taraflı değil yanigörümcenin de seninde ortak sorununuz eşin aslında.o kardeşini senden kıskanıyor sen eşini ablasından eşi ortadan kaldırırsanız sorun da biter
bu işin şakası ama demek istediğim şu; eşin olmadan görümce ile ortak bişeyler yapsanız,birlikte yemeğe alış-verişe falan çıksanız.ikiniz zaman geçirseniz belki herşey daha güzel olur.
Eşinin kardeşinden değil de eski sevgilisinden bahsediyor gibisin. Hayret doğrusu. Huysuz gelin olmak istemiyorsan olma o zaman.Tabi ki hop diye biter demiyorum ama bu işler böyle başlar soğukluk girsin istemiyorum on yıl beraber yaşadığı kişiyi evi özlemesinden korkuyorum huysuz gelin olmak istemiyorum böyle şeylerde hep gelin suçludur zaten. Ona da sırt çevirmesin benim yüzümden vicdan azabından ölürüm
Arkadaşlar,
Fazla yüz verme yada bekar evi değil her akllına estiğinde gelip gitmesin ne demek ben anlıyamıyorum.
Bir kardeşden bahsediyorsunuz.
Eşimin kardeşlerini kendi kardeşimden ayırt etmem,eşimde benim kardeşi ayırmaz.Ve kardeşlerimiz ne zmaan isterlese gelip evimizde kalırlar.Başımızın tacıdırlar.
İyilikden-hoşlukdan ve bir aile olmakdan daha değerli hiçbirşey yok şu hayatta.
Merhaba hanımlar uzun zamandır burdaki dertleri okuyodum ama üye olmaya gerek duymamıştım keşke hiç duymasaydım. Hayatımda hiç anlaşamayan huysuz kişi olmamıştım hala anlamış değilim. Konuya gireyim iki görümcem var biri abla gibi iyidir evli yaşı da baya var diğeri bekar çalışıyo memur şehir dışında tatil oldukça gelir bzde kalır nedeni de eşimi çok sever eşim de onu. Evlenmeden önce de beraber yaşıyolardı biraz özgürlüğe alışkınlar. Neyse kısaca ben buna hiç ısınamadım neden bilmiyorum çok soğuk geliyo. O da bana tabi. İlk günden beri hiç tartışmadık ikimiz de eşim için katlanıyoruz birbirimize. Bu hafta yine geldi kaldı bikaç gün dün surat bir karış çıktı gitti annesine orda kalcakmış. Eşim çok bozuldu naptın ablama dedi liseden beri nerdeyse hiç kalmamış orda. hiçbişey yapmadım dedim yattı hemen erkenden soğuk davranıyo bana onu daha çok seviyo resmen. Napıcam ben şimdi yuvam yıkıkır mı gerçekten bişey yapmadım
Ben de bi böyle diyorum boşver olacağına varır diyorum sonra eşimi düşündükçe yine ağlamak geliyo sonuçta misafirdi o benim yüzümden gittiyse günahı da çok. Kaldım böyle arayamıyorum da ne dicem arasamBence bu konuda sürekli açıklama yapma eşine suçlu durumuna düşme. olaya burada kalmak istemedi gitti gözüyle bak boşver.
Eğer bir şey yapmadığınızı düşünüyorsanız neden günahı size olsun ki? Kendi seçimi gitmek istemiş ve gitmiş. Bence çok büyütülecek olay değil onun gitmesi. Burda önemli olan eşinizin, görümcenizin sizin yüzünüzden evinizden gittiğini düşünmesi. Neden böyle düşünüyor? Acaba eşiniz sizin yanlış bir hareketinizi mi sezdi ya da gözlemledi? Bana görümceniz biraz kapris yapmış ve eşinizin ilgisini çekmek istemiş gibi geldi. Ayrıca kimse kimseyi sevmek zorunda değil klasik laftır ama saygı göstermek zorunda. Ayrıca kimsenin de evine misafir olarak geldiği kişilerin huzurunu bozmaya hakkı yok! Yani bu yaptığı hareketin sizin huzurunuzu bozacağını bal gibi biliyor ve bilerek yapıyor. İyi niyetli olsa bir sorunu varsa açıkça size söyleyebilirdi çocuk gibi tepkiler vermektense..Ben de bi böyle diyorum boşver olacağına varır diyorum sonra eşimi düşündükçe yine ağlamak geliyo sonuçta misafirdi o benim yüzümden gittiyse günahı da çok. Kaldım böyle arayamıyorum da ne dicem arasam
Merhaba hanımlar uzun zamandır burdaki dertleri okuyodum ama üye olmaya gerek duymamıştım keşke hiç duymasaydım. Hayatımda hiç anlaşamayan huysuz kişi olmamıştım hala anlamış değilim. Konuya gireyim iki görümcem var biri abla gibi iyidir evli yaşı da baya var diğeri bekar çalışıyo memur şehir dışında tatil oldukça gelir bzde kalır nedeni de eşimi çok sever eşim de onu. Evlenmeden önce de beraber yaşıyolardı biraz özgürlüğe alışkınlar. Neyse kısaca ben buna hiç ısınamadım neden bilmiyorum çok soğuk geliyo. O da bana tabi. İlk günden beri hiç tartışmadık ikimiz de eşim için katlanıyoruz birbirimize. Bu hafta yine geldi kaldı bikaç gün dün surat bir karış çıktı gitti annesine orda kalcakmış. Eşim çok bozuldu naptın ablama dedi liseden beri nerdeyse hiç kalmamış orda. hiçbişey yapmadım dedim yattı hemen erkenden soğuk davranıyo bana onu daha çok seviyo resmen. Napıcam ben şimdi yuvam yıkıkır mı gerçekten bişey yapmadım
Arkadaşlar,
Fazla yüz verme yada bekar evi değil her akllına estiğinde gelip gitmesin ne demek ben anlıyamıyorum.
Bir kardeşden bahsediyorsunuz.
Eşimin kardeşlerini kendi kardeşimden ayırt etmem,eşimde benim kardeşi ayırmaz.Ve kardeşlerimiz ne zmaan isterlese gelip evimizde kalırlar.Başımızın tacıdırlar.
İyilikden-hoşlukdan ve bir aile olmakdan daha değerli hiçbirşey yok şu hayatta.
İstemiyo ki yani sormadım ama bikaç kere eşimle buluşmak için biraz vakit geçirmiştik dışarda pek muhabbetimiz olmadı zaten evde hiç durmaz akşam eşim gelmeye yakın geliyo eve tek taraflı değil yani
Napıcam diye soruyorsun ya sevgi kıyaslamasına gitmeyeceksin. Onu daha çok seviyo bunu benden az seviyo olayına girersen mahvetmesin evliliği. Eşiniz ilk defa böyle bi durumla Karşılaştığı için canı sıkılmış normal. Isterseniz arayım görümcebizi hoparlörlere verin konusun eşiniz de duysunMerhaba hanımlar uzun zamandır burdaki dertleri okuyodum ama üye olmaya gerek duymamıştım keşke hiç duymasaydım. Hayatımda hiç anlaşamayan huysuz kişi olmamıştım hala anlamış değilim. Konuya gireyim iki görümcem var biri abla gibi iyidir evli yaşı da baya var diğeri bekar çalışıyo memur şehir dışında tatil oldukça gelir bzde kalır nedeni de eşimi çok sever eşim de onu. Evlenmeden önce de beraber yaşıyolardı biraz özgürlüğe alışkınlar. Neyse kısaca ben buna hiç ısınamadım neden bilmiyorum çok soğuk geliyo. O da bana tabi. İlk günden beri hiç tartışmadık ikimiz de eşim için katlanıyoruz birbirimize. Bu hafta yine geldi kaldı bikaç gün dün surat bir karış çıktı gitti annesine orda kalcakmış. Eşim çok bozuldu naptın ablama dedi liseden beri nerdeyse hiç kalmamış orda. hiçbişey yapmadım dedim yattı hemen erkenden soğuk davranıyo bana onu daha çok seviyo resmen. Napıcam ben şimdi yuvam yıkıkır mı gerçekten bişey yapmadım
Elbette herkesin kardesi basinin tacidir.
Ama soguk davranan, sana ayar vermeye kalkan kardeslere ne demeli o zaman ?
Konusahibi birsey yapmadim diyor.
Konusahibi, soguk buldugu icin gorumcesini muhtemelen o da soguk durmus, ama gorumcesi suratini asip cekip gitmis.
Ayrica ne olursa olsun, ben evime kendi kardesim dahil her cani cektiginde gelip kalmasini kaldiramam.
herkesin belirli bir duzeni var, emrivakiyle yasamak, her an birilerinin cani istediginde evine gelip kalabilmesi herkese gore deyil.
Soranlar olmuş söyleyim eşim kardeşlerime iyi davranıyo hatta benden daha samimi diyebilirim. Burdan bakınca bi kere daha pişman oldum düşüncelerim için ama gözle görünür bi suçum da yok bence. Mesaj attım özledik diye. Akşama gelirim demiş. Bir de beni haklı görenler var size de hak verdim tabi ev ev üstüne olmuyo( tatilleri 15 gün bir aya kadar çıkabiliyo). Burda kalmasına herkes razı olmayabilir ama benim için bi sakıncası yok soğuk davranmazsa ve beni bozmaya çalışmazsa. Devam ederse daha sabırlı davrancam ne yapayım hır çıkmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?