Evhamlı anne

karlarkralice

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2025
11
1
1
38
Çocuk büyütmek gerçekten her anlamda dikkat ve emek isteyen birşey. Sizler de benim gibi fazla evhamlı mısınız? Bazen ufak birşeyde bile aklımdan en kötü senaryo geçiyor kalbim sıkışıyor. Bununla nasıl başa çıkıyorsunuz? Herhangi bir öneriniz var mı?

Annelik eşittir kaygı benim için. Çok da normal geliyor bu durum. çünkü doğadaki bütün memeliler böyle yavrusunu korumak için en kötüsünü düşünüp önlem alır. Eğer dikkat etmezsek daha kötü şeyler olacağından eminim. Ben bebeğim 4 aylıkken elinde bir oyuncak vardı bunu koparamaz dedim imkansız yani 4 aylık bebek bunu yapamaz diye düşündüm onu parçalamış yutmuş onu boğazından çıkarana kadar çok kötü olmuştum çok üzülmüştüm. O günden beri çok evhamli oldum çünkü kaybetme korkusunu yaşadım. Bana diyorlar ki bu kadar stres yapma gerek yok bir şey olmaz. Onlari asla dinlemiyorum

Ben anksiyete sebebiyle antidepresan kullaniyorum annelik tam bi cilginlik.. biraz iyi geliyor ilac.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…