evi abisinin üstüne yapmıştı ex koca.

MissCherryBlossom MissCherryBlossom bu mesajın tam olarak hangi kısmını beğenmediniz ? Adama uzun ömür dilediğim kısmı mı ?

Konu feykkkkk
Feyk olmasa da begenmedim evet uzun yasam kismini. Niye uzun yasasin, ne gerek var, adam seri evlenici olmus uzun yasayip da 5 kadinla daha mi evlensin :ruh:

Bu üyelikteki konuya göre adamla çocuğu da görüştürmüyor ki. Umarım tüm konuları tatlı bir hayaldir ve ortada babası hayattayken, babasız kalmış bir çocuk yoktur.
Babanın çocukta gözü yok ki. Konu sahibinden kaynaklı değil bu mevzu.

Ya bütün konuları koca koca koca. Derdi gücü koca. Direkt cocuğu ile alakalı konu açmadı, ha şeyi biliyorum sırrrf cocugu baba modeli görsün diye eski kocasının memleketinde duruyor, kendi memleketine tayin istemiyor. Çocuğunu düşündüğü tek yer buydu.
Acaba çocuğu mu düşünüyor?
Bence “Ben senle bir gün yolda karşılaşabilme umudunu sevdim.” durumu yaşıyor.

Bir kaç gün önce bu konunun aynısının bir farkla açıldığına yemin edebilirim. Orada kocası evi eski karısından ve o kadından olan çocuktan kaçırmak için abisinin üzerine yapmıştı. Yazan oldu mu bakamadım.

Şimdi tüm sayfaları okuyayım. Burnuma kötü kokular geldi. :KK53:

Adamın oölik yapıp çocuğunun hakkını vermediği, mal kaçırdığı kısmını... 4 yaşındaki çocuğun hakkını koştura koştura kaçıran adamın babalık yapma derdi midir sizce??
Toplumdaki o.ç.ler uzun yaşasa ne, kısa yaşasa ne nasılsa her yıl yenileri ekleniyor sayıca oraya pek takılmadım açıkçası :ruh:

Baba hayatta , çocuk hayatta. Hangi mal kaçırma, hangi miras ? Babaya çocuğunun gösterilmemesi , görüşmeme nedenleri maldan da paradan da daha önemli bence.

Tüm erkek nesline karşı bu denli önyargıyla bakacak , kin ve nefret duyacak her ne yaşadıysanız umarım sorununuzu en kısa sürede çözersiniz.

Bir kaç gün önce bu konunun aynısının bir farkla açıldığına yemin edebilirim. Orada kocası evi eski karısından ve o kadından olan çocuktan kaçırmak için abisinin üzerine yapmıştı. Yazan oldu mu bakamadım.

Şimdi tüm sayfaları okuyayım. Burnuma kötü kokular geldi. :KK53:
Çocuk konu sahibinin de mi değilmiş yani anlamadım :D

Çocuk konu sahibinin de mi değilmiş yani anlamadım :KK70:
Konu sahibinin de çocuğu vardı ama kendisininkini düşünüyordu haliyle. Yorumlarımız da genelde eski karısı ve çocuğunun hakkına girilmesine neden ses etmiyorsun minvalindeydi.

Konu sahibinin de çocuğu vardı ama kendisininkini düşünüyordu haliyle. Yorumlarımız da genelde eski karısı ve çocuğunun hakkına girilmesine neden ses etmiyorsun minvalindeydi.
Eski eşin hikayesini kendi hikayesi gibi üstüne almış o zaman. Manyak mı bu?

Öff beynim yandı valla.

Eski eşin hikayesini kendi hikayesi gibi üstüne almış o zaman. Manyak mı bu?

Öff beynim yandı valla.

Öyle değil de, adamın ne olduğunu bile bile evlenen, çocuk yapan takıntılı saplantılı bir kadın vardı sanki o konuda. Bebeğim rahat dursa konuyu arayıp bulacağım da, hayrına biri el atar inşallah.

Babanın çocukta gözü yok ki. Konu sahibinden kaynaklı değil bu mevzu.

Bilemeyiz ki , belki öyle belki değil. Ayrılık sonrası çocuğunu diğer taraftan kaçıran ebeveynler de var maalesef. En sonunda bu mücadeleye maddi manevi gücü yetmeyen ebeveynler çocuklarını sayılı günlerde görmeye başlıyor. Olan bu çekişmeden habersiz masum çocuklara oluyor.

Baba hayatta , çocuk hayatta. Hangi mal kaçırma, hangi miras ? Babaya çocuğunun gösterilmemesi , görüşmeme nedenleri maldan da paradan da daha önemli bence.

Tüm erkek nesline karşı bu denli önyargıyla bakacak , kin ve nefret duyacak her ne yaşadıysanız umarım sorununuzu en kısa sürede çözersiniz.

Ben de bu tatlııııııııı pembe gözlükleri çıkarıp bir mahkeme salonuna gitmenizi öneriyorum. Olmadı burdaki boşanma konularını açın okuyun. Adamlar mal kaçırmak için her şeyi yapıyor 1 numaralı taktik zaten malları ailenin üstüne yapmak.
Burda da utanmadan kadının parasını yıllarca yiyip üstüne altınlarını da alıp giden bir adam da var en son konu sahibesinini kredi kartından da para yemişti. Size göre o zavallı adam da kesin kartı unutmuştur :ruh:

Ablacım ortada boşanma varsa ve aileden birinin üstüne bir şeyler yapma varsa %100 mal kaçırma vardır. Başka ne olacak söyler misiniz? Adam uyanıp ohh bugün ne güzel bir gün ben de evimi abimin üstüne yapayım mı dedi yani? Konudaki adam zaten beş para etmez biri, eski eşi de mağdur etti, bu üyeyi de kandırdı 5 kuruş vermeden boşadı kucağında bebekle kapı önüne attı. Sizce bu adamın çocuğunu görme derdi falan var mı ponçikçe vah vah adam mağdur çocuklarını göstermiyorlar yazmışsınız.. çok üzüldüm şimdi seri evlenici, hak yiyici amcaya oturup ağlayayım şimdi.

Konu feykkkkk
Feyk olmasa da begenmedim evet uzun yasam kismini. Niye uzun yasasin, ne gerek var, adam seri evlenici olmus uzun yasayip da 5 kadinla daha mi evlensin :ruh:
Bu adamın hamile haliyle peynir yedi diye konu sahibine hakaretler etmesi hala aklımda
Adam üçüncü evliliğini yapmış dördüncü arayan her karısından ve çocuğundan mal ve nafaka kaçıran bir adam
Konu sahibide tuhaf adam daha bir tufah
Hiç çocuğumu göremiyorum diye üzülecek bir adam değil

Bu adamın hamile haliyle peynir yedi diye konu sahibine hakaretler etmesi hala aklımda
Adam üçüncü evliliğini yapmış dördüncü arayan her karısından ve çocuğundan mal ve nafaka kaçıran bir adam
Konu sahibide tuhaf adam daha bir tufah
Hiç çocuğumu göremiyorum diye üzülecek bir adam değil

Ben anlayamıyorum, bu adamla ne tip kadınlar evleniyor adam leş gibi işte görmüyorlar mı :KK51:

Ben anlayamıyorum, bu adamla ne tip kadınlar evleniyor adam leş gibi işte görmüyorlar mı :KK51:
İşte anlattığınız tipte adamlar var ve bir de bile bile ohh ohh diyerek ateşe yürüyen kadınlar.
Ben bu kadınlara da üzülemiyorum. Al birini vur ötekine. Konu sahibi de o kadar saçmalıyor ki anlattıklarının yüzde kaçı doğru emin bile olamıyorsun.
Olan her evlilikten en az birer tane olan çocuklara oluyor ve bu konuda tek suçlu adam değil.

Bilemeyiz ki , belki öyle belki değil. Ayrılık sonrası çocuğunu diğer taraftan kaçıran ebeveynler de var maalesef. En sonunda bu mücadeleye maddi manevi gücü yetmeyen ebeveynler çocuklarını sayılı günlerde görmeye başlıyor. Olan bu çekişmeden habersiz masum çocuklara oluyor.
Ne kaçırması , kadın yerinden kımıldayıp da memleketine tayin aldırmıyor adama yakın olayım diye.

İşte anlattığınız tipte adamlar var ve bir de bile bile ohh ohh diyerek ateşe yürüyen kadınlar.
Ben bu kadınlara da üzülemiyorum. Al birini vur ötekine. Konu sahibi de o kadar saçmalıyor ki anlattıklarının yüzde kaçı doğru emin bile olamıyorsun.
Olan her evlilikten en az birer tane olan çocuklara oluyor ve bu konuda tek suçlu adam değil.

Şu tip adamlardan çocuk yapma sevdasını gerçekten anlayamıyorum. Konu sahibesi akılsız dümdüz, ortada adamın mal kaçırdığı el kadar bebe var. Şöyle bir adamdan baba olur mu allah aşkına?? Mağdur bir kadın var , çocuk var üstüne gidip evleneyim diyen konu sahibesinde hiç mi vicdan yok , ben olsam Allahtan korkarım arkadaş :KK51:

Adam leş gibi, sürekli birilerindne çocuk peydahlayıp sonra boşayıp yarıyolda bırakıyor bir de para vermemek için türlü rezillikler yapıyor . Bu nasıl bir insan arkadaş???

Back
X