Arkadaşlar bu küçük beyaz böceklerden benim evimdede var .bunlardan kurtulmak sandığınız kadar kolay değil arkadaşın moralini bozmak istemiyorum ama.kafayı yiycem artık oturup dakikalarca düşünüyorum nasıl bir çözüm üretebilirim diye aklıma hiç birşey gelmiyor. evi 2 defa ilaçlattım bir kerede ben ilaçladım biraz azalır gibi oluyorlar sonra tekrar çıkıyorlar,fotograf makinasının için,bazanın içine,makyaj bavulumun içine,aklınıza gelmeyecek heryerde var, ilacın ulaşamadığı yerler oluyor.çamaşırları dolaplardan boşaltıyorum ilaçlıyorum,bol çamaşır suyu ile siliyorum,havalandırıyorum ama onlar çizgi gibi görünen mobilyaların küçücük bir yerine saklanıp daha sonra çıkıyorlar.havasız rutubetli yerleri seviyorlar.eczaneden zinon diye bir ilaç aldım burda bi arkadaş kullanıp sonuç almış. maske kullandım ama az daha zehirleniyordum çok etkili.bütün eşyaları yorganları halıları yıkayıp başka bir eve taşıyıp,evi yenden defalarca ilaçlarsamibelki gider diye düşünüyorum oda çok zor evde bebeğimde var. bu böceklerden çok huylandığım halde,heralde bunlarla yaşamayı öğrenmem gerek diye düşünmeye bile başladım çaresizlikten,ama başkalarının evine geçer diye üzülüyorum bu sefer. anneme bile gidemiyorum.adak bile adadım kurtukmak için.. bana bi çözüm bulan olabilirmi acaba ???