- 29 Ekim 2016
- 1.368
- 391
- 123
- 35
- Konu Sahibi Sermin3694
-
Suan kac canım senınGerçekten çok zormus eşim çok rahat bazen kızıyorum niye böyle rahat davraniosun diye sonra oda benim gibi olsa mahvoluruz diye düşünüyorum arayanları acasim gelmiyo her an evi derleyip topluyorum doguma gidersem diye ama tk yok bide kız erken gelir diyolardi
Hatun rahat sanırımben tamamen vaktini doldurunca gelir diye düşünüyorum fakat günümüzde. gününü doldurmasına rağmen gelmeyen bebekler oluyor evet.
Inş Canım dua edelim birbirimizeAlakası yokmus benımke aynı olanlsr dogum yapalı 2 hafta oldu ustelık erken doğum rıskı vardı benım saglıkla gelsınler sag saglımde bu gunlerde gecer ınş
Tamam canım ınşInş Canım dua edelim birbirimize
Benim gununden 10 gun sonra dünyaya geldiben tamamen vaktini doldurunca gelir diye düşünüyorum fakat günümüzde. gününü doldurmasına rağmen gelmeyen bebekler oluyor evet.
bende şahit oldum.bulunduğum mahalle kırsal. kadın benim yaşımdan ufak ilk çocuğu, en ufak bir sancısı olmadı dudakları morarmış kvaldesi farketmiş, artık nasıl neye göre belirti bilemiyorum.zaten fakirlerdi 9 ay boyunca ultrasona gittikleri süpheli. kadını hastaneye kaldırıp sezeryan yapmışlardı.Benim gununden 10 gun sonra dünyaya geldi
Ben normal doğum yaptmistim ama 1 gün arayla sezeryandan döndüm doktorum bana yarın gel sezeryana alcam seni demişti o gece sancilarim sıklaştı sabaha karşı doğum yapmıştım ama bebeğim suyun içinde çok kaldığı için elleri ayakları kabuklanmisti bebeğimin tabi bu doğumumun üzerinden 8 yıl gectibende şahit oldum.bulunduğum mahalle kırsal. kadın benim yaşımdan ufak ilk çocuğu, en ufak bir sancısı olmadı dudakları morarmış kvaldesi farketmiş, artık nasıl neye göre belirti bilemiyorum.zaten fakirlerdi 9 ay boyunca ultrasona gittikleri süpheli. kadını hastaneye kaldırıp sezeryan yapmışlardı.
34 haftalığız canım.ben de barış beye gidiyordum ama işte vefat etmesi çok üzdü.hemen birini bulmalıyım sanırım çok stres oldum burda versa daki cem beye gidicem ama sanırım doğumu kayseride yapıcam hüma daki erşad beye de çok iyi dediler ama bilemiyrm bakıcam bakalımKacıncı haftsn canım
Normal mı sezeryan mı canım ılk mı34 haftalığız canım.ben de barış beye gidiyordum ama işte vefat etmesi çok üzdü.hemen birini bulmalıyım sanırım çok stres oldum burda versa daki cem beye gidicem ama sanırım doğumu kayseride yapıcam hüma daki erşad beye de çok iyi dediler ama bilemiyrm bakıcam bakalım
Evet canım bende cook uzuldum Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun aıledıne buyuk sabır versin inşallah rabbım ersad beyıde duydum canım hep ıyı dıye34 haftalığız canım.ben de barış beye gidiyordum ama işte vefat etmesi çok üzdü.hemen birini bulmalıyım sanırım çok stres oldum burda versa daki cem beye gidicem ama sanırım doğumu kayseride yapıcam hüma daki erşad beye de çok iyi dediler ama bilemiyrm bakıcam bakalım
Dunyamdakı aynur sımur du oda ıyı dı canım ben memorıal ulku hanıma gıdıyorum memnunumEvet canım bende cook uzuldum Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun aıledıne buyuk sabır versin inşallah rabbım ersad beyıde duydum canım hep ıyı dıye
Şuan il olarak nerdesin canm34 haftalığız canım.ben de barış beye gidiyordum ama işte vefat etmesi çok üzdü.hemen birini bulmalıyım sanırım çok stres oldum burda versa daki cem beye gidicem ama sanırım doğumu kayseride yapıcam hüma daki erşad beye de çok iyi dediler ama bilemiyrm bakıcam bakalım
Bende ankaradayım ama nevsehirliyim hemşerimNevsehırdeyım canım dogumu kayserıde yapcam ıkıncı bebegın mı
Nevşehir canımŞuan il olarak nerdesin canm
:))hemserı cıktık :) memorıal a gıdıyorum canım kayserıyeBende ankaradayım ama nevsehirliyim hemşerimhangi hastanedesin kayseride
Şuan il olarak nerdesin canm
Anladım tatlım hrsey yolunda gşder inşllah cnm hayırlı haberlerini bekliyorum:))hemserı cıktık :) memorıal a gıdıyorum canım kayserıye
Tamam canım inşallah yapicamAnlatayım cnm oturur vaziyetteyiz omurgamız dik sol elimizi göğüs altımız ysni miğdemizin üstğne koyuyoruz nefes alıyoruz burnumuzdan yediye kadar sayıyoruz sonra yediye kadar sayarak nefesimizi veriyoruz bunu yaparkende olumlu sözcükler düşünüp tekrarlıyoruz bu şekilde on onbeş dakika yap sen rahatlayana kadar baya işe yarıyo bu
Canım bugun doktora gıttım bır cm acılma var yumusama var bası ıyıce kanala yerlrsmıs dedı uyardı eve geldım bu haftafa gelmezse haftaya carsamba sunı sancı vercek inş uyarma işe yarar da başlar hayırlısıyla bugun doldu gunumS Sermin3694 canim ne alemdesin merak ettim.var mi gelen giden sanci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?