- 8 Kasım 2013
- 487
- 388
- 73
- 35
- Konu Sahibi dubeduzmantik81
-
evlilikte insanlar bazen ne konuştuğunu bilemiyor olabilir tek sorun sarfedilen sözler mi eminmisin..Agir bir laf etti bende evi terkettim, 10 senedir evliyiz. Sonra özür diler gibi oldu pazartesi msj atmis, ama bir yandanda yok sen bana daha kötü seyler söylemistin diyor. Ondan beride bisey yazmadi, bence bosaniyoruz. Insan hicmi ilgilenmez esiyle, birseye ihtiyaci varmi diye hicmi sormaz.
Zaten bu iliskide hep sorun benim onu, ondan daha cok sevmemdi. ama bu sefer yetti, evi terk edince bosaniyoruz anlamina gelmiyormu ? O bunu öyle anlamadimi sizce ?
canım bence fevri kararlar verme eger cok agır bir durum yoksa yuvanı bozma derim cok büyük bişey göremedim biraz daha düşün lütfenAgir bir laf etti bende evi terkettim, 10 senedir evliyiz. Sonra özür diler gibi oldu pazartesi msj atmis, ama bir yandanda yok sen bana daha kötü seyler söylemistin diyor. Ondan beride bisey yazmadi, bence bosaniyoruz. Insan hicmi ilgilenmez esiyle, birseye ihtiyaci varmi diye hicmi sormaz.
Zaten bu iliskide hep sorun benim onu, ondan daha cok sevmemdi. ama bu sefer yetti, evi terk edince bosaniyoruz anlamina gelmiyormu ? O bunu öyle anlamadimi sizce ?
biraz ayrı kalalım de o halde bosanma konusunu acma tatlım.Sözler cok agrima gitti bende terk ettim. Napabilirim ki su saatden sonra ? bende Esyalarimi almaya karar verdim, asla ona gel konusalim demem. Hergün onun aramasinida bekleyemem artik, hastalandim üzüntüden yinede arayan soran yoktu. Guru yapma diyeceksiniz ama ben ona simdiye kadar fazlasini bile yaptim. Yeri geldi yalvardim yeri geldi sensiz yasayamam dedim, artik yeter. Bir insan sirf seviyor diye herseye katlanmak zorunda degil.
biraz ayrı kalalım de o halde bosanma konusunu acma tatlım.
derdiniz eşya mı arkadaşım, gidersiniz evinize neyinizi almak istiyorsanız alıp dönersiniz...hic esyasini toplayan yokmu aranizda ?
yok, büyük ihtimalle eşya topladığınızda eşiniz ne tepki verdi falan gibi bişey gelecek bu sorunun arkasından.derdiniz eşya mı arkadaşım, gidersiniz evinize neyinizi almak istiyorsanız alıp dönersiniz...
yani öyle yap cunku kızgınsın su an ona yaptıgın sey mantıklı geliyor sinirin gecince pişman olabilirisn ayrı kalalım kafamızı toplayalım gibi seyler söyle yanına gerekli seyleri al kızgınlıgınız gecsin öyle kararlar alın canımSimdilik sadece gerekli seylerimi alayim diyorsun ? birdaha o eve gidesim yok, anahtari bile birakmayi düsünüyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?