Evett 39+6 da olduk içimde bıkorku oluyor bebegıme bişey olcak dıye :(

Kız maşallah 1 cm ve iyice yumuşamış daha ne olsun eve gidip hemen duşa başla sıcak duş çömelme hareketi . Bol bol yap zor olan yumuşama. Yumuşamakta birlikte acayip açılma oluyor

Kız maşallah 1 cm ve iyice yumuşamış daha ne olsun eve gidip hemen duşa başla sıcak duş çömelme hareketi . Bol bol yap zor olan yumuşama. Yumuşamakta birlikte acayip açılma oluyor
Ay inş canım yurudum epey dus alcam tekrar hurma yiyorum bıde cömelip hatta bıraz bekleyıp kalkıyorum basına dokundum dedı ama bılmıyorum dogumu tetıkler ama kişiye gore degısıyor dedı

Ay inş canım yurudum epey dus alcam tekrar hurma yiyorum bıde cömelip hatta bıraz bekleyıp kalkıyorum basına dokundum dedı ama bılmıyorum dogumu tetıkler ama kişiye gore degısıyor dedı

masallah canim insallah hayirlisiyla devami da gelir.haftaya carsambaya daha cok gun var kismetse o gune kadar acilir.pilates topunda ziplamakta cok ise yariyormus,arkadasima hastane odasinda hemsireler yaptirmis sancilae daha kolay atlatiliyormus.

masallah canim insallah hayirlisiyla devami da gelir.haftaya carsambaya daha cok gun var kismetse o gune kadar acilir.pilates topunda ziplamakta cok ise yariyormus,arkadasima hastane odasinda hemsireler yaptirmis sancilae daha kolay atlatiliyormus.
Onuda deneyım canım saolasın rabbım kımseyı sona koymasın cok streslı oluyor

Onuda deneyım canım saolasın rabbım kımseyı sona koymasın cok streslı oluyor
ahh ahh canim son haftalar en zoruymus.hele benim gibi son hafta terse donduyse bebegim.streslenmemeye calisiyorum ama aklim hep orda.insallah bebegim de sizinki gibi doner dogum yoluna girer diye dua edebiliuorum sadece.Allah hayirli ve saglikli bir sekilde kucaklarimiza almayi nasip etsin.

Amin canım hayırlısıyla inş stresten etkılenır stres yapma dedı ama gel gör ki elimde degıl

Canım senin kız geldi gelecek bak görürsün yarın tada sonraki gün. Sen yorulmakta bak biraz. Sürekli duşa git küvetin varsa sıcak suya yat. Benimde 1 cm ve yumuşama vardı aynen başı inmişti. Çok kolay açılmam oldu eve geldim boş duş aldım hiç durmadım çömeldim sürekli tv karşısında . Hastaneye gittim 6 cm olmuş

Ayy canım inş benimde kolay olur saolasın canım Allah razı olsun hast geldım bıraz daha ündi sankı kendını asagı ıtıyor gıbı yuruyorum evın içinde bıle bıraz daha comelıp kalkma hareketı yapıyım

O itiyor ya kendini rahimde açılıyor işte. Bende ha bire wc ye gidiyordum çocuk ittirip duruyordu kendini çişim gelmiş gibi oluyordu. Çömeldikçe çişin geliyordu. Meğer açılıyormuş

O itiyor ya kendini rahimde açılıyor işte. Bende ha bire wc ye gidiyordum çocuk ittirip duruyordu kendini çişim gelmiş gibi oluyordu. Çömeldikçe çişin geliyordu. Meğer açılıyormuş
Evet canım cömeldıkce lavobaya gıdıyorum gıttıgıme degmıyor dıyorum soylenıyordum

Evet canım cömeldıkce lavobaya gıdıyorum gıttıgıme degmıyor dıyorum soylenıyordum
Aynen böyle devam . Sen zoru başardın gerisi çok kolay . Her çömeldiğinfe Açıldığını düşün. Bırakma kendini. Eşin belini ovsun. Zeytin yağ ile alt tarafına masaj yap.

Aynen böyle devam . Sen zoru başardın gerisi çok kolay . Her çömeldiğinfe Açıldığını düşün. Bırakma kendini. Eşin belini ovsun. Zeytin yağ ile alt tarafına masaj yap.
Sırtımda bıagrı var oda mı ondan kı nefes aldıkca usutursunde agrır ya canım tamam canım onuda deneyım

Sırtımda bıagrı var oda mı ondan kı nefes aldıkca usutursunde agrır ya canım tamam canım onuda deneyım
Aynen geçen gün bende öyle oldum üşütmüşüm ağrısı gibi. Meğer sancılanmışım işte yürekler biraz git elbiselerine bak kızçenin gaza getir kendini yapabilirsin bunu. Tüm dünyada bütün kadınlar yapıyor bunu senin neyin eksik. Çok kolay bi Doğum olacak senin ki Allah'ın izniyle.

Allah razı olsun canım rabbım senıde zorda bırakmasın ne sıkıntın varsa gıdersın saolasın hakkını helal et

Varmı dogum yapan kızlar 40+2 olduk

kiz biz bu gidisle doguramiycaz
bende kontrolden geldim bugun 39+0.bebisim hala ters duruyor keyfi yerinde.bi kac gun denedik egzersizleri ise yaramamis donmemis.sali gunu tekrar kontrolum var kismet bol dua edicem.Cuma gunu en son bakilacak o zamana kadar donmediyse sezeryan olacak dedi doktorum..Hayirlisi olsun insallah napalim..birbirimize bol bol dua edelim

Kaldık valla ınatcı cıktı bızımkiler benımde carsamba günü son dedı canım suni ile carsamba gunu yahu stres yapma erken dogum olur dedıler stredın dıbını gordum tık yok basıda kanalda halbukı nasıl rahatsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…