Evi bosaltmak

Bir onceki.konunuzu okudum.. Esiniz madem sizin paraci bir insan.oldugumuzu dusunuyor o zaman geregini yapin.. Biraz gercekten oyle olun bir zarar gelmez.. Hem belki daha kiymetli bile olursunuz.. Evi bnim uzerime istiyoum.diyin.. Cunku masilsa.oyle dusunuyor.. Ayrilmaniza gerek yok bence.. Gidin esinizle konusun ama ayrilmayin..

Önce ki konunuzu şimdi okudum. Hala fevri hareket ettiğinizi düşünüyorum. Konuşarak halledilecek bir olay bu.

Böyle bir söze kırılmakta haklısınız. Tapuya ortak olmak istemek bir eşin en doğal hakkı.
Ben de evlenmeden önce ev alırken ortak olacak dedim. Eşim itiraz edecek hiç bir şey söylemedi. Garipsese de bir şey diyemedi. Sonuçta birlikte ödenecek.
Boşanmak için evlenmiyoruz. Ama geleceğimi bir erkeğin insiyatifine bırakamazdım.
Bence dava açmadan önce biraz daha bekleyin. Bir kaç parça kıyafet alın tabi.

Eşi ileride bir olay olup boşanmayı önceden planlarsa o tapuyu başka birisinin üstüne de geçirebilir.
Annemin ben evlenmeden önce ki sözü "aranız iyiyken herkes iyidir" Şu anda eşime güvenim sonsuz. Ama annemi dinledim ve tapuya ortak olmayı teklif ettim. Annemi dinlemediğim şeyler elimde patladı.
Kimse kimseyi yüzde yüz tanıyamıyor. Burada okuduğum çok konu var. Eşinin evi, arabayı, parayı annesinin üstüne yaptığı vb. Kadın sudan çıkmış balığa dönüyor. Çünkü aklında hinlik yok.

Mevzuyu çok uzattım. yani demek istediğim ben konu sahibine tapu konusunda hak veriyorum.

Diğer konunuza yazdım. Adamın kalbini kırmayın. Ayrılırsanız tamamen kaybedersiniz. Evinize dönün, hiçbirşey olmamış gibi davranın. Oturun konuşun. Eşiniz sizi anlayacaktır. Ama ev tapusundan da vazgeçmeyin.

Aaa cidden,o açıdan bakmadım, evet çok haklısın hain insan herşeyi planlar. Konu sahibinin eşi kabul etmediğine göre vardır bir planı.Haklarında hayırlısı olsun

Annenizi teprik ediyorum gercekten, keske hepimizin cevresinde boyle insanlar olsa. Esimin abisini kaybettik, cocuklari daha bir yasina basmamisti, kayinvalidem herseyin 1/3 hakki cocgundur diye nerdeyse bir sene hicbirsey vermedi kizcagiza. Evlenirse herseyi harcarmiymis neymis, ne yalan soyleyim beni bu olay cok korkuttu. Benim iyi meslegim var hicbiseye muhtac olmam sagligim yerinde olsun yeterki, eltimin durumu daha kotuydu.. onlarin evleri yoktu ama altinlar kayinvaldede, tazminatda onun eline gecti bir sekilde.. sonra Esim araci olmustu..

Kv oğlunun karısını el kızı gibi gördüğü için yapıyor tabi. Torunlarını bile düşünmemiş.
Erkekler annelerinin sözünden çıkmadıkları için kadınlar her şeyin önlemini almalı önceden.
Eşin de bu konuda annesinin dolduruşuna gelmiş olabilir.
Oturup sakin kafayla konuşmalısın herşeyi.

kv çok tehlikeli
şuan kocan seni aramıyorsa bence sebebi kv
eltine yaptıklarının yanında seni teget geçecegini sanmıyorum
boşanmak bu konu için basit bir sebep ama

Simdide döndüm diye mutsuzum..

Ben dün birkac bisey aldim evdim dedigim gibi, kendisi yoktu sonra tabi kötü oldum, mesaj attim, sonra aradi telefonlara cikmadim. Binbir olay, binbir rezillik. Annem dün izinden geldi hicbiseyden haberi yok, ona belli etmemeye calisiyoruz kardesimle. Esyalarimin hepsi bir yerde ama birsekilde dün döndüm. En cok dönmezsem birdaha asla dönmeyecegimi hissettim, anneme soylersem bitecegini biliyordum nedense. Ne dön dedi, ne özledim dedi. Simdi evdeyim ama burda yalnis yerde oldugumu hissediyorum... bakalim belki zamanla düzelir yada daha kötü olur..

Burda genelde herkes boşan dediği halde inatla affedenleri filan görmeye alıştık, ilk kez kendliğinden bu kadar cool ve kararlı bir hanım görüyorum.
Sizin eve döneceğinizi, bunun boşanma anlamına gelmediğini zannediyor olablir,

Edit: konu sahibi dönmüş, umarım kendisi için her şey yoluna girer.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…