Evi böcek sardı, ağlıyorum.

ben netten çok araştırdım bu sitede açılan bütün konularıda okudum.bu siteden bi arkadaş eczaneden zinon diye bi ilaçla çaresini bulmuş.bende aldım ama bebeğim olduğu için ilaçlayamıyorum yıkanacak çok şeyde olduğu için arınamıyorum böceklerden.baya etkili tarım ilacı,firmadan gelen ilaçlardan daha etkili.ilaç firmalarınada sordum mite değil dedi akarda değil onlar gözle görülemezlermiş.dediğin çok doğru evinde böcek olmayan kimse anlamıyor anneniz bile.martı senin evinde hangi böcekten vardı?

aslında bu böceklerden anlayan kişiler var.konu açmışlar ama çok eski, böceklerden kurtuldum yazmış arkadaş ama ayrıntıya pek girmemiş,iyice anlatsaymış bizde istifade ederdik.

melis sen temizliğini bitirdinmi?ilaçlama işe yaradımı? bebekle iş olmuyor ya akşama kadar bi yemek yapabildim,bide bakliyat çekmecelerini temizliyebildim o kadar.bebeği annemlere bırakıp öyle yapacam işlerimi artık.

Bizim evde hep bulunur fındık, ceviz falan ama kabuklu. Ben hiç görmedim öyle böceklendiğini.
Bütün evi süpür, sil, tabaklarını bardaklarını yıkamadan kullanma. Çamaşırlarını da biraz yüksek ısıda yıka. Birşey olmaz arada ilaçla.

mutfak temizliği bitti canım ama evin diğer yerleri altüst oldu inan ellerim acıdı bulaşık yıkamaktan hem makinayı doldurduk hem elde anca bitti şimdi annemlerdeyiz yine bu saatte anca geldik yarım saat önce bıraktım geldim. açıkçası cevizden olduğunu düşünüyorduk ama bilemiyorum başka sebep ne olabilir diye çünkü cevizlerin içide simsiyah olmuştu yani bilen olsa bu böceğin ne olduğunu biri aydınlatsa ona göre hareket edilirdi şu an evde rastlamadım ilaçlandıktan sonra inşaallah karşıma çıkmaz bir daha çünkü bunca emekten sonra benim için çok büyük üzüntü olur nurceydacım peki sen çarşafta organda çok mu görüyorsun büyükler mi seninkiler benimki kadar minik olsa orda zor farkedersin

melis cim mutfağı bitirmene çok sevindim.benim böcekler de çok küçük sadece koyu renlerin üzerinde fark ediliyor yürümezse,toz sanıyorum.renkleri beyaz.nokta kadar.yorganlarım beyaz olduğu için üzerinde çok mu var anlayamıyrom.gardolapta kıyafetlerde var şuanda.mutfakta bida görmedim.benimki bakliyattan değil.bazanınaltında rutubetten ve havasızlıktan,bazam bozuk kaldırıp havalndıramadım.senin rutubetten,yada havasızlıktan olsa,yataklarında bazanın altındada olurdu.

Seninde bayramın mübarek olsun nurceyda nice mutlu bayramları olsun herkesin. Bugünde bütün gün yemekle uğraştık çok keyifli geçti tatlı tuzlu bayram yemeklerini hazırladık annemle.

konu dikkatim çekti sonuna kadar okudum Allah yardımcınız olsun..... böcekten huylanan korkan biri olarak :(elime kurt çıktı diye ağlayan biriyim böyle bişey başıma gelse ne yapardm acaba inşallah kurtulursunuz psikolojisi yeter onun orda var mı burda varmı yatağımda yedğimde var mı çok zorr kolay gelsin...

Sağol canım hiç sorma ailen eşin ne kadar anlayışlı olup destek olsada kimse evin hanımı kadar rahatsız olmuyor durumdan geçer bitti işte bir daha çıkarsa bakılır bir çaresine ölüm yok ya sonunda gibi ama olmuyor işte tüm söylenenlere katılsamda o rahatsızlık verici durum çekip gitmiyor başımdan hep arkalarda bi yerde bastırmaya çalıştığım düşünceler ya yeniden olursa peki sebebi neydi acaba ya sebebi ceviz değilde evimde sürekli olan bir şeyse bunca temizlik boşa giderse yiyeceklerime yeniden sızarsa yatağımda çarşafımda varsa ve daha neler neler çıkmıyor aklımdan birde ben çalışan biriyim bayram tatilini dört gözle beklerken ve evimde herşey düzenliyken bu geldi başıma çok şükür halimize isyan etmek gibi olmasın ama zor canım Allah kimseye yaşatmasın hiç başınıza gelmesin inşaallah

evet nurceyda aileme yakınım 10 dk ka yürüme mesafesi var aramızda annem herşeyim koşturur sağolsun senin uzaktalar mı

çok geçmiş olsun yaa bu nasıl bi eziyettir biz günlük temziliğimizi yapamazken siz sürekli nelerle uğraşmışsınız allah yardımcınız olsun kökten kurtulursunuz inşallah bunda ne varda ağlıyon diyenlere kızdım açıkcası insanın piskolajısı bozulur ya heryeri saran toz değilki temzlersin gecer böcekten bahsetmiş arkadaş her yere yayılan ve baş edilemeyen bişey inşşllah kurtulursunuz

melis böceklerden kurtuldunmu? ben kurtulduğumu sanıyordum ama biraz önce gardolapta çamaşırın üstünde bitane gördüm.oturdum ağladım.ben hiçbirzaman bu böceklerden kurtulamıyacakmıyım.daha yeni ilaçlamıştım.

Arkadaşlar birİ ALLAH Rızası için bana yardım etsin! Bilgisi olan fikİR versin.2 ciye ilaçladım eşyalarım poşetlerde duruyor yerleştiremiyorum. DEDETE diye bi ilaç varmış kullanan,bilgisi olan varmı bide onumu denesem...

Back
X