- 5 Aralık 2015
- 5.122
- 11.797
- 248
- Konu Sahibi Leonmathilda
-
Laf sahibinden çoğalır derler bence konuyu esinizle halettiyseniz açmayınEvet arkadaşlar şuan canım sıkkın sizce napmalıyım???
Görumcemin oğlu 6 ya gidiyor okulu karşımızda..
Kaynanam eşime demişti. Bizim oğlan 2 gün önce senin balkonda sigara içen bir adam görmüş.
Eşim.bana dedi moralim sıfır çünkü ben balkona çıkmam bide kiş geldi. Bebekten fırsat yok..
Eşim sigara içmiyor gündüz eve yok zaten..
Gerizakali çocuk yanlış görmüş ama çok sinir oldum.arayıp çocuğa ve annesine sorsam mi eşim.üstünde durmadı ana
Bilmiyorum ciddi bir durum Allah korusun yanlış görmüştür dedi bende bu ne kadar saçma birşey dedim cahil.çocuk dedi.. Ama sinirliyim acayip evde bir sessizlik hakim
Bide bugün konuştuk kve hiç birşey demedi bana gayet iyi konuştu kapattı..
6. Sınıfa giden bir çocuk böyle bir şeye neden dikkat etsin. Hadi başını kaldırdı dayımın evi biri balkonda sigara içiyor gördü diyelim eve gidene kadar aklindan cikar gider. yani bunu anlatmaya deger bir sey bulacak da eve gidince harirlayacak da anasına söyleyecek. Çocuk böyle bir şey söylediyse gorumceniz sormuş demektir. Bence art niyet var. Bence iftira var. Bir de 6. Sınıfa giden çocuk tek başına mı dönüyor eve.
Valla ÇOK HAKLISINIZ eşimin 2 yeni ayakkabısı var yeni aldık onlari görmedi çocuk şimdi bunu görse dediğin gibi bi erkeğin ayakkabısı diye. ALLAHIM ÇOCUKLARA BİLE GUVENİLMİYOR ARTIK YA NASIL BİR ŞEYTAN OLDU HERKES..bu seferki ara bozmadi bi dahakine cocuk okuldan cikinca yengesine gitmis kapida erkek ayakkabisi varmis kapiyo calmis ama kapiyi acmamis yengesi deyin böyle ucuk hikayelerle olmuyo diyebilirsiniz
En iyisini yaptın üzerinden bi yük kalktı hadi geçmiş olsunDuramazdın zaten herkesle konuştum. Çocuklada hala da gördüm diye direniyor anneso bağırdı kızdı. Babasının kulağına giderse çok kötü dövermiş eşime aman eniştene deme dediler
Eşim bu işin yanlış olmaz herşey her yerde söylenmez kı kucuk değil bu dedi. Herkese çıkıştı. Herkes ayağını denk alsın. Çünkü bu işin asla şakası olmaz
Bir fitne yuva yıkar.
Şuan biraz rahatladım.
Eşimde küçücük boyuyla herşeye burnunu sokmasın dedi falsn şuan bak dedi.
Çocuk değil dedi 12 yaşında lafı dinlenir dedi.
Çocuklar en iyi taklitcidir anne babayı taklit eder önce ailenin genelinin tedavi olması lazım..12 yasında ki çocuk neden böyle bir şey söyler ve ısrar eder ben orada kaldım kaynana görümce fesatlıktan iftira attı diyelim çocuğun maksatı ne yanlış anlamayın lakin öyle bir şey yoksa çocuk tedavi olmalı o çocuk büyüyecek aramıza katılıcak toplum için tehlike arz ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?