Evi almaktan vazgeçti şaka gibi!!!

açıkçası itici değilim diye düşünüyorum herkes kendi ne düşünür bilemem ama köylü değilim. bunu meziyet olarak gördüğüm de yok. beni tutup köye götürseniz adapte olamam da. hanginiz olursunuz da burada bir ben anormal oldum onu anlamadım? evet köyde de doğsam olamam çünkü içimde öyle bir yetenek de yok istek de bunun üzerine düşüp beni ne yerine koyuyorsunuz anlamadım yani.
Yahu ben de köyde doğmadım ..orda yapılan işlerden anlamam .yapmam beklense büyük bir ihtimalle yapamam ama ben bunu BECEREMEMEK olarak nitelendiririm. .her defasında köylü diye diye o insanları asagilamam. .

eşin haklı bence

bahçeli evle sen ilgilenmeyeceksen ne diye bahçeli ev diye tutturuyorsun?

ben de istiyorum bahçeli ev hayvan bakmak için. sırf o sebeple alsam sonra kim uğraşcak desem benim de eşim sinir olurdu

hem böyle saydıran kadınlardan nefret ederim köylü gibi ne demek ya?

bahçeyle uğraşan kadınların hepsi köylü mü?

patates ekmiceksiniz çiçek ekiceksiniz gayet elit ve zevkli bie hobi anlayana tabi.

Bunu diyene de benim param, ben tutucam ben alıcam deyip duruyor. Eşine de böyle konuşuyorsa adamın istememesi normal. Sanki eşi değil de patronu gibi konuşuyor adamla, aşırı itici. Bunu söyleyince de kötü oldum.

eşin haklı bence

bahçeli evle sen ilgilenmeyeceksen ne diye bahçeli ev diye tutturuyorsun?

ben de istiyorum bahçeli ev hayvan bakmak için. sırf o sebeple alsam sonra kim uğraşcak desem benim de eşim sinir olurdu

hem böyle saydıran kadınlardan nefret ederim köylü gibi ne demek ya?

bahçeyle uğraşan kadınların hepsi köylü mü?

patates ekmiceksiniz çiçek ekiceksiniz gayet elit ve zevkli bie hobi anlayana tabi.
yahu bahçeli ev alan villa sahipleri bahçıvan tutuyor onlar ne mantıkla tutmuş peki? niçin benim anormal olduğum fikri üzerine yorum yapıyorsunuz. ben o işleri beceremem de yapamam da. köylü olmamayı meziyet de saymıyorum zaten.
aman ne anlatıyorum cidden.

Bende evimin onunde havuz olsun isterim
Bu demek degil ki bakimini ben yapmak
zorundayim..
Konu sahibi de bahceli evde oturmak isteyebilir
Illa kendisi mi ekip bicmek zorunda.
Bazen yorumlar yorum gibi degil
Tekme tokat gibi gorunuyor buradan bakinca.

Bir kere esin evin alinip alinmayacagina tek basina nasil karar verebiliyor.
Yok sana ev falan fazla yuz vermissin.
Ikna etmeye calisma az agirligini koy.

Bende ekip bicmeye bayilirim 2 m2 balkonumda kendimce birseyler de eker bakarim
Ama bu demek degil ki
Koyde yetismis bir insan gibi capa sallayip ot da temizlemek istemek zorundayim.

Burda biri üslubunuz dank dunk yazmış söylemeden geçemicem bu konuya son mesajım

Artoyla kavga eden Ajdar üslubu var sizde çok agresif bir yazma biçiminiz var konuşmanız da böyleyse eyvah

Söylediklerinizde yanlış bir şey hakaret yok ama söyleme ve yazma biçiminiz dediğim gibi çok agresif olduğu için burda insanlar tepki verdi, kocanız da tepki vermiş
Ben fiziksel iş sevmiyorum alışık değilin zaten çalışan bir insanım vaktim de çok yok bahçeyle uğraşmam bahçıvan isterim deseniz burda insanlar sizin ne dediğinizi anlardı
Köylü diyerek bahçe işine fiziksel alışık insan demişsiniz ben anladım ama çoğu insanın hoşuna gitmemiş söyleme biçiminiz yüzünden

Genel bir önerim var üslubunuzu genel anlamda yumuşatın biraz kötü niyetli olmasanız da insanları kırabilirsiniz

Kocanızla da güzelce konuşun hayatım ikimiz de bahçe işinden anlamıyoruz. Ağacı çimi sulamayı bahçıvana yaptıralım sen de domates biber ek çiçekleri de birlikte ekelim diyin olsun bitsin. Yani zevkli işleri siz yapın zor işleri başkasına atın:) Buna da hayır demez herhalde

Son düzenleme:
Cicek ekince koylu olurdun:eek:
Koyluler de mustakil evlerinin bahcesin de cicek dikerler zaten tek islerii budur.
Bu ne kapris bu ne burnu havadalik ben evin her kosesin de cicek yetistiriyorum bu sevgi ile alakali.
Ayrica koylu milletin efendisidir.sanki kotu biseymis gibi ben koylumuyum benzetmeniz hic hos olmamis.
Esiniz dogru karar vermis vazgecmekle siz bu mantikla bahcivan filanda isterdiniz adam nasil karsilasin o kadar masrafi:deli:

Bunu diyene de benim param, ben tutucam ben alıcam deyip duruyor. Eşine de böyle konuşuyorsa adamın istememesi normal. Sanki eşi değil de patronu gibi konuşuyor adamla, aşırı itici. Bunu söyleyince de kötü oldum.
size ne peki? hayır itici olduğumu bir kere vurguladınız ne anlamı var şunun şuan? benim iticiliğimin ucu size dokunmuyor. hala konuyu benim karakterim üzerinden götürüyorsunuz üstlendiniz konuyu ben çekileyim yazın cevapları.

size ne peki? hayır itici olduğumu bir kere vurguladınız ne anlamı var şunun şuan? benim iticiliğimin ucu size dokunmuyor. hala konuyu benim karakterim üzerinden götürüyorsunuz üstlendiniz konuyu ben çekileyim yazın cevapları.

Bir tek ben mi vurguladım? Burada üslubunuzu eleştirmeyen neredeyse hiç kimse yok. İşinize gelmeyen bir yorum olunca niye saldırganlaşıyorsunuz? Biraz dönüp kendini sorgulamak zor değil. Bu da son mesajım, bu stille zaten hiçbir şekilde istediğiniz yaptırmanız mümkün değil, yaptırırsanız da kalp kırarak yaparsınız. Kolay gelsin.

Önce bir sakinleşin gördüğünüz üzere bu sinir harbi ile işler daha da sarpa sarıyor.
Arkadaşlara üslup konusunda katılıyorum, bağ bahçe işlerini sevmek veya yapmak zorunda değilsiniz ama söylemek var söylemek var, o an köylümüyüm ben demek yerine, '' hayatım hiç anlamam ki ben o işlerden, elime çapa versen, toprak yerine elimi deşerim ama işten anlayan birini bulsak hem ben sakatlanmam hem de bahçemiz cennet olur '' deseydiniz, pazartesi belki de tapu işlerini hallediyor olurdunuz ;)
Sakinleşip tekrar konuşmayı deneyin eşinizle.

Bir tek ben mi vurguladım? İşinize gelmeyen bir yorum olunca niye saldırganlaşıyorsunuz? Bu da son mesajım, bu stille zaten hiçbir şekilde istediğiniz yaptırmanız mümkün değil, yaptırırsanız da kalp kırarak yaparsınız. Kolay gelsin.
ikidebir karakterine vurgu yapılan siz değilsiniz asabiyetimin sebebi belli herhalde. neyse teşekkürler.

Ahaha ben harbi köylüyüm kızlar açılın.

Bizim eşimle evimizin de bahçesi var, 2 komşumuzla ortak. İşte bu erkekler şöyle yapalım böyle yapalım şunu ekelim bunu dikelim, yok tavuk besleyelim, sürekli planlar planlar. Biz kadınlar da siz bakacaksanız yapın dedik, hiç yardım ederiz demedik, zaten herkes çocuklu çalışan. Sonuç 2 şimşir diktiler, zamanında sulama yapmadılar saçma bir halde büyüdü, en son bahçe için birini tutmuştuk :)

Ben konu sahibini haklı buluyorum bu konuda, o kadar basit işler değil bunlar. Sevmek lazım, zaman vermek lazım. İnciler dökülür mü bilemicem de manikür falan dayanmaz yani onu diyim :)
evet kesinlikle benlik değil bunu anlatamıyorum. köylü kelimesini aşağılayıcı kullandığımı da düşünmüyorum. ne demişim ki? bağ bahçe işini köylüler yapmaz mı? ben söyleyince nş tuhaf oldu mesela?

Bahçesi ne güzel falan dedi eşim ben de birini tutup çiçek falan diktiririz güzel olur dedim. Eşim de dedi ki sen ne güne duruyorsun birlikte dikeriz birlikte bakımını yaparız dedi.

Ben de sinir oldum o an çünkü bayağı ciddi beyfendi. Dedim ya ben çalışan kadınım ben tarla işi mi yapacağım köylü müyüm ben bilmem ne bir sürü şey dedim. Sonra bir kavga gürültü oldu derken eşim evi almaktan vazgeçti.

Ev falan almıyorum ben otururuz kirada senin incilerin dökülür bahçede dedi ama böyle sert sert. Nasıl gıcık oldum anlatamam. Adam resmen ev almaktan vazgeçti ya şaka gibi resmen. Nasıl ikna edeceğim??? Bana bir yol gösterin.

çapa bilmem ne yapamam demek istedim. çiçek ne alaka? tarla kadar bahçesi var ne ekersen o olur. köylüden kastım çapa ve dikme işiydi. bunu hangi şehirli kadın yapıyor?

Çiçek ne alaka?
Çiçek bu alaka :KK70:
ben hiç bağdan bostandan bahsedildiğini okumadım :KK66:

aynen öyle evet.
Hobi ve askla yapilan esle paylasilan keyifli zamanlardir ekme bicme sulama isleri.
Okudugum kadari ile esiniz sadece evi almaktan vazgecmis cunku siz hayaline ket vurmussunuz.
Uslubunuzu yumusatmadikca ikna etmeniz zor.
Iyi aksamlar

Yapın
Çapa sırt kol göğüs tüm kasları çalıştırır
Spor salonunda yapacağınıza açık havada yaparsınız mis

Aaa olmaz şehirli çalışan moderen hatunlarız biz. Binlerce lira para bayılırız spor salonlarına ne o öyle elde çapa dizlerin üstünde.

Back
X