Evi almaktan vazgeçti şaka gibi!!!

Sen kirgin tavrini devam ettir
Illa ki konusacaksiniz.
O zaman ifade edersin kendini.
Bahceli bir evde oturmak ikinizin hayali sonucta bunu sadece sen istiyormussun gibi yok sana ev falan seklinde
Cezaya donusturemez.
Ustelik yapmak zorunda olmadigin bir konuda.
Bahceyi capamak zorunda degilsin
Bunu istemek hic degil.
Herkes ayy ne kadan romantik seklinde degerlendirmek zorunda degil.
Is sonucta, bana sorarsan bende bunun nesi romantik derim.
Hobi olarak bakmak baska birsey
Gorev olarak ustlenmek baska birsey.

Kocalar su duvar kirilcak
para gitmesin alt metiniyle birlikte kirariZ dese
Bunu aktivite olarak degerlendirip mutlu hissedecekler var demek ki.
Yapacak birsey yok.
Yorumlara cokda saapma.
Cezaya dönüştüremez aynen benden çok isteyen kendisi. Ben de çocuklarımı bahçe ortamında büyütme hayali kuruyorum ta genç kızken bile öyleydi. Hayalimiz ortak ama işleri bana yıkmak isteyen bir eşim var şte daha doğrusu çeşmenin suyunu kısalım da az para gitsin kafasında o biraz.

yok yorumlarla fikrim değişmeyecek o bahçe işini kendi elimle yapmam yapmak da istemiyorum zaten. beni anladığınız, dinlediğiniz ve fikir verdiğiniz için teşekkür ederim :)

Sen ne gune duruyorsun cumlesine maruz kalsalar anlarlardi,neyse. Uzulmeyin,kucuk bahceli bir ev icin ikna edin evdeki okuzu :KK66: sinir oluyorum insana okuz demeye ama zorla soyletti adam yahu
Evet bu ev konusunda epey öküz gibi davrandı. odun falan da diyilebilir. Bana işleri yıkacak buna kimsenin itirazı yok ama köylü kelimesine karşı atakta çita gibi saldırdılar. İlla geçmişimi deşip mi konu açmalıyız buraya anlamadım. Eşim bu ayrımı yapıyor ben değil diye de yazdım aralarda ama beni gören nerde? :)

Müstakil evin ve bahçe işinin ne kadar zor olduğunu bilirim. Çocukluğum müstakil evde geçti. Annem benim çocukluğumda bahçeyle uğraşmaktan 10 yılda 30 yıl yaşlandım derdi.

Eşin şimdi hevesle birlikte yaparız dese bile yarın öbür gün hevesi geçince tüm yük senin sırtına kalırsa çok zorlanırsın. E birini tutmak da istemiyor diyorsun, sorumluluğun çoğu sana kalır bu durumda. Bahçe işi yeterince zor, sevmeden yapılırsa daha zor. O yüzden iyi ki vazgeçmiş bence

Dipnot: Eşinin sen ne güne duruyorsun lafı çok çirkin. Az ye de kendine bir bahçıvan tut deseydin

Çiçek dikince köylü mü olunuyor..ayrıca olunsa ne olur.. keşke bende bahçeli bir evde yaşasam tüm gün bahçede çiçek eksem sebze eksen keşke köylü gibi yasasam

Müstakil evin ve bahçe işinin ne kadar zor olduğunu bilirim. Çocukluğum müstakil evde geçti. Annem benim çocukluğumda bahçeyle uğraşmaktan 10 yılda 30 yıl yaşlandım derdi.

Eşin şimdi hevesle birlikte yaparız dese bile yarın öbür gün hevesi geçince tüm yük senin sırtına kalırsa çok zorlanırsın. E birini tutmak da istemiyor diyorsun, sorumluluğun çoğu sana kalır bu durumda. Bahçe işi yeterince zor, sevmeden yapılırsa daha zor. O yüzden iyi ki vazgeçmiş bence

Dipnot: Eşinin sen ne güne duruyorsun lafı çok çirkin. Az ye de kendine bir bahçıvan tut deseydin
Eşimin derdi para gitmesin yani başka bir şey değil. Bir de öyle ikimiz yapalım dediğine bakmayın içini biliyorum o işleri bana yıkmak istiyor. Köylü olan eşim aslında yani babadan falan hani. 14 yaşına kadar köyde doğup büyümüş sonra birden şehre atılmış. O yüzden benim arada böyle köylü hayatı sürmemi bekliyor. Biraz da şehir hayatını sevmiyor ondan. Yani her halükarda işleri bana yıkma peşinde. Köylerde kadınlar çalışır ya ona istinaden köylü değilim demiştim ama buradaki kadınlara göre ben iğrenç bir kadınım şuan:)

Bahçıvanı bile ben tutmaya razıyım da adamın derdi farklı işte gel de anlat buna :)

Cezaya dönüştüremez aynen benden çok isteyen kendisi. Ben de çocuklarımı bahçe ortamında büyütme hayali kuruyorum ta genç kızken bile öyleydi. Hayalimiz ortak ama işleri bana yıkmak isteyen bir eşim var şte daha doğrusu çeşmenin suyunu kısalım da az para gitsin kafasında o biraz.

yok yorumlarla fikrim değişmeyecek o bahçe işini kendi elimle yapmam yapmak da istemiyorum zaten. beni anladığınız, dinlediğiniz ve fikir verdiğiniz için teşekkür ederim :)

O evi eninde sonunda kocanizin alacaginizi
Sizde bizde biliyoruz sonucta :KK48:

Baktin cok koseye sıkıstın
He he tamam sen al hallederiz de gec :)
İllaki bilen anlayan birinin elinden gecmesi gerektigini anlamasi uzun surmeyecektir.

Rica ederim :*

Eşimin derdi para gitmesin yani başka bir şey değil. Bir de öyle ikimiz yapalım dediğine bakmayın içini biliyorum o işleri bana yıkmak istiyor. Köylü olan eşim aslında yani babadan falan hani. 14 yaşına kadar köyde doğup büyümüş sonra birden şehre atılmış. O yüzden benim arada böyle köylü hayatı sürmemi bekliyor. Biraz da şehir hayatını sevmiyor ondan. Yani her halükarda işleri bana yıkma peşinde. Köylerde kadınlar çalışır ya ona istinaden köylü değilim demiştim ama buradaki kadınlara göre ben iğrenç bir kadınım şuan:)

Bahçıvanı bile ben tutmaya razıyım da adamın derdi farklı işte gel de anlat buna :)
Ayy pardon ilk sayfaya göre yazdım ben. Cimriyse salla gitsin uşağı yok onun.

Ya gerçekten benden beklediği bu o yüzden sinir oldum. Bana arada "köyden bir kız alsam böyle olmazdı" lafı eden bir eşim var. Ben de oradan pay biçerek demiştim bu lafı ama ne asabiyetim kaldı, ne aşağılamam kaldı, ne iticiliğim kaldı.

E alsaymış madem... çok biliyormuş eşiniz...
Başı sonu olmayınca yanlış anlaşıldınız.
Eşinizle konuşun ama alttan alır gibi değil, suçlu gibi degil, ben senin hevesini kırdım ancak senin densizliğin yüzünden oldu dersiniz.
Orta yol bulunur merak etmeyin, biraz zaman..

Köylü-şehirli mevzusuna girmedim ben bilerek farkındaysanız. Orası dipsiz kuyu olmuş konunuzun içinde ve asıl konu açma sebebinizle alakası yok. Konuyu dağıtmanın gereği de yok.

Bahçeli evle ilgili yorum yaptım ve bence bahçeli ev için tekrar düşünmelisiniz. Size uygun olduğunu sanmıyorum zorluklarını bilen biri olarak.

Öyle arada bakım yapan biriyle de olmaz bu iş. Hergün saatlerinizi ayırmanız gerekir bahçe için. Tabi eğer güzel bir bahçe istiyorsanız. Bebek gibi bakım ister bahçe.

Çocuklarınızın yeşil bir çevrede büyümesinin tek yolu bahçeli ev değil. Başka çözümler de bulunur. Bence bir daire alternatifi üstünde durmalısınız

Karşınızdaki sizi mecbur tutmasa belki severek yapacak ve dinleneceksiniz hatta. Ama bilirim bu savunmaya geçmeniz maruz kaldığınız saçma muamelelerden dolayı. Siz sakin olmaya çalışın ve kendinizi daha doğru ifade etmeyi deneyin..

Köylü-şehirli mevzusuna girmedim ben bilerek farkındaysanız. Orası dipsiz kuyu olmuş konunuzun içinde ve asıl konu açma sebebinizle alakası yok. Konuyu dağıtmanın gereği de yok.

Bahçeli evle ilgili yorum yaptım ve bence bahçeli ev için tekrar düşünmelisiniz. Size uygun olduğunu sanmıyorum zorluklarını bilen biri olarak.

Öyle arada bakım yapan biriyle de olmaz bu iş. Hergün saatlerinizi ayırmanız gerekir bahçe için. Tabi eğer güzel bir bahçe istiyorsanız. Bebek gibi bakım ister bahçe.

Çocuklarınızın yeşil bir çevrede büyümesinin tek yolu bahçeli ev değil. Başka çözümler de bulunur. Bence bir daire alternatifi üstünde durmalısınız
Yanlış alıntılamışım galiba biraz önce kusura bakmayın. Ben bahçıvan düşünüyorum zaten o açıdan sıkıntım yok kendim uğraşmayacağım, düşünmüyorum da.
Daireyi ikimiz de düşünmüyoruz, istemiyoruz zaten gayet geniş bir dairedeyiz hani 2+1 bize kutu gibi gelecek ama bizim istediğimiz bahçeydi, oda veya rahatlık ikinci planda şu an biraz. Ve ben bahçe işi ile uğraşmak istemiyorum konu da buradan türedi ya eşimle zaten.

Back
X