evhanımları buraya...

Amin cnm ya valla ne yalan soyluyum enerjine hayran kaldim masallah

Okurken yoruldum canım , Allah yardımcın olsun

siz bir harikasınız
Bu enerjinizi neye borçlusunuz peki
evinizemi işinizemi yoksa eşinize duyduğunuz sevgiye mi

Sorumluluga sadece
Aslinda hersey sistematik programli
Esim aksam kesin siyaset izler o arada ne yapabilirsem.
Pazar market gunum kiymami kavurur tuzlar tupperlarim
Tavugumu haslar tupperlarim suyu mutlaka saklarim
Etimi haslar tupperlarim suyunu buz kaliplari yemekler icin
Nohut k.fasulye mercimek haslar tupperlarim
Kahvaltiliklar hep var.
Pazartesi yesilliklerin tamamini hazirlarim
Kivircik k.lahana maydonoz nane sogan domates hepsi salata icin tupperlarim
Her hafta 2 kilo y. Fasulye alir yarim kilosunu hafta ici yemegim olur digerini kislik icin kavirur koyarim domates rendelerim yemeklik dograrim yemege ne girecekse hepsi ya buzluk tupperi yada dolap tupperi.
Onlar olmasa hem sebzem meyvem taze olmaz hem saklayamam uzuuuun bi sure.
Diger gunler sulu kofte dolma vs ama o kadar rahat oluyosunuz ki belli bi zaman anlatamm canin ne istiyosa bak yap 2 dk hazirlanmasi ohhhh misss

Deneyin inan faydasini cok feci gorceksiniz bu sirrrimi anneme bile soylemem
Yarin ona goturuyum sarmayida sasirsin

olsun canim bak erkenden varmissiniz farkina ALLAHIN IZNIYLE olur INSALLAH hic stres yapma,
streste buyuk etken ve uzerinde durun o zaman ertelemeyin...
ben erteleye erteleye 3.seneyi doldurdum... :/
tweety cnm hatirladinmi beni baya oldh senle konusmayali bizim cdi kucukken geceleri hic uyumadigi zaman 3 de 2 de senle sohbet ederdik

Neyse guzel hatunlar bayanlar Bn kactim kocis gelicek isten yemek hazirlicam hepinize iyi geceler allah emanet olun

Valla sabah eşimi uğurluyorum,sonra etrafı toparlıyorum, kahvaltı vs.. Çay keyfi,Yemek yapıyorum ve sonra kk giriyorum.. Kahve keyfi,1 saat spor, kitap okuyorum derken eşim geliyor zaten.

BEN NEDEN BOYLE OLAMIYORUM YA ESIMI UGURLAYAMIYORUM BILE :d UYU UYU 1 DE KALIYORUM BIKTIM ARTIK sanada bravooo cnmm

ayy bende evde canim SIkilirdi gittim okula basladim simdilik 3 gun okul 2 gun staj epey yoruluyorum bide koca arti 3 cocuk benim cocuklar en gec aksam 9 da uyumus oluyorlar kucuk cadi haric bende evi full temizliyorum yemekleri yapiyorum utu camasir gece bile demiyorum cikip balkona asiyorum hepsi geceden hazir oluyor Sabah 6 yada en gec 7 de kalkiyorum kahvaltiyi hazirliyorum bol cesitlidir kahvalti en onemli ogunumuz cunku sonra cocuklarin zevklerine gore ogle lunch cantalari hazirliyorum kucuk cadinin kres cantasi zaten aksamdan hazir olur cocuklar giyinirken bulasiklari makineye dizip tezgahi piril piril bir guzel siliyorum benim mutfakla salon birlesik gelince mutfak pis olursa koku olur diye mutfak her daim temiz duruyor ustumu giyinip minik prensesimi giyindirip cikiyoruz buyukleri okul servisine biz birakiyoruz sonra kizimi sonra ben rahat rahat okula yada staja gidiyorum stajda oldugum gun ful enerji dolu oluyorum dans spor yapiyorum cocuklarla bayiliyorlar bunu sabahdan yapiyoruz sonra ders neyse kostur kostur cocuklarin servisinin durdugu yere git onlari al tekrar geri donup cimcimeyi aliyorum evde yemek yiyip tekrar dershaneye birakiyorum cocuklari bende alis veris yapiyorum evde ne eksik onlari aliyorum cocuklari alip eve geliyorum askitom geliyor oda iste tutup kendini evde tam bir konusma bombasi patlatiyor ben yari dinliyor yari dinliyormusum gibi yapiyorum bir yandan cocuklarin derslerine yardim ediyorum neyse yeme icme hersey bitiyor askimla cay demleyip bide guzel film acip muhabbet esliginde izliyoruz fikir alis verisi yapiyoruz en sevdigim bolum burasi sanirsambu dinlenme cok iyi geliyor cunku cocuklar yatinca hemen ise girisiyorum hayat bir sekilde devam ediyor bazen sitem ediyorum anneme cok yoruluyorum diye annemde diyorki ben senin yatigina kardesinin yatigina bakip bakip agliyorum hele Sabah artik bagris cigris 5dk uyuyum diyen kimse yok ne guzeldi sizinle hayat simdi biriniz bi dagda digeriniz obur dagda oysa cocukken yanimdaydiniz sakin sitem etme dua et hep yaninda olsun yavrularin bende oyle dua ediyorum annecim 2 kizim ve oglum benim inci tanelerim rabbim her daim yanimda olsunlar bu yorgunluklarim boncugum olsun

Bende yeni ev hanımlarındanım. Eşim askere giderken işimi bıraktım. Şimdi geldi çok şükür yeniden düzenimizi kurduk bu farkla ben artık ev hanımıyım. Günü zor geçiriyorum açıkcası çok bunalıyorum! Sabah 6:15 de kalkarım kahvaltıyı hazırlar eşimi uyandırırım sonra o işe gider ben zaten pek dağılmayan evi toplarım rutin ev işlerini hallederim ve tek eğlencem haline gelen pc mi alırım Bazen kitap okurum. Asosyal biri değildim aslında ama gurbet gelini olunca böyle oldum. Bir bebeğim olursa belki daha iyi olur

Mesela evhanımları (istisnalar dışıdna) suanda uyuyor. Ben dün sekizde cıktım, sabah da 08,30 da burdaydım. Yorgunluktan gözlerim kapanıyor, konuşacak dermanım yok. Keşke ev dulu olsaydım

Mesela evhanımları (istisnalar dışıdna) suanda uyuyor. Ben dün sekizde cıktım, sabah da 08,30 da burdaydım. Yorgunluktan gözlerim kapanıyor, konuşacak dermanım yok. Keşke ev dulu olsaydım

valla bazen bende ev kadınlarını kıskanmıyor değilim..
komsum var sürekli ev işlerinden şikayetçi güya bana özeniyor çalışınca oturduğumu düşünüyor ..

uyuz oluyorum kadına

ayyyy size maaşallah diyorum
gece 3 te yatıp sabah 6 da kalkıyorusnuz allah nazardan saklasın
okurken yoruldum dedim yeter be kadınnnnn
ben valla eve gidiyorum hazır yemek yiyorum annem sağıolsun
sonra kendimi yatağa zor atıyorum
meyve bile yıkamaya halim kalmıyr ki benim:26::26:
bu enerjinizi neye borçlusunuz acaba
eşiniz nasıl biri siz böle hareketli bir bayansınız ya

melekmis arkadasa

ama 3 te yatip 6 da kalkmak hic saglikli degil yaa sadece 3 saat mi uyuyorsun yani??? vucudun 6-7 saat uykuya ihtiyaci vardir.

cok arada bir olurda her gun 3 saat uyku zor yaa

bende uzun süre ev hanımlarına gıpta ettim
çalışmaktan nefret eder oldum
neyse sonrasında işi bıraktım ev hanımı oldum 2 ay kadar ama gördüm ki hiçte düşündüğüm gibi değilmiş
kendimi çok kötü hissettim geç kalkıp akşama kadar tv izlemek, durmadan bişeyler yemek, tek düşüncesi ev işi ve acaba ne yemek yapsam demek oldu benim için ev hanımlığı herkeste böyledir diyemicem tabi ki
arada çıkıp geziyordum tabi ki arkadaşlarımla haftada bi kaç kez annemlere gidiyordum ama anladım ki çalışmak benim için daha iyi psikolojimi olumlu etkiliyor..
tabi çocuk varsa yada gebelik söz konusuysa çalışmamak daha doğru kanımca...

Pratik kadını severim, hamaratı ise mumla ara ama değer mi bu kadar hırpalanmaya? 3 saat uyuyarak beden dinlenmez iflas eder, kilo almıyosun diyen koca da kıymet bilmez zaten.

Sizi görünce kendimden utandım..
Sabah kız gelmeden çayın suyunu bile ocağa koymaya üşenirim.

bekarken buzdolabı kapanığı açıp yumurta alıp pişirmedim bile
evlenince oluyor
eşim sadece şunu diyeyim dünyada inan ne eşi ne benzeri var.
hem iyiliği hem kötülüğü
ama inanılmaz yardımı dokunuyo
ben yaparken görürse yapacağım birşey var mı
yardım edeyimmi der ama her zaman evet yardım et demem
bi de o kadar garip huyları siniri eleştirisi yeri geldiğinde hakareti var ki anlatamam
çok çok garip
herşey hazır olunca onunda hoşuna gidiyor.dolaptan alır yer kaldırır bulaşığını yıkar herşeye yardım eder.
fayanslarım renkli eve girer girmez çoraplar koridorda halıda çıkar terlik giyilir hemen duşa
tavuk haşlanınca dider maydonozumu dereotumu ayıklar
maşşallah saygılıdır temizliğime ki özen göstermek zorundayız ikimizde
wc kullanıldığı an domestos gökülür yıkanır çıkar.
en ufak bi mikrop tozdan hemen rahatsızlanıyorum
sağolsun kocacan ilgili o konuda
ama bu durum daha 6 aydır var ondan önce hep kendim yapıyordum
3 senedir kendim yaptım şimdi bölüşüyoruz
çocuk düşündüğü söyledi 6 ay önce
bende kendimi hazırlamam gerek çocuğa ki yaşım 23
yorulduğumu anlattım ve her konuda yardımcı olacağının sözünü verdi
inşallah devam eder böyle

melekmis arkadasa

ama 3 te yatip 6 da kalkmak hic saglikli degil yaa sadece 3 saat mi uyuyorsun yani??? vucudun 6-7 saat uykuya ihtiyaci vardir.

cok arada bir olurda her gun 3 saat uyku zor yaa

bekarken ders çalışıyordum bünyem alışkın gayet dinç kalkıyorum
kullandığım ilaçlar uyutmuyo bile

Pratik kadını severim, hamaratı ise mumla ara ama değer mi bu kadar hırpalanmaya? 3 saat uyuyarak beden dinlenmez iflas eder, kilo almıyosun diyen koca da kıymet bilmez zaten.

arada çıkardığı arızalar dışında problemim yok
kocam inan kıymet bilir
bunları yapmamın tek sebebi o zaten
huysuz aksi bi adam olsa zaten içimden gelmez yapmam

Sizi görünce kendimden utandım..
Sabah kız gelmeden çayın suyunu bile ocağa koymaya üşenirim.

düzensiz hayattan nefret ederim
arada galip dervişliğim tutmaz değil

Kendinize çok acımasız davranıyorsunuz o zaman... yazdıklarınızı okuduktan sonra ne grek var acaba insanın kendisini bu kadar eziyet etmesine demekten alıkoyamadım kendimi... sabah 6 da kalkacaksınız gece 3 de yatacaksınız olacak iş değil açıkcası ! kusura bakmayın aama bana çok saçma geldi şu yaptıklarınız... koşturmaca içinde bir bakmışsınız ömür bitmiş kendinize bu kadar eziyet etmeyin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…