Temizlik yemek iş güç derken bide 5 aylık kızım var onla zaten zaman nasil geciyor anlamiyorum bile
bizimde yok :/ daha yeni evlisin sanirim acele etme.. olur INSALLAH daha 7 ay ne ki
Allah bağışlasın, bizim bebiş yok çok istiyoruz ama olmuyor
Aminn canim sağol olur ins nm bmm uzme kendini ne zemandan beri istiyorsunuz allah buyuk cnm inşallah bebegi olmayanlar tez zamanda hamis olurlar
Hem calisan hem ev hanimi olarak gunum
Sabah 6 da kalkmakla basliyor utu varsa utuyyu yapiyorum etrafi toparliyorum kahvalti hazirliyorun kendim hazirlanip esimi uyandiriyorum.
Kahvalti bitiyo esim hazirlanana kadar kahvalti bulasigi ogle yemegi sefer tastina konulur ev havalanmasi icin camlar acilir ise gidilir. Evi iyice topluyorum ki geldigimde hemen ev temizleyim diye. Cikmadan camasir varsa atarim yikanir.
Is yerrinden saat 6 da gelirim eve yemek yoksa onlari hazirlayip ocaga koyup temizlige girisiyorum. Temizlik bitiyo sofra hazirliyorum. Ise gidiyorum saat 9 da kapatip eve geliyoruz yemek yiyip bulasik yikayip cay kahve meyve fasli biter eger gunlerden pazartesi ise pazardan aldiklarimiayitlar temizler patlicanla islim kebabi karniyarik yesil fasulye haslanmis nohut fasulye yesil mercimek hepsini hazirlar buzluga atarim.
Daha sonra kocanin gonlunu gorur puzzle kitap vs vs mesgale bubulurum yaparim.
Bugun yaprak sardim simdi pisiyo ve buzluga atar arada yemeklerin yanina koyarim... yarina yemegim yoksa gece onlari yaparim sonra 3 gibi uyurum.
Buzlugumda neler olur
Islim kebabi
Karniyarik
Yesil fasulye 2 kilo alirim her hafta bi sefer pisirir gerisini buzluga atarim kisa hazirlik bi taraftan
Domates rendesi soslarim icin
Domates yemekler ucin dogranmis
Sogan dogranmis yemeklik
Haslanmis tavuk pilav icin
Kozlenmis kirmizi biber
Misir
Sigara boregi pogaca
Manti
Ispanak
Kofte
Semiz
Sulu kofte
Yaprak sarmasi ve biber dolmasi
Hepsi hazir durur hafta ici corba pilav salata ne eksikse onlari tamamlarim...
Tupperware saklama kabinda
Kivirciklarimi temizler ayiklar dograrim
Havuc k.lahana yesil sogan vs vs hepsi ayri ayri durur sadece kaseme alir karistiririm.
Hergun ev temizlerim mecbur oluyo
Iste boyle kizlar yukardakileri sizin icinde pratik olsun diye yazdim
Allahim hepimize kolaylik versin.
Bide bana kilo almiyosun diye kiziyon sevgili koca bak neler yapiyorum
Hem calisan hem ev hanimi olarak gunum
Sabah 6 da kalkmakla basliyor utu varsa utuyyu yapiyorum etrafi toparliyorum kahvalti hazirliyorun kendim hazirlanip esimi uyandiriyorum.
Kahvalti bitiyo esim hazirlanana kadar kahvalti bulasigi ogle yemegi sefer tastina konulur ev havalanmasi icin camlar acilir ise gidilir. Evi iyice topluyorum ki geldigimde hemen ev temizleyim diye. Cikmadan camasir varsa atarim yikanir.
Is yerrinden saat 6 da gelirim eve yemek yoksa onlari hazirlayip ocaga koyup temizlige girisiyorum. Temizlik bitiyo sofra hazirliyorum. Ise gidiyorum saat 9 da kapatip eve geliyoruz yemek yiyip bulasik yikayip cay kahve meyve fasli biter eger gunlerden pazartesi ise pazardan aldiklarimiayitlar temizler patlicanla islim kebabi karniyarik yesil fasulye haslanmis nohut fasulye yesil mercimek hepsini hazirlar buzluga atarim.
Bugun yaprak sardim simdi pisiyo ve buzluga atar arada yemeklerin yanina koyarim... yarina yemegim yoksa gece onlari yaparim sonra 3 gibi uyurum.
Buzlugumda neler olur
Islim kebabi
Karniyarik
Yesil fasulye 2 kilo alirim her hafta bi sefer pisirir gerisini buzluga atarim kisa hazirlik bi taraftan
Sogan dogranmis yemeklik
Kozlenmis kirmizi biber
Misir
Sigara boregi pogaca
Manti
Ispanak
Kofte
Semiz
Sulu kofte
Havuc k.lahana yesil sogan vs vs hepsi ayri ayri durur sadece kaseme alir karistiririm.
Okurken yoruldum canım , Allah yardımcın olsunHem calisan hem ev hanimi olarak gunum
Buzlugumda neler olur
Islim kebabi
Karniyarik
Sogan dogranmis yemeklik
Kozlenmis kirmizi biber
Misir
Sigara boregi pogaca
Manti
Ispanak
Kofte
Semiz
Sulu kofte
Amin cnm ya valla ne yalan soyluyum enerjine hayran kaldim masallah
Bende bazen kendime hayret ederim ki bekarken evde yumurta bile kirmadim
Annem senin evin cop ev olur derdi ama massallh toz olmuyo hic hergun temizledigimden
Tahin pekmez yiyorum ama faydasi varmi bilemiycm
Eşimde sorun var malesef arkadaşım
olsun canim bak erkenden varmissiniz farkina ALLAHIN IZNIYLE olur INSALLAH hic stres yapma,
streste buyuk etken ve uzerinde durun o zaman ertelemeyin...
ben erteleye erteleye 3.seneyi doldurdum... :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?