Evett 39+6 da olduk içimde bıkorku oluyor bebegıme bişey olcak dıye :(

Suan kac canım senın

Benim gununden 10 gun sonra dünyaya geldi
bende şahit oldum.bulunduğum mahalle kırsal. kadın benim yaşımdan ufak ilk çocuğu, en ufak bir sancısı olmadı dudakları morarmış kvaldesi farketmiş, artık nasıl neye göre belirti bilemiyorum.zaten fakirlerdi 9 ay boyunca ultrasona gittikleri süpheli. kadını hastaneye kaldırıp sezeryan yapmışlardı.

Ben normal doğum yaptmistim ama 1 gün arayla sezeryandan döndüm doktorum bana yarın gel sezeryana alcam seni demişti o gece sancilarim sıklaştı sabaha karşı doğum yapmıştım ama bebeğim suyun içinde çok kaldığı için elleri ayakları kabuklanmisti bebeğimin tabi bu doğumumun üzerinden 8 yıl gecti

Kacıncı haftsn canım
34 haftalığız canım.ben de barış beye gidiyordum ama işte vefat etmesi çok üzdü.hemen birini bulmalıyım sanırım çok stres oldum burda versa daki cem beye gidicem ama sanırım doğumu kayseride yapıcam hüma daki erşad beye de çok iyi dediler ama bilemiyrm bakıcam bakalım

Normal mı sezeryan mı canım ılk mı

Evet canım bende cook uzuldum Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun aıledıne buyuk sabır versin inşallah rabbım ersad beyıde duydum canım hep ıyı dıye

Evet canım bende cook uzuldum Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun aıledıne buyuk sabır versin inşallah rabbım ersad beyıde duydum canım hep ıyı dıye
Dunyamdakı aynur sımur du oda ıyı dı canım ben memorıal ulku hanıma gıdıyorum memnunum

Şuan il olarak nerdesin canm

Tamam canım inşallah yapicam

Evet kizlar nefes terapisini hamile olanlar korkablar panik atagi olanlar anksiyate bozuklugu olanlar klostrofobisi olanlar ay cok daraldim diyen herkes yapabilir

S Sermin3694 canim ne alemdesin merak ettim.var mi gelen giden sanci
Canım bugun doktora gıttım bır cm acılma var yumusama var bası ıyıce kanala yerlrsmıs dedı uyardı eve geldım bu haftafa gelmezse haftaya carsamba sunı sancı vercek inş uyarma işe yarar da başlar hayırlısıyla bugun doldu gunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…