Evi bosaltmak

Zaten 3-5 parcayla ayrildim, simdi biraz daha mi alayim diyorsunuz ? Zaten baska secenegim yok, okadar seyi nasil alirimki yanima. Sirf özel esyalarimi düsünüyorum nasil yapacagimi bilmiyorum. Biraz kafam karisik olabilir, hic uyumadim nerdeyse bunlari düsünmekten.. Sadece bir nokta koysam okdar icim yanmaz gibi geliyor

yani tabiri caizse madem posta koydun çıkınca haber ver eşyalarımı alıcam diye,
o zaman lafının arkasında dur 3-5 parça daha eşya al çık.lafını yeme yani derdim o.
zaten bunu göze alamıyorsa ya sana çıkarken haber vermez ya da çıktım deyip senin gelmeni bekler konuşmak için.
fevri karar vermeyin,
boşanmak bu kadar basit bişey değil, bu kadarcık konuda bile bütün gün uyuyamadıysanız, o evi boşaltınca ve siniriniz geçince iyice pişman olacaksınız.
değer mi?

Ayrılmak için bahane arıyor gibisiniz 10 yıllık evliliğinizi bitirme kararı almışsınız tek derdiniz hangi eşyaları alsam anlamadımki neyi soruyorsunuz

Onun ailesi burda degil, baska kalabilecek yeri yok.. Benim icin fark etmiyor
Senin ailen yaşadığın yerde yani?

Ama daha sonra zor olabilir ailenle bir hayat kurmak.

Bence erkek olarak başının çaresine bakmalıydı.

Sen sonra zorlanırsan ailenle yaşamak için yeni bir hayat kurman hem maddi hem de manevi zor olur.

Benceeee yanii

Bence acele etmeyin.
Kendi adıma konuşayım, içimden gitme demek gelse de ben ayrılıyorum diyen adam hakkında "benden vazgeçenden ben hepten vazgeçerim" diye düşünür, aramam. Yani konuşmamak, terketmek, uzak durmak var olan problemleri arttırıyor. Bazen gurura bir dur diyerek esaslı konuşmalar yapmak gerekir. Olay ne, geçmişiniz nedir bilmesem de konuşmadan ayrılmayı düşünmeyin. Eve de eşya almak için değil konuşmak için gidin.

Bu sevgi dedigin nasil igrenc bisey bu yasima geldim hala anlamiyorum, gecen hafta söyledigine okadar kizgindim simdi sanki onlari unuttum sirf aramiyor diye kiziyorum. Hep böyle oluyor zaten, naparsa yapsin hep özlemim kizginligimi geciriyor, eminim gidip beni aldatsa obi haftaya onuda affederim

aranızda ne geçti bilmiyorum ama şimdi çok taze diye böyle düşünüyorsunuz. öncelikle eşinizle oturup adam akıllı konuşun bir orta yol bulamıyorsanız biraz ayrı yaşayalım ikimizde kendimizi toplayalım deyin ( boşanalım değil). biraz zaman geçsin o zaman karar verirsiniz. zaman bazı fikirleri değiştirir çünkü..
eşya konusuna gelince , benim abim eşiyle bir ara tartışmıştı , çocuk başka yerlerde perişan olmasın diye karısını ve çocuğunu evde bıraktı kendi gelip bizde kaldı, bir miktar eşya aldı, 1,5 ay kadar sonra barıştılar evine gitti. yani öyle tüm eşyanızı almaya gerek yok. biraz zaman geçsin baktınız olmuyor boşanma davası falan açılırsa alrsınız ne var ne yok. şimdiden alırsanız herşeyinizi olay daha da büyür

Cok tesekkür ederim, bende bunu merak ediyordum. O zaman bende öyle yapayim, banada mantikli geldi..

Bir daire tapu davasi vardi, ikimizin üzerine olsun demistik, kafama bazi seyleri takildi onlari sordum. Zannedersiniz para pesinde olan, para icin evlenmis olan biriyim, öyle davrandi. sonundada gercekten su lafi duydum "Iyi oldu bu, böylece kimin ne olduguda ortaya cikti" dedi.

bu cümle mi aranızda ki sorun?
sen sinirle evi terketmişsin, eşin sinirle bu cümleyi kurmuş falan..
demek ki insan sinirle herşeyi yapabiliyormuş.
Eminim şuan arasa da evime dönsem diye için kavruluyor.
Muhtemelen eşinde dönmen için çıldırıyor ama belli etmiyor.
gereksiz gurur, inat.. ne dersen artık.

Ben kendimi sizin yerinize koyuyorum da sanırım ev alacak olsak, konuşur ortak bir karar alırdık;yani ya eşimin ya benim üzerime olurdu ki çok da önemli değil. Siz her ihtimali düşünüp ortak alalım demişsiniz ama zaten Allah korusun eşinize bişey olsa sizin olacak ya da boşansanız yarı yarıya hak sahibisiniz. Sizin düşünceniz,eşinizin verdiği cevap...çok gereksiz bir kavga olmuş.Eşiniz de bayadır aramamış,düzeltmek için çabalamamış.Bence ondan adım gelmezse siz adım atmayın,belki de ayrılmak istiyor

keşke evinizden çıkmasaydınız.
merak ettim profilinizde 90 doğumlu yazıyor, kaç yaşında evlendiniz ki.

Konuyu tam bilmiyorum bütün yorumları okumadım. Ama 10 yıllık bir evlilikten bahsediyorsunuz. Bir sözle bu kadar kolay bitebilir mi?
Eğer çok ağır şeyler varsa 30 yıllık evlilik de biter. Ama sanki siz fevri davranıyorsunuz.

Çok büyük hakaret falan mı var hazmedemediğiniz?
Bence bir süre daha bekleyin. Ayrı olarak düşünün. Belki eşiniz adım atar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…