evi abisinin üstüne yapmıştı ex koca.

kendim için istemiyorum arkadaşım çocuğum için diyorum.

Adam hayatta , Allah sağlıklı , uzun ömür versin. Yaşayan kişinin mirası olmaz. Baba oğul neden görüşmüyor , bu daha önemli.

Bu takma isimle yeni üyesiniz ancak bu konu bir başka üyenin açtığı konunun hemen hemen aynısı.

Çocuk 4 yaşındaymış.

He bedevicim aynen, abisinin insafına kaldınız. Zaten sen ve çocuğun alma diye yapmıştı bu işi o kurt bakışlın.

Evin ustünde zaten bi hakkınız yok boşa uğraşmayın cocuğuna birşey verirsede babası verir yapacak birşey yok
Bu yorumda yanlış hiçbir şey yok, niye beğenmedim atıyorsunuz ki?

Gerçekler ortada. Eğer gerçekten dediğiniz gibi evlenmeden hemen önce evi abisinin üzerine yaptıysa karısını, kendi çocuğunu bile düşünmeyecek kadar kötü bir adam var ortada ve bu kişiyi eş olarak siz seçmişsiniz.

Son düzenleme:
Tamda yazıyordum herkese beğenmedim atiyor kafada sorun var galiba hakkı olmayan mirasın peşine düşmüş

Aynı üyeyse : adam ilk evlilik sonrası ortak evin yarı hakkını eski eşine veriyordu. Bu sırada evi kardeşlerine satıyordu. Mal kaçırma denilemez bu durumda.

Adama kardeşleri karşılıksız kredi vermemiş , parayı verip evi almışlardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…