Evett bu seferki derttir gorumcemin oğlu..

Leonmathilda

Karmakarışık...
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2018
405
392
103
31
Evet arkadaşlar şuan canım sıkkın sizce napmalıyım???
Görumcemin oğlu 6 ya gidiyor okulu karşımızda..
Kaynanam eşime demişki. Bizim oğlan 2 gün önce senin balkonda sigara içen bir adam görmüş.
Eşim.bana dedi moralim sıfır çünkü ben balkona çıkmam bide kiş geldi. Bebekten fırsat yok..
Eşim sigara içmiyor gündüz evde yok zaten..
Gerizakali çocuk yanlış görmüş ama çok sinir oldum.arayıp çocuğa ve annesine sorsam mi eşim.üstünde durmadı ama
Bilmiyorum ciddi bir durum Allah korusun yanlış görmüştür dedi bende bu ne kadar saçma birşey dedim cahil.çocuk dedi.. Ama sinirliyim acayip evde bir sessizlik hakim

Son düzenleme:
Onda zaten akıl olsa neyse çok sefer dedikoduyu entrikalari
Ne kadar sevse de dedikoduyu, evladinin yuvasi bile yıkılabilir böyle birseyden. Degil mi?
Bence cocugun annesini arayip, ya da direk evine gidip, bir daha emin olmadan, cocugun da boyle seyleri dile getirmemesini ve bu tur seylerin cok büyük sonuclar dogurabilecegini hem anneye hem cocuga anlatabilirsiniz. Cocuk da olsa anlayacaktir bence..Kayinvalidenizle bu konuda konusmayin bile..

Bir sonraki görüşmenizde sohbet arasında “iftiranın cezasının 1 ila 4 yıl arası hapis cezası olduğunu öğrendiğinizden” bahsedin isterseniz.

Bence yuzlesmelisiniz böyle şeyin iftirasi mi olur. Siz ne demeye calisiyosunuz benim evimde elin adamının ne işi var neyi ima ediyorsunuz kime iftira atıyorsunuz diye cevabını verin ki bidaha size gelip te böyle sacma sapan bişey diyemesinler

Şimdi arasam mi ki oğlanı annesini oğlan Evde dır yarın okula gider.

Çok ağır bir iftira bu can sıkılmayacak gibi değil gerçekten. Ben olsam görümcemi de kaynanamın da arayıp bi adam görmüşmüş oğlan nasıl biriymiş nerde oturuyormuş vs gibi sorardım. Lafınızın arkasını düşünmeden konuşmayın diye çıkışırdım .Ortaya fitne atıp çekilmek kolay bu lafı temizlemeleri lazım. Yenilir yutulur şey değil. Kayınvaliden suçlu tabi burda amacı ne yani ortalığı bulandırmaktan başka şey değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…