- 8 Kasım 2013
- 487
- 388
- 73
- 35
- Konu Sahibi dubeduzmantik81
-
evinize gidin 3-5 parça kıyafet alın yanınıza.
sonra madem aramak istemiyorsunuz onun aramasını bi köşeye çekilip bekleyin.
aradığında da bi süre ayrı kalalım istiyorum falan gibi bişeyler söylersin.
böylece aramasını beklediğini de anlamaz.
sonra datoparlar dönersin evine.
yani boşanmayı düşünecek kadar ne sarfetti bilmiyorum ama eşin dediğin adamın sinirle ağzından çıkan cümlelerle hayatına yön veremezsin değil mi? Bu o kadar basit bişey değil.
Sakin ol, arayacak.
10 yıl ya
Benim bildiğim ev kadınındır, erkek çıkar kadın kaldığı yerden devam eder.
Sizde neden tersi?
Zaten 3-5 parcayla ayrildim, simdi biraz daha mi alayim diyorsunuz ? Zaten baska secenegim yok, okadar seyi nasil alirimki yanima. Sirf özel esyalarimi düsünüyorum nasil yapacagimi bilmiyorum. Biraz kafam karisik olabilir, hic uyumadim nerdeyse bunlari düsünmekten.. Sadece bir nokta koysam okdar icim yanmaz gibi geliyor
Senin ailen yaşadığın yerde yani?Onun ailesi burda degil, baska kalabilecek yeri yok.. Benim icin fark etmiyor
allah aşkına özel değilse nedir bu ağır laf?
çocuk varmi ?
aranızda ne geçti bilmiyorum ama şimdi çok taze diye böyle düşünüyorsunuz. öncelikle eşinizle oturup adam akıllı konuşun bir orta yol bulamıyorsanız biraz ayrı yaşayalım ikimizde kendimizi toplayalım deyin ( boşanalım değil). biraz zaman geçsin o zaman karar verirsiniz. zaman bazı fikirleri değiştirir çünkü..
eşya konusuna gelince , benim abim eşiyle bir ara tartışmıştı , çocuk başka yerlerde perişan olmasın diye karısını ve çocuğunu evde bıraktı kendi gelip bizde kaldı, bir miktar eşya aldı, 1,5 ay kadar sonra barıştılar evine gitti. yani öyle tüm eşyanızı almaya gerek yok. biraz zaman geçsin baktınız olmuyor boşanma davası falan açılırsa alrsınız ne var ne yok. şimdiden alırsanız herşeyinizi olay daha da büyür
Cok tesekkür ederim, bende bunu merak ediyordum. O zaman bende öyle yapayim, banada mantikli geldi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?