Evett bu seferki derttir gorumcemin oğlu..

Bide bence çocuk direk kv nize söylememiştir öncesine annesine söylemiştir. Çocuğun Annesi kv nize söylemiştir ki bu daha çirkin bişey. Sizin yapabileceğinizden şüphe duyup dilden dile dolaşması konunun

Bence hic susmayın. Kv ye de cocugun annesine de dişinizi gösterip güzel bir ayar verin. Esinizin kulağına gider de size kızarsa benim bgun namusuma iftira atar gibi seni dolduran yarin daha beterini yapar susamadim dersiniz.

Ne biçim insanlar var ya işine gücüne bakacakları yerde nelerle uğraşıyorlar.

Ya durdukça sinirleniyorum konu sahibi. Bu çok iğrenç bir iftiradır. Hemde sonucu cinayet bile olabilirdi Allah korusun. Lütfen kv yi, görümceni ve çocuğu çok sert uyar! Nereye baktığını bilmiyo ama emin olmadığı birşeyi koştur koştur anasına,anneannesine söylemeyi biliyo. Gerçekten başıma gelse çok büyük hır çıkartırdım “neyi ima ediyolar? neyle itham ediyolar beni” diye. Sakın susma üzerinin örtülmesine izin verme. Eğer bunu kv uyduruyosa susarsan devamı gelecektir. Ve bund inanmasa bile kocan ikincide aklı karışır Allah korusun. Bu konunun üstüne git mutlaka.

kv ne amacla soyledi acaba iyi niyet olmadigi kesin.ben boyle konularda acayip sinirlenirim ortaligi birbirine katardim heralde

Laf sahibinden çoğalır derler bence konuyu esinizle halettiyseniz açmayın

Bide bugün konuştuk kve hiç birşey demedi bana gayet iyi konuştu kapattı..

6. Sınıfa giden bir çocuk böyle bir şeye neden dikkat etsin. Hadi başını kaldırdı dayımın evi biri balkonda sigara içiyor gördü diyelim eve gidene kadar aklindan cikar gider. yani bunu anlatmaya deger bir sey bulacak da eve gidince harirlayacak da anasına söyleyecek. Çocuk böyle bir şey söylediyse gorumceniz sormuş demektir. Bence art niyet var. Bence iftira var. Bir de 6. Sınıfa giden çocuk tek başına mı dönüyor eve.

Himm sindi hesap ettim 11 yaşında oluyormuş ben 8 yaş civarı düşünmüştüm. Evet kendi kendine de gidip söylemiş olabilir

kv Bu lafın nereye gideceğini bilecek yaşta ve hiç masumca değil tamamiyle şeytani ben olsam kv arayıp çoktan ağzının payını vermiştim

normalde kayınvalıden cocuga yanlıs gormussundur ne alaka deyıp konuyu kapatmalıyken tam tersı ortalıgı bulandırmıs
ozellıkle aramayın hıc ustunde durmayın

Duramazdın zaten herkesle konuştum. Çocuklada hala da gördüm diye direniyor anneso bağırdı kızdı. Babasının kulağına giderse çok kötü dövermiş eşime aman eniştene deme dediler
Eşim bu işin yanlış olmaz herşey her yerde söylenmez kı kucuk değil bu dedi. Herkese çıkıştı. Herkes ayağını denk alsın. Çünkü bu işin asla şakası olmaz
Bir fitne yuva yıkar.
Şuan biraz rahatladım.
Eşimde küçücük boyuyla herşeye burnunu sokmasın dedi falsn şuan bak dedi.
Çocuk değil dedi 12 yaşında lafı dinlenir dedi.

bu seferki ara bozmadi bi dahakine cocuk okuldan cikinca yengesine gitmis kapida erkek ayakkabisi varmis kapiyo calmis ama kapiyi acmamis yengesi deyin böyle ucuk hikayelerle olmuyo diyebilirsiniz
Valla ÇOK HAKLISINIZ eşimin 2 yeni ayakkabısı var yeni aldık onlari görmedi çocuk şimdi bunu görse dediğin gibi bi erkeğin ayakkabısı diye. ALLAHIM ÇOCUKLARA BİLE GUVENİLMİYOR ARTIK YA NASIL BİR ŞEYTAN OLDU HERKES..

12 yasında ki çocuk neden böyle bir şey söyler ve ısrar eder ben orada kaldım kaynana görümce fesatlıktan iftira attı diyelim çocuğun maksatı ne yanlış anlamayın lakin öyle bir şey yoksa çocuk tedavi olmalı o çocuk büyüyecek aramıza katılıcak toplum için tehlike arz ediyor

En iyisini yaptın üzerinden bi yük kalktı hadi geçmiş olsun
Enişteye de söylemelisin :)
Dayağı hak etmiş arsız çocuk yuva yıkacak şuna bak

Çocuklar en iyi taklitcidir anne babayı taklit eder önce ailenin genelinin tedavi olması lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…