Evett 39+6 da olduk içimde bıkorku oluyor bebegıme bişey olcak dıye :(

Kız canım doktorum en cok haftaya carsamba ya kadar beklerım dedı 41+0da son tarıh bıde artık kılo almıyor ıkı hafta gerıden gelıyor suni sancı ıle dedı en gec haftaya carsamba
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebisi kilosu nekadarki canm kilo almiyo alması lazm

Cok korkuyorum iyice morqlım bozuldu artık
Canim neden korkuyorsun sikinti yapma benim arkadasim 42.haftada dogurdu doktorlar alalim artik daha fazla bekleme dediler ama kiz illa normal dogurcam diye bekledi ve sonunda dogurdu doktorlar herhangi bir sikinti gormuyorsa sende stres yapma tatlim insan biranonce kucagina almak ister tabiki ama demekki bebisinin henuz keyfi gelmemis :)

40 dolunca rısklı dıye canım bıde hareketlerı falan azalıyor tedırgın oluyorum oyuzden

bende düşünüyorum. olsa son günler nasıl geçer.
kimisi sessizliğe gömülüyor riskli gebelik oluyor.
inşallah gelmeye karar verir gelir.

Bende ayni durumdayım pazartesi son gün o zaman gelirsin karar veririz napcagimiza dedi doktor bebek dogum pozisyonunda çatı muaynesinde normal dogurabilirsin dedi doktor ama bende sancı falan çıkmıyor adet olcakmis gibi agrim oluyo arada bol bol hurma yiyorum sıcak dus alıyorum elimden geldigince yürüyüş yapiorum ama sancı yok normal olsun çok istyrm 4.5 sene sonra gelen bebek çok riske atmakta istemiyorum evde bomba gibi geziyorum psikolojim çok bozuldu bide habire arayıp agri varmi diye soran insanlar yüzünden kafayi yemek üzereyim bebegin hareketleri azcik azalsa panik yapıyorum. Hamileligin ilk günleri zor diyolardi hiçte değil bu beklemek çok daha zor

Acaba stres yaptığın için sancım mi kesildi
Bılmıyorum canım etkısı olabılır cok gerıldım doguramıyorum dıye etrafımdakıler gunu gecınce soyle boyle dıye konusuyorlar beklemekte sıkıntı yok bısey olur dıye endişem

Bılmıyorum canım etkısı olabılır cok gerıldım doguramıyorum dıye etrafımdakıler gunu gecınce soyle boyle dıye konusuyorlar beklemekte sıkıntı yok bısey olur dıye endişem
Ya zaten şu etrafdakilerin bişey bildiklerini sanıyorlar ama insana korkudan başka birşey vermiyorlar canm allaha sığın inşallah sağlıkla alırsın kucağına bide sezeryan düşün drim ben

Aynu durumdayım csnım benım de bıtane doktor hatası sebeplı kaybım var kalbım kus gıbı hareket etmeyınce tavuk gıbı dolanıyorum ortada en zoru bu son anlar bulantısı agrısı sancısı sıkuntılı degıldı bukadar

Ya zaten şu etrafdakilerin bişey bildiklerini sanıyorlar ama insana korkudan başka birşey vermiyorlar canm allaha sığın inşallah sağlıkla alırsın kucağına bide sezeryan düşün drim ben
Doktorum yapmıyor canım konustum en gec haftaya carsamba sunı sancı dedı sunı sancı ıle olmazsa sezeryan dedı bebegın bası kanalda dıyor

ben tamamen vaktini doldurunca gelir diye düşünüyorum fakat günümüzde. gününü doldurmasına rağmen gelmeyen bebekler oluyor evet.

Gerçekten çok zormus eşim çok rahat bazen kızıyorum niye böyle rahat davraniosun diye sonra oda benim gibi olsa mahvoluruz diye düşünüyorum arayanları acasim gelmiyo her an evi derleyip topluyorum doguma gidersem diye ama tk yok bide kız erken gelir diyolardi

Alakası yokmus benımke aynı olanlsr dogum yapalı 2 hafta oldu ustelık erken doğum rıskı vardı benım saglıkla gelsınler sag saglımde bu gunlerde gecer ınş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…