Evi cekip ceviremiyorum!!!

Temizlik ve düzen konusunda bu kadar sıkıntıları olan kişilerin evde hayvan beslemelerini anlayamıyorum.
Bir çocuktan daha fazla ortalığı dağıtıp kirletiyorlar..

Kesinlikle bir cocuktan daha fazla dagitip kirletmiyor,3 yildir bir kopekle yasiyorum bir cocuga aman oglum kizim dagitma oyuncaklarini topla ustunden cikani ortaliga atma, yemegini dokme gibi ikaz uyarilarda bulunurken bir kopege bunlari soylemenize gerek yoktur cunku yapmazlar. Ben size neler yaptigini soyliyim, yemek yer, uyur, bizimle tv izler, oyuncagiyla nadir oynar,bahcesi var ordada cok kosmaz gunesin altinda guneslenmeyi yatip insanlari izlemeyi sever,bizim uyku saatimizde o da gider yataginda kivrilir uyur, havlamaz.... daha nolsun asil cocugumuz olsaydi bin kat fazla zahmeti olurdu. KOpegin bana hic bi zorlugu yok agzi var dili yok hayvanin tek sorunu kil tuy onuda her gun tarayarak ve supurge yaparak halletmeye calisiyoruz. Tuyleride zaten cok dokulmuyor kaliteli mama kullandigimizdan.

Birde temizlik yapiyorum diye suyu cok kullanmamak lazim. Simdi hepimize hava hos ama gereksiz yere her Allahin gunu yerleri orayi burayi tavani duvari yikayip ovdukca ilerde cocuklarimiza icirecek, yuzumuzu yikayacak su bulamayacagiz. Ben suyun gereksiz yere kullanilmasina cok karsiyim. Sonra yazin kurakliklar oluyor ayrica dunya su kaynaklari hizla tukenmekte hepinizin bilgisine ... sudan tasarruf yapmaya calisin arkadaslar

valla arkadaşım rahatlık başka birşey, evde hep tozla, kedi kumlarıyla, ütüsüz dolpata duran dağınık eşyalarla yaşamak çok ayrı birşey. Biz size dört dörtlük olun aman hergğn süpürün silin demiyoruz ki ama muhakkak bir evde düzen olmalı bunu eşiniz için değil kendiniz için yapmalısınız. Yani toz içinde ve aylarca yıkanmayan ütülenmeyen şeylerle nasıl yaşayabiliyorsunuz hiç mi gözünüze batmıyor. Yanii biz evde işimizi yapıyoruz diye zeki, üretken ve iyi kalpli değil miyiz hepsi bir arada olamıyor mu. Bende çalışıyorum çok titiz değilim ama işimi de yaparım. Hem bir de sağlıkçıyım demiştiniz sağlıksız olan bir evde nasıl barınıyorsunuz çocuk yapmaya da niyetiniz olmasa gerek. O ayrı bir hijyen gerektirir çünkü. Dediğim giib eşiniz ses çıkarmasa da bir bayan olarak siz evinizi temiz tutmalısınız. Siz istediğiniz kadar bakımlı olun, hergün duşunuzu alın, güzel kıyafetler giyin eviniz o halde olduğu sürece sizde temiz değilsinizdir bunu unutmayın. Sürekli değiştirilmeyen çarşafta bir toplu iğne başı kadar olan tozda ne kadar mikrop ve haşere var görülmeyen biliyor musunuz, o tozunu almadığınız yerlerden havaya ucuşan mikropları ciğerlerinizde taşıyorsunuz, ütüsüz giyilen hiçbir kkıyafet yıkansa da hijyen değildir buhar ile hijyen kazanır. Silinmemiş mutfağınızdaki bardakla içtğiniz bir su ile hastalığa devetiye çıkarırsınız. Hele kedi kumları astıma kadar gidebilir şu an olmayabilir ama 4o lı yaşlarda çok acısını çekersiniz. İşte bu yüzden dış görünüşünüz ne kadar mükemmel olursa olsun içinizde kirlisiniz. Nereye kadar böyle gidebilir ki. Ben o temizlik kokusunu hiçbirşeye değişmem. Evet haftasonumdan pek birşey anlamıyorum ama akşama bir arkadaşım size gelmek istiyorum dese içim rahat kabul edebilriim. Ayrıca günlere böldüğüm için işlerimi hiçte birikmez. Tabi bu sizin yaşam şekliniz olmuş yapacakta pek birşey yok..

Yazdıklarımı bir daha okumanızı tavsiye ediyorum.Benim evim her zaman temiz ve mum gibidir.Çünkü sürekli bir yardımcım var. :))) Her şeyi yapıyor.Kendi evi gibi evimiz.Sizin zeki,üretken,iyi kalpli olup olmadığınızı bilemem.Eşinize,çevrenize sormak lazım.Bunun temizlikle iç alakası yok.Eşiniz tamizlik yapmadığınız için başkasıyla evlenirdi,sizinle neden evlensin ,diyenlere yazdım.Eşim ,dediğim gibi kendine hizmetçi aramıyor.Beni zeki,güzel,iyi kalpli ve üretken olduğum için seçti. Genelde erkekler iyi yemek yapıyor mu diye eş seçiyor da benim haberim yok?Demek ki çoğu kişinin ki öyle...Bence çok acı bir durum. Ben sağlıkçı değilim ayrıca. Ütümü de kadın yapıyor. :)

çalışıyorum diyorsun ama haftada zaten 3-4 gün çalışıyorsunuz. demek ki yinede bol bol boş vaktiniz var

haftanın 6 günü çalışanlar napsın?
bence sadece tembellik bu, kendini motive etmelisin
ben şahsen dağınık bir evde yaşıyamam, bazen akşam işten gelince süpürüyorum evi eşim çıkıyor bana yorgun geldin uzansana, bırak şu süpürgeyi diye ama bırakamıyorum, huzursuz oluyor uyuyamıyorum

canim ben haftanin bes gunu sabah 6 dan aksam ustu
17:00 ye kadar calisiyorum.
bir tek hafta sonum kaliyor.
hafta ici arta kalan zamanda camasirdi yemekti,
supurge bulasiklari hallediyorum
hafta sonuda eve dipten koseden giriyorum,
iki kisiyiz evde esim ve ben,
sagolsun arada bardak falan kaldirir
1 yillik evliyim.
annemin evin 0 dim hic yapmazdim
ama evlenince oyle bir yapiyosunki,
misal ben evde yapilcak islerimi not ederim
bence sende dene
ben kendimi cok pasakli bilirdim ama ... hehe
bence senin tek ilacin kendi kendini motive etmem
temizlikciyle olcak is degil,
esini disari yolla sen evi temizle,
boylece daha rahat olursun,
esin oturuyo diye sende oturmassin

Haftada 6 gun calisiyorum Su an bosanmak uzereyim iyice kendimi salmamak ve cildirmamak icin daha cok calisir oldum.Zaten bu hafta yeni ev tutuyorum umarim yeni ev telasi ile duzgun bir duzen oturtabilirim

pardon ben konu sahibine ithafen yazmıştım bunarı ama sizin yazınızı alıntı yapmışım. Ancak sizin yazınızdada katılmadığım noktalar vardı. Aynı kişi sandım zaten. Ben şunu anlamıyorum çalışan bayanlar işyerinde para kazandığı için verilen tün görevleri yapıyorlar, beğeniyorlar, geziyorlar tozuyorlar keyfini çıkarıyorlar hayatın. Ama ev işlerine gelince ben yapamam benim işim bu değil. Bence bu bir iş olarak görülmemeli ya da özgürlüğü kısıtlayıcı birşey. Ben evişi yaparsam klasım bozulur, kendme bakmam, bakımsız olurum eşimin göznde hizmetçi gibi olurum gibi takıntılar oluyor ama yok öyle birşey.Bir erkek kadını sadece yanında dolaşsın diye mi alıyor. Aşık oluyor ama ortak hayatllarında kendi elleriyle birşey yapan kadına da bence saygı duyuyorlar çünkü dışarıdaki birçok bayandan farkı oluyor o kadının. O zaman sizden de sıkılabilir koluna takacak başka bayanda arayabilir yine kariyer olan, zeki, üretken. Ben ilkokul mezunu da olabilirdim, çalışmayabilirdim ama eşim bana aşık olduktan sonra bunların ne önemi kalırdı. Ünlülerde üretken, zeki, evde iş yapmazlar o zaman onlarında size gör aldatılmaması lazım ama aldatıyorlar demekkş bu kıstas değil ama işte iş kadını, evde ev kadını olmasını bilen, eşi için birşeyler yapan ne bileyim mesela bir yemek, bir kendi eliyle ütülediği gömleği daha fedakarca buluyorlar kusura bakmayın. Ben kendimi evde iş yapıyorum diye hizmetçi olarak görmüyorum eşiminde beni asla o şekilde gördüğünü zannetmiyorum eşimde bana yardım eder beraber yaparız evimizin işini bazılarını ben tek yaparım ama sonrada çok güzel giyinir, makyajımı da yapar yine çıkarım gezmeye. Başka yönlerden de o an, başımda eşarp elimde eldiven iş yapıyorsam duşumu alır seksi birşeyde geçirirm ve 4 senelik evliliğimizde heyecanımı hiç kaybetmedik şükürler olsun çünkü düzenimi oturttum saatletce iş yapmam ben günlük kısa kısa yaparım. Yani herşeyi 2. bir kadın yaptıktan sonra dışarıda gezmekte olan onca kadından eşinizin gözünde sizin farkınız ne oluyor. Bence aşk bir yere kadar hele ki çocuk olunca dadılarla büyütmeyi düşünüyorsunuz sanrım. Hadi öyle gece kim kalkacak kim emzirecek. Aa ama sizin çocuk yapmaya da niyetiniz yoktur heralde. Bizim annelerimiz herşeyimizi, yapan, temizleyen değil miydi. Aşkları mı bitti. Eşleri saygı duymadı en büyük saygıyı bence evinde de evinin kadını olmayı beceren eşler alır. Çünkü diğer kadınlardan ayrılırlar. Herkesin eşine hizmeti farklıdır. Ben istesem kadında alırım hergün dışarda da yerim o maddi gücüm var ama zevk alıyorum yemek yapmakan ve eşimin eline sağlık karıcım demesinden. Ama işyerine geldiğimde de o kimliğimi bir kenara koyarım.

Bir de en çok bu tip konularda takıldığım laf ben hizmetçi değilim. Eşine hizmetçi değil eş olarak geldim lafları. Bir kere hizmetçi para kazanmak için bu işi yapar amacı para kazanmaktır parası olsa yapar mı başkasının işini. Ben eve kadın almayada karşı değilim ayrıca ama en küçük işler için bile kadına muhtaç olmaya, o evin kadını olarak hiçbirşeye karışmamaya hatta otel gibi kullanmaya karşıyım ne farkı kalıyor eşler için oranın otelden oysa yaşanacak, paylaşacak, karşılıklı emekle ayakta tutulacak bir yuva olmalı. Ayrıca kaldı ki neden eşime karşı hizmetçi konumunda göreyim kendimi, ben onu sevdiğim için bunu yaparım. Görev olarak ay ben artık ev kadını oldum yapmam lazım yoksa eşim beni terkeder mantığıyla değil çünkü hayatta hiçbir kadın vazgeçilmez değildir. Ben eşime yemek yapmaktan, o evin işiin yapanın ben olmamdan mutluluk duyuyorum. Ben kendi oturduğum yaşadığım evi kendim temizlemek istiyorum. Benim elim olsun istiyorun her tarafında benim emeğim olsun istiyorum. İşlerim bittikten sonra eşimin bana yorgunluk kahvesi veya çayı yapması al canım yoruldun dinlen demesi, ayağıma kremime kadar sürmesi yani yaptığımım kıymetini bilmesi bana yetiyor da artıyor bile tüm yorgunluğum uçup gidiyor. Bu yüzden eşim ne annesini evini, yemeklerini arıyor ne de beni hizmetçi olarak annesi gibi görüyor. Anneleriyle aramızdaki fark malum zaten belli demeye gerek yok.

İnsanlara neden dert oluyor anlamıyorum,işini başkasına yaptırmak. İmkanım var ki yaptırıyorum.Ha,imkanım olmaz,yine de evi temizleyeceğim diye paspal paspal dolaşamazdım.Bir sürü çalışmayan arkadaşım var çocuklu.Tüm gün evdeler,işlerinin bir türlü bitmediğini,ev işinin çok nankör olduğunu,akşama eşleri geldiğinde kollarını kıpırdatamadıklarını söyleyen onlar.Saçlarını bile tarayamadıklarını,o kadar işten sonra kendilerine vakit ayıramadıklarını,eşlerinin de onları sen kendini çok saldın,dışarda kadınlar manken gibi,dediklerini içim acıyarak dinledim.Demek ki her şeyi dört dörtlük yapabılen kadın yoktur.Robot mu bu ? Benim eşimin dışarıda gözü olmadığı her şeyi bende bulduğu için benim öyle bir kaygım yok. Eşim de benim zihiniyetimden anlayacağınız.Öyle olsaydı bunca yıldır evliliğimizi sürdüremezdik.Eşim eşi faal olsun,üretken olsun bayılır.Ekonomik anlamda benim kazandığıma da ihtiyacı yok.Ben tamamen sevdiğim,keyif duyduğum için çalışıyorum.Benim kazandığım paranın 1 kuruşuna da dokunmaz.Tüm masrafları da o karşılar. Benim çocuk yapıp yapmayacağım sizi ilgilendirmez. :) Annem de çalışan bir kadındı.Hiç bir eksiğimiz olmadı.Tüm gün çocuklarını günlerde taşıyan bir anne olmadı. :)) Bizimle kaliteli zaman geçirirdi.Ben işimi kadına yaptırıyorum,o da mutlu para kazandığı için. :)) O yüzden sizin dertlenmenize gerek yok. :)

Haftada 6 gun calisiyorum Su an bosanmak uzereyim iyice kendimi salmamak ve cildirmamak icin daha cok calisir oldum.Zaten bu hafta yeni ev tutuyorum umarim yeni ev telasi ile duzgun bir duzen oturtabilirim

hmmm, çok üzüldüm, geçmiş olsun :44:

bence ama ev işi falan yaparak en azından kafan dağılır biraz, stres atarsın
ben öle yapıyorum, canım sıkıltığı zaman yada birşeye kızdığım zaman ev işi yapmaya başlıyorum
hem spor gibi hemde stres atıyorum

Bende senin gibi olsam keşke..
Ev işi yaparken,değil yapmayı aklıma getirirken bile bana daha beter afakanlar basıyor...
Her sinirlendiğimizde keyifle ev işine sarsam ne güzel olur...

yaa kardeşimm bana neden dert olsun ki. Başka derdim yokta aman bunlar neden evde iş yapmıyorlar da kadın alıyorlar mı dicem bananee.. Ben baştan dedim zaten kadın alan insan lafım yok diyee.. Ama tamamen evişine karşı olan, bu şekilde olunca kendini hizmetçi gibi gören, işyerinde patronuna karşı görevini bilipte, sevdiği insana yemek yapmaktan yada birşeyini ütülemekten kendini alıkoyanları anlamıyorum dedim bu kadar basit bu da benim görüşüm yanii.. Kusura bakmayın da yani o arekadaşlarınız evde olduğu halde yetiştiremiyorsa planlı çalışmayı bilmiyodır ve eşleri de dışarıda manken gibi kızlar var diyorsa o eşler zaten baştan sorunlu. İnanın o kadın manken gibi de olsa başka bahane bulur yanii. Maddiyatınz vardır kadın alırsınız o ayrı birşey benim dediklerim çok farklı birşey. Evde oturan karınladı aşağıyorsunuz ama eski evlilikler çok daha uzun, daha saygılıve sevgili sürüyordu ve benim annemde ev kadınıydı ancak kendini de çok güzel yetiştirmiş ve hiçte bizi günlerdenb günlere taşımamış, çoğu üniversiteliye taş çıkaran biriydi. Çalışan çoğu insandna aktiviteleriye daha bile yoğundu. Bende evde oturmayacağım ev adınyımda demedim. Ama eşimse ben elimle birşeyler yapmaktan da zevk alıırım ve bunu yapmakla dışarıda ki bayanlara bakacağını hiç sanmıyorum. Yine dediğim gbi kimsenin garantisi yok. Bakacaksa da baksın yanii ben işimde iş kadınıyım en alasından, eş olarak her görevimi yerine getiren süsüme püsüme de ayrıca dikkat eden biriyim. Ben de tüm maaşımı kendime harcarım bende kendim için çalışyorum. Ama eşim içinde eş görevimi sadece yatakta ve sokakta koluna girerek değil, evde de ev hanımı olarak yapıyorum. Çocuğum olduğu zamanda bu böyle olacak ben kendime güveniyorum ve idare edebilirim bende çocuğum olunca kadın alabilirim ama sınırlı olur bu. Yine ve yine dediim gibi bir insanın eşinin, diğer kız arkadaşlarından, sokaktaki diğer kadınlardan farkı evde eşiyle ilgilenmesidir bıu da benim fikrim yani... Eşim benim yemeğimden başşka yemek yemez artık annesininkileri bile. Benim ütü yaptığım şeyleri giyer. Annesine ya da ütücüye göndermez. Ben şehir dışına ailme gittiğinde evind ekalır gitmeye gerek görmez annesine çünkü yemeği herşeyi hazır olur dolapta. Bunlar alışkanlıktır. Bir eşin erkeğin gözünde vazgeçilmez yapan sadece dış güzellik değildir yanii. Dış güzelliğiniz geçtiği zaman yıllar gittiği zaman fedakarlıklar daha da önem kazanıyor. Şu örnekle son veriyorum. Benim idolim anneannem ile dedemdi. Ölene kadar birbirlerini sevdiler ve anneannem köy kadınıydı dedem şehir görmüş biriydi ama köyde yaşadılar anneannem hem evde hem tarla çalıştı kaç çaocuk ve ayrıca torun büyüttü. Hiç boş oturduğunu bilmem bzim gbi sinema felan hiç bilmezlerdi. Hep saçını süpürge etti ama dedem hiç kimseye yan gözle bakmadı. Genölere taş çkarır iltifatlar ederdi. Bu kadında bitti artık çekici değil demedi yanii ve eskilerden kimsede bu görüş yoktu bence biz bu zamanda çok sosyetik olduk..

[http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...larimbuyrun-sohbete-1583.html#post20621749/B]
Burada pek bir dertlenmişsiniz ev işlerinden.Başka yerlerde de eşinizle ev düzeni yüzünden kavga ettiğinizi yazmışsınız.Linki neden verdim,çünkü yazdıklarınızla çelişiyorsunuz.Kimse ,eşiniz de dahil olmak üzere ,size madalya takmayacak ev işine gömüldünüz ,diye. :) Kadın alanın eşine kulp takan ben miyim ? :)Eşim farklı benim,herkesin eşi gibi değil.Ev işi ile ömrümü çürütemem doğrusu,yapacak daha önemli işlerim ,meşgalelerim var. :)Evinin işini başkasına yaptırmak sosyetiklik ,değildir.Herkes imkanları ölçüsünde bunu yapar.İmkanı olan ,kendi canının kıymetini bilen herkes yardımcı tutar.Çocuğum olunca evet kadın bakacak,çünkü annemin dizinin dibinde değilim.Bebeği evde evde tek başına bırakacak halim yok.İşleri kadın yapacak ,ben de kuzuma sevgi vereceğim,babasıyla. Siz kendinizi ev işine adayın,eşiniz sizi bırakmasın,ne diyeyim.Öyle bir korkunuz var çünkü.

beni baya erak etmişsiniz ki yazdıklarımız araştırmışsınz keşke başka yazdıklarıma da baksaydınız neysee.. Ben evet eşimin bazen dağınık olduğunu herzaman söylemişimdir. Ben evişlerinden değil eşimin bazen kendi eşyalarını toplamamasından yakındım. Herzaman eşlerin yardım etmesinden yanayım bunu birçok kez söyledim. Kocalarında düşünceli olması gerekiyor. Elbette ki aman kocacım bırak çorabını ben toplarım, attığın şeyleri kaldırırm hatta ayağını yıkarım gibi şeyler sözkonusu değil benim evişi yapmamla, bunu yapıyorum diye herleyin üzerime yıkılması arasında da bir çizgi var. Eşim titizdir ama bazen bunları akıl edemez. Çocuğum olduğunda da eşimden yardım alacağım bu yadsınamaz bir gerçek. Ama bu tamamen ev işlerinden muaf olacağım demek değil. Ben bana madalya takılsın istemiyorum ki eşimden ödülde beklemiyrum. Bu evde yalnızda kalsam yine kendi işimi kendim yapardım ben bunu evimin bir gerekliliği olarak gördüğüm için, evin kadının da eviini üzerinde eli olması gerektiğini düşündüğüm için yapıyorum. Bekarken de yapardım. Ben ömrümü de çürütmüyorum ayrıca ailem için birşeyler yapıyorsam mesela eşimin sevdiği bi yemeği ellerimle yapıyorsam o da afiyetle yiyorsa zevk duyarım ve ömrümü çürütmek gibi görmem. Evlenmeyi bildiysem sorumluluk almayı da bilirim yoksa evlenmez günümü gün ederdim. O zaman siz eşiniz için fedakarlıkta bulunmayı ömür çürütmek olarak görüyorunuz ve evliliği sadece flört etmekten, gezmekten, eğlenmekten ibaret sanıyorsunuz ne yazık. Ben öyle düşünmüyorum. Benim hiiçç öyle bir korkum yok her kesimden boşanan insanlar var. Evişi yapıyorum diye eşimi eve bağladığımı sanacak kadar dar görüşlü biri değilim ailemden, annemden bunun bilincin varacak kadar eğitim aldım. Ben görevimi yaparım aldatırsa da kendi kişiliğidir. Tıpkı sizinde tüm zamanını eşinize ayırıyorsunuz evişi yapmuıyorsunuz, kendinize zaman ayırıyorsunuz diye aldatılmayacağınızın garantisi olmayacağı gibi ki ünlüler buna en iyi örnek bence. Ahhaaa bizim hiç meşgalemiz yok çünkü biz sizin gözünüzde eşimin hizmetçiyiz. Valla ben evimin işini de yapıyorum tüm sanatsal faaliyetlere de katılıyorum çalışıyormda ve işimde de seviliyorum sayılıyorum çok şükür bununn ayrımını hayatta çok güzel oturtmuş biriyim çünkü annemi rol model aldım bu konuda hem ev hem iş nasıl yürütülür bizzat görerek öğrendimm.. Canımın kıymetini de biliyorum ben harıl harıl hergün evişi yapmıyorum ki demiştim çocupum olunca bende kadın alıcam ama yemeğimi yine kendim yaparım günlük işlerimi yine yaparım. Ben kendi yağımla kavrulmayı seviyorum. Kadına vereceğim parayı kenarıma koyar istediğime harcarım ihtiyacımmı var hayır ama ne kadının yaptığı temizliğe güvenirim, ne de paramı ona harcarım. Kenarıma koyar, çocuğıma bir oyuncak fazla alırım. Ki eşim maaşımdan ayrı ayrıca para verir bana. Kadın tutmayı en baştan o istedi ama ben istemedim ihtiyacım olursa dedim benim tek istediğim eşimin de kendi yapacağı şeyleri yapması ama bu ütü çamaşır değil kendi dağınıklığını toplaması sadece. Bende bizim kendi kendimize buncai şi yapabilmemiz size fazlasıyla batıyor. Bunda sonra sizinle polemiğe girmek istemiorum çünkü tüm başlıklarda kendi evinin işni yapan bayanlara aynı şeyi yapıyorsunuz tek bana değil yanii alıştım ben artık.. Size başarılar dilerim..

ayrıca şuna da açıklık getireyim kopyaladığınız kısma baktımda benim bugnlerde daha da fazla toğunluğum var ailem geliyor kaynımın düğünü için ve ayrıca temizlik yapıyorum çünkü annem bile olsa evimi en iyi haliyle görsün isterim. Bir de eşimle ev düzeni hakkında kavga etmeniz temizlikten yakındığımdan değil, tam tersine eşimin bazı işlere karışmasından dolayı idi başlığı okusanız anlardınız eşimin anlamadığı yapamadığı işlere karışmasını, burnunu sokmasını istemem çünkü yapmaya çalışsa da yapamıyor ben üzerinden geçiyorum yine olay buydu ama dedim ya keşke okusaydınız. Yani evinmin kurduğum düzenine eşim dahil kimse karışamaz ancak yardım eder. Var olan dolap mutfak düzenim bozulursa kızarım bu da öyle birşeydi yanii..

Merak ettiğim için baktım yazdıklarınıza.Çeliştiğinizi gördüm.Kaç yerd eyazmışsınız ev işinden saçımı tarayacak halim kalmıyor vs diye. İş yapıyorsanız söylenmeyeceksiniz o zaman,çünkü ev işi yapmayı öyle bir yüceltiyorsunuz ki...Herkesin eşine verdiği değeri gösterme anlayışı ailesinden gördüklerine,yaşadıklarına,yediklerine,içtiklerine göre şekillenir.Bizim için kadın tutmak maddi külfet değil.Varken kendimi neden yorayım,yani mazoşist ben ? :))Sizin savunduğunuz şey yanlış.Evinin işini kendi yapmayan kadın neden aldatılsın?Yani bu sonuca varmanız çok gülünç. :) Evlilik cam ,kapı silmekten ibaret değil.Ona değer veren erkek de hiç çekilmez.Evde yemek yok diye eşini aşağılayan da adam değildir.Hayat müşterek o zaman o da yapacak!Eşiniz savrukmuş,iş yapmazmış.Bence bana laf yetiştireceğinize eşinizle bu konuda uzlaşın.

Daha var ki dolu. :)) Neyse kendinizle çelişip her şeyi toz pembe göstermeye gerek yok. Hangi kadın iş yapmaktan zevk alır bilmiyorum?Ben bu güne kadar duymadım. :) Yemek yapmayı sevebilir ,ama yer silsin,tuvalet ovsun... Cık! Cık!...

ev işlerinden saçını taramaya vakit bulamayan bayanların eşlerine çekici gelip gelmediğini nereden biliyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…