Evett bu seferki derttir gorumcemin oğlu..

Kayınvalideniz bunu kasıtlı yaptıysada eşiniz ciddiye almamış şükür.Hem akıl var, fikir var,
eve adam alacak olsanız millet görsün diye balkona çıkmasına izin verilir mi.Kaynanayı yakın markaja alın.Öyle on parmağında on karası olan biriyse tekrar dener.İyi bir ayar verilmeli.

Ben öyle bir ailede gelinim ki çocuklarından tut hepsi şeytan

Boyle bir durumda iki yoldan birini uygularim.1-Gorumcemi arar yarın polis merkezine gideceğimi evimde balkonda bir adam gören oğlunu da şahit gösterceğimi ,yarin benimle polis merkezine gelmesini,demek ki evime izinsiz birinin girdiğini siylerim. 2-Oglunun TC kimlik nosunu isterim,nedenini soracaktir....göz doktorundan onun için randevu alacağımı benim eşimin akli basinda bir adam olmasindan dolayi bir sorun yasamadigimi ama bir yuva yikilmadan cocugun bir goz doktoruna gozukmesinin faydali olacagini söylerim.

Kvnizi ve gorumcenizi ilk gördüğünüz yerde ; "çocuk lafiyla ortalık karıştıran 2 yetişkinin arasında çocuklarınızda kafayı kırmış, daha nereye baktığını bilmiyor ama laf taşımayı biliyor ,ama artık şaşırmıyorum lakin la havle çekiyorum,sessiz atın tekmesi çetin olur" diyin.

Olay 2 gün önce olmuş diyerek anlatılmamış olsa dediğiniz taktik uygulanabilirdi.Ama şöylede olabilir.2 gün önce komşuya hırsız girmiş ve şahit olarak çocuğu çağıracakları bilgisine başvurulacağı oyunu oynanabilir.Tabi bu kaynanaya söylenip nabız yoklaması yapılabilir.Ama eş desteği şart.Yoksa işler sarpa sarabilir.Kaynana iyi bir dersi hak ediyor.

Ne kadar sinir bozucu bir durum ya, ne oldu peki k.valide bunu eşinize söyledi? Ne bekliyordu yani? Çocuk mocuk yaptığı şey çok hadsizce ve iftira resmen ben olsam susamazdım ya

Ben olsam kv yi arayıp “ne diyosun anne sen bide bana söyle, ama açık açık” derdim. Çoluk çocuğun lafıyla nasıl böyle bişeyi kalkıp kocana söyler! Allah korusun kadın cinnayetlerinin ayyuka çıktığı bi ülkedeyiz. Adamlar böyle bi cümlenin imasıyla bile eşlerini öldürüyo. Böyle çirkin ve düşüncesiz bi cümle duymadım.

Şimdi arasam mi ki oğlanı annesini oğlan Evde dır yarın okula gider.

ya kv oglana da iftira attiysa

cocuk bu nasil kendine inandircak ki, ben demedim anne dese kv dedi dese cocugun uzerine kalir

belki de kv bunu bile bile zarf atti, kv guvenilir biri degilse oltaya gelmeyin derim
meseleyi kv ile halledin

bu seferki ara bozmadi bi dahakine cocuk okuldan cikinca yengesine gitmis kapida erkek ayakkabisi varmis kapiyo calmis ama kapiyi acmamis yengesi deyin böyle ucuk hikayelerle olmuyo diyebilirsiniz

çok haklı üstünü kapatırsanız suçlu duruma düşersiniz diye düşünüyorum bilemiyorum nasıl davranmalısınız çok üzüldüm cidden
Çocuk nerde ne zaman gördü neden kvye anlatıldı
bu çok büyük bir itham psikolojimi bozdunuz benim diyebilirsiniz töbe töbe ya rabbi Allah esirgesin

Belki aileden birinin geldiğini falan ima etmiştir aldattığınızı düşündüğünü düşünmek bile istemiyorum Çok ayıp çok çirkin Belki ailenizden biri geldi size balkonda sigara içti hemen eşinize söylemeleri de ne kadar saçma

Namus olayı resmen eve gelen yabancı bir erkekten bahsediliyor
Kvniz çocuğu dikkate alarak eşinize söylüyor eşiniz önemsemediğini belirterek size söylüyor
Eşinize ağzınızın payını verin derim bunu önemsiyorsa tepkinizi de önemseyecek önemsemiyorsa gelip size getirmeyecek
Kvniz ile yüzyüze görüştüğünüzde de söyleyin çocuk laf getirmiş sizde eşime yetiştirmişsiniz okula değilde evimi gözetlemeye geliyor heralde diye belirtin
Eve erkek alacaksınız sonra da sigara içsin diye balkona çıkaracaksınız... çok akıllıca iş yani falan diye direk söyleyin kvnize oda gitsin torunu ile halletsin

Yok artik.nasil seymis bu.bir de sana degil direk esine soyluyor sikayet eder gibi.bence sessiz kalma.esine annesinin yaptigi terbiyesizligi kabul edemeyecegini soyle.kizsin annesine.ayrica arama ama karsilastiginda annesine soyle cocugun.ne terbiyesizlik bu,susulacak sey degil

Kv nizin eşinize söylemek yerine çocuğa yanlış görmüşsündür demesi ve olamayacağını açıklaması lazımdı. resmen eşinizin aklına kurt düşürmek istemiş. Yaptığı itham çok çirkin ben sakin kalamazdım böyle bişey karşısında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…