evi abisinin üstüne yapmıştı ex koca.

Adam hayatta. Ortada gerçekten kaçırılan bir mal var mı yok mu belirsiz ; ki aynı üyeyse adam evin tamamını kardeşine satmış ve kalan hakkı varsa da nakit olarak almış olabilir. Hatta bunları o konuda da sormuştum üyeye , sonra malum üye diye banlandı , soruların yanıtını bilmiyoruz.

Bu üyenin açtığı ilk konu oğluyla ilgili. Ancak baba tarafıyla görüştürmeyle alakalı bir durum yok konusunda.

İnanın o zaman daha iyi olacaktı gibi geliyor.En azından öldü yani yapacak bişey yok.Ama böyle varken yokluk yaşaması oğlumun çok zoruma gidiyor.

Satılmış mal üzerinde neden hak iddia ediyor çok ilginç o zaman . Konu sahibinin de sanırım sorunları var

Biz anlaşamıyoruz çok kavga ediyoruz, boşanip birbirimizi özleyelim demiş adam, o arada abisi ile telefonda şu meşhur evi konuşuyorlarmış.
İlk mesajında evlenmeden hemen önce evi abisinin üzerine yaptığını söylüyordu.

Bu doğruysa evin verilmesi konuşulurken bunlar boşanma sürecinde oluyorlar. Anlattığının tam tersi nerdeyse.

MissCherryBlossom bu mesajın tam olarak hangi kısmını beğenmediniz ? Adama uzun ömür dilediğim kısmı mı ?

İlk mesajında evlenmeden hemen önce evi abisinin üzerine yaptığını söylüyordu.

Bu doğruysa evin verilmesi konuşulurken bunlar boşanma sürecinde oluyorlar. Anlattığının tam tersi nerdeyse.
Öyle hatırlıyorum ben.

şunun kocasını hayırlısıyla evlendirelim de adam da kurtulsun bedevi de umudu kessin
ben alırım ya akademisyendi galiba
zaten evle barkla ilgilendiği de yok
kirayı faturaları ödesin altı ayda bi gelse de olur eve
sonra sıkıldım boşanıp özleşelim evleniriz der ayrılırım

Çarşamba günü açtığı konuda kimse tanımamış hatta siz de oğlunun kreşe gitmesini önermiştiniz. Hemen arkasından bu konu gelmeseydi anlaşılmayabilirdi.
Ya bütün konuları koca koca koca. Derdi gücü koca. Direkt cocuğu ile alakalı konu açmadı, ha şeyi biliyorum sırrrf cocugu baba modeli görsün diye eski kocasının memleketinde duruyor, kendi memleketine tayin istemiyor. Çocuğunu düşündüğü tek yer buydu.

Bu üyelikteki konuya göre adamla çocuğu da görüştürmüyor ki. Umarım tüm konuları tatlı bir hayaldir ve ortada babası hayattayken, babasız kalmış bir çocuk yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…