Evi almaktan vazgeçti şaka gibi!!!

Aaa olmaz şehirli çalışan moderen hatunlarız biz. Binlerce lira para bayılırız spor salonlarına ne o öyle elde çapa dizlerin üstünde.

Irgatlık en iyi egzersiz biçimi
Açık havada
Hareketler çeşitli
Üst bedeni çalıştırıyor
Daha ne :)

Bende evimin onunde havuz olsun isterim
Bu demek degil ki bakimini ben yapmak
zorundayim..
Konu sahibi de bahceli evde oturmak isteyebilir
Illa kendisi mi ekip bicmek zorunda.
Bazen yorumlar yorum gibi degil
Tekme tokat gibi gorunuyor buradan bakinca.

Bir kere esin evin alinip alinmayacagina tek basina nasil karar verebiliyor.
Yok sana ev falan fazla yuz vermissin.
Ikna etmeye calisma az agirligini koy.

Bende ekip bicmeye bayilirim 2 m2 balkonumda kendimce birseyler de eker bakarim
Ama bu demek degil ki
Koyde yetismis bir insan gibi capa sallayip ot da temizlemek istemek zorundayim.
Böyle yapıcı yorum gelmedi ki üzerime hurra çullanıldı kızınca da kızdı oluyorum ne saçma bir işse.
İkna etmeyeyim mi şimdi? Biraz buruk takılıyorum yanında zaten gönlümü almaya çalışıyor ufaktan.
Ev almayı ona bırakma sebebim paranın büyük kısmının ondan çıkması. Yani ben de ona verdim benim birikimi falan, şimdi mecburen son noktayı parasal anlamda o koyacak. Ondan ikna etmek istiyorum ama bakalım birkaç güne yatışırsak fikir olarak gelir kendi bile diyebilir çünkü apartman hayatından zerre hoşlanmıyor zaten.

Ne kadar vizyonu dar arkadaşlar var burada.Müstakil ev deyince akıllarına gelen tek şey böcek.Dizilerdeki gariban evleri kalıyor akıllarında ilginç .
Müstakil evlerde zenginler yaşıyor,
Pis kalorifer böceksiz falan,neyse.
İnatlaşma olmuş o yüzden vazgeçmiş,ben de vazgeçerdim,soğurdum o evden,o yüzden.

Önce bir sakinleşin gördüğünüz üzere bu sinir harbi ile işler daha da sarpa sarıyor.
Arkadaşlara üslup konusunda katılıyorum, bağ bahçe işlerini sevmek veya yapmak zorunda değilsiniz ama söylemek var söylemek var, o an köylümüyüm ben demek yerine, '' hayatım hiç anlamam ki ben o işlerden, elime çapa versen, toprak yerine elimi deşerim ama işten anlayan birini bulsak hem ben sakatlanmam hem de bahçemiz cennet olur '' deseydiniz, pazartesi belki de tapu işlerini hallediyor olurdunuz :KK66:
Sakinleşip tekrar konuşmayı deneyin eşinizle.
Benim ailesi gibi bağ bahçe işi yapmamı isteyen ve bekleyen bir eşe bunu demem normal diye düşünüyorum. Arada sırada bunun ayrımını yapan eşim zaten ben değilim aslında. Uslüp konusunda da gayet kibarımdır buraya yansıttığım şekilde bir konuşma tarzım yok ama karakterime üç beş gömlek giydirildiği için laf konusunda sinirlerim hopladı evet.

benim kp ve kv hiç toprakla uğraşmamışlardı. adam devletten üst düzey emekli müdür. karısıda şehir kulüplerinde konken oynayan kokoşlardanmış. emeklilikte hiç bilmeden videolardan, kitaplardan öğrenerek sardılar bahçe işine. emeklilikte KÖYLÜ olmaya karar verdiler yani. gençleştikçe gençleşiyorlar. o kadar yeteneklilermiş ki bu konuda 65 yaşından sonra keşfettiler ama olsun.
"bu işleri köylüler yapmaz mı zaten?" yazıp durmayın. herkes aynı şeyi yazıyor üslubunuz konusunda. geri adım atıp kendinize dönüp bakarsanız bir tek size faydası olur bu durumun. yapmak istemeyebilirsiniz, bu o kadar doğal birşey ki. siz resmen haklıyken üslubunuzla kendinizi haksız duruma düşürüyorsunuz.

herkes köylü mü ki alınıyor anlamadım ben. hem kötü bir şey mi demişim köye gitsem köy kadını yine olmaz benden bundan normal ne var?
Bak canım,salon kadınısın,anladık.O zaman bahçeli bir evle ne işin var?Peyzaj mimarı filan hikaye.Amcam kendi evinin ve çocuklarının villalarının etrafını süper düzenletti,evden bakılmayınca ormana döndü.Sanıyormusun ki,ev bahçe dergisinin resimleri gibi iki dirhem bir çekirdek duruyor?

ay birini tutarız dedim yüz defa mı diyim size? bahçeli ev istiyorum ve evet bakımını yapamam ama param var. bu kadar basit.
Aşırı itici bir tavrınız var paranızla herşeyi yaptıramadığınız için kocanıza kızın bize değil tavrınıza da dikkat edin bize ne siZin paranızdan herşey para demek değil sonradan görmeliğe de gerek yok bence

Bence küçük bahçe bakın

Büyük bahçe masrafı çok oluyor

Bakımı suyu kuyusu ağacı gübresi çapası havalandırması ırgatı derken ciddi para ve zaman gidiyor

Küçük bahçede domates biber çilek stili küçük bitki bir de çiçek dikersiniz hem eğlenirsiniz hem bütçeniz delinmez
Canım parası ondan çıkacakmış hiç akıl verme bence onu da para ile satın alınacak birşey sanmasın.:işsiz:

Bakamiyacaksaniz niye bahceli ev aluyorsunuz ki.esin hakli daha apartman tarzi ev bakin
çocuk mu bu illaki birini tutar baktırırım o bahçeye ben diyorum. eşim de bana iş yıkma derdinde. benim kızdığım da oydu.
Ne kadar vizyonu dar arkadaşlar var burada.Müstakil ev deyince akıllarına gelen tek şey böcek.Dizilerdeki gariban evleri kalıyor akıllarında ilginç .
Müstakil evlerde zenginler yaşıyor,
Pis kalorifer böceksiz falan,neyse.
İnatlaşma olmuş o yüzden vazgeçmiş,ben de vazgeçerdim,soğurdum o evden,o yüzden.
aynen inada bindirdi yoksa lafıma sözüme karşı yaptığı bir gider değildi. apartman hayatından bıkan kendisi, beni müstakil eve ikna eden yine kendisi. ama şuan beni biraz uğraştıracak gibi görünüyor.

Bunu diyene de benim param, ben tutucam ben alıcam deyip duruyor. Eşine de böyle konuşuyorsa adamın istememesi normal. Sanki eşi değil de patronu gibi konuşuyor adamla, aşırı itici. Bunu söyleyince de kötü oldum.

kendi parasıyla alıyorsa tamam alsın kendi parasıyla o zaman sorun yok. :)

alamayıp burda dertlendiğine göre eşiyle ortak yol bulmak zorunda.

hayır bi insan bi işi sırf hava için yapıyor olabilir dürüst olsun canımı yesin. eşine hep özenirdim bahçeli evlere ama bahçe işlerini sevmem diye açık olsa adam belki daha ılımlı olucak. ama üslubu kötü.

açıkçası itici değilim diye düşünüyorum herkes kendi ne düşünür bilemem ama köylü değilim. bunu meziyet olarak gördüğüm de yok. beni tutup köye götürseniz adapte olamam da. hanginiz olursunuz da burada bir ben anormal oldum onu anlamadım? evet köyde de doğsam olamam çünkü içimde öyle bir yetenek de yok istek de bunun üzerine düşüp beni ne yerine koyuyorsunuz anlamadım yani.
2 ot yolup 3 çiçek dikmeyi köylülük sanıyorsan evet köylü değilsin kesin:işsiz: tmm anladık:olamaz:

Bak canım,salon kadınısın,anladık.O zaman bahçeli bir evle ne işin var?Peyzaj mimarı filan hikaye.Amcam kendi evinin ve çocuklarının villalarının etrafını süper düzenletti,evden bakılmayınca ormana döndü.Sanıyormusun ki,ev bahçe dergisinin resimleri gibi iki dirhem bir çekirdek duruyor?
bahçıvan denen bir şey vardı sanırım

neden benden sabır timsali sizin "iticisin" yorumlarınızı kaldırmamı beklediniz hanımlar neden yani? Hala aynı noktadan vuruyorsunuz. Köylü olmamayı meziyet sayan biri değilim diyorum hala köylüler baştacı diyorsunuz. Yahu ben iş anlamında köylü olamam! Köye gitsem de olamam diyorum hala aynı nokta.

Sonra asabisiniz ama siz oluyorum. Sizin karakterinize 10 sayfa iticisin lafı mı söylendi de sakin sakin " evet hayatım huyum kurusun öyleyim" deme mi beklediniz? birkaç elle tutulur yorum okudum sayenizde aranızdaki empatik üyelere çok teşekkürler.

Back
X