- Konu Sahibi missplayful
-
İş de yemek de yapmıyorum.Yardımcı tutun,eviniz mis gibi olur.Ütüyü de yapar,hatta çamaşırları makineye bile atar.Sıkmayın canınızı ,fani dünya iş yapmakla heba edilmemeli zaman.:87:
Kimse kusura bakmasin, ama bazilari gercekten simarik bir kücük kiz gibi davraniyor. Maalesef hayat herzaman laylaylom degil hanimlar, evde oturuyorsunuz, esiniz eve para getiriyor ve size bir evin isi bile cok geliyor.
Kastim o yardimciya 600-700 tl göz kirpmadan veririm diyen arakadas. Biraz hayatin sorumlulugunu sizde üstlenseniz? Öyle hanimlar taniyorumki hem fulltime calisip, hem okuyup, hemde cocuk bakan...
Buarada anneler kizima iyilik yapiyorum zannediyorlar, ellerini hicbirseye vurdurmayarak ama asil kötülügü onlar yapiyor. Insan ev süpürmeyidemi ögretmez kizina ya.
Bana göre su zamanda, hem erkek hem kadin herseyi ögrenmeli bilmeli. Temizligi, yemek yapmayi bilmeli, ha yapmiyormu, kendisi bilir ama en azindan ögrenmeli.
Kusura bakmayin benim fikrim bu.
Kimse kusura bakmasin, ama bazilari gercekten simarik bir kücük kiz gibi davraniyor. Maalesef hayat herzaman laylaylom degil hanimlar, evde oturuyorsunuz, esiniz eve para getiriyor ve size bir evin isi bile cok geliyor.
Kastim o yardimciya 600-700 tl göz kirpmadan veririm diyen arakadas. Biraz hayatin sorumlulugunu sizde üstlenseniz? Öyle hanimlar taniyorumki hem fulltime calisip, hem okuyup, hemde cocuk bakan...
Buarada anneler kizima iyilik yapiyorum zannediyorlar, ellerini hicbirseye vurdurmayarak ama asil kötülügü onlar yapiyor. Insan ev süpürmeyidemi ögretmez kizina ya.
Bana göre su zamanda, hem erkek hem kadin herseyi ögrenmeli bilmeli. Temizligi, yemek yapmayi bilmeli, ha yapmiyormu, kendisi bilir ama en azindan ögrenmeli.
Kusura bakmayin benim fikrim bu.
Biraz eski konu ama temizliğe üşenen bayanlar için güzel bir fikrim var...temizlik yapmak gerçekten çok sıkıcıdır..bazen çok severim..bazen de bardak yıkamaya bile üşenirim...ben ne zaman temizliğe üşensem..temiz titiz olan arkadaşlarımın evine giderim..onların temizliğini görünce bana iştah gelir..eve gelir gelmez dip köşe temizliğimi yaparım..bence bunu bir deneyin...inanın gerçekten işe yarıyor..
2 ay geçti mi ???
Anlamadim canim???
Evet bosanma durumum hala ayni su an yurtdisinda yasiyorum green card alma durumum vardi ona ikimiz basvurduk artik o sorunda yok ortada hemen bosaniyoruz haliyle bende rahatlamis olacagim, hayatim duzene girer diye umuyorum, 2 ay gectimi diye soran arkadasin sorusunuda simdi anlayabildim ancak jetonum dustu... evet su anda gecici 1 yil daha uzattilar 10 yillik kartimin gelmesine 3 ila 6 ay var. Basvurumuzu yaptik artik bizi baglayan bi durum yok en kisa surede kurtulurum insallah
Hayırlısı olsun...........
Evet bosanma durumum hala ayni su an yurtdisinda yasiyorum green card alma durumum vardi ona ikimiz basvurduk artik o sorunda yok ortada hemen bosaniyoruz haliyle bende rahatlamis olacagim, hayatim duzene girer diye umuyorum, 2 ay gectimi diye soran arkadasin sorusunuda simdi anlayabildim ancak jetonum dustu... evet su anda gecici 1 yil daha uzattilar 10 yillik kartimin gelmesine 3 ila 6 ay var. Basvurumuzu yaptik artik bizi baglayan bi durum yok en kisa surede kurtulurum insallah
anladımm canımm yıne yurt dısındamı kalıcaksın ulkene donmeyı dusunmuyormusun...bence aılenın yanında olmalısın bu surecı daha rahat atlatırsınn...yınede ALLAH kolaylık versın hakkında hayırlısı...
bu kadar rahat olunmamalı bence...her erkek kendi yemeğini yapan bayanlar ister...o zaman sizin gereğiniz n eki..gider başka bayanla evlenir...erkeler evde kendi yemeğini yiyeceği hanımlar ister evi düzenli olsun diye evlenir...inanın bana doktorunuda gördüm mimarınıda,mühendisinide gördüm, öğretmeninide çlışanınıda gördüm çalışmayanınıdaa, moderninide gördüm abazasınıda...ama hepsi düzenli ve becerikli eş istiyor..en azından yemeğimi eşim pişirsin diye isyan eden kaç erkek gördüm...
evetkatılıyorum hiçbir bayan temzilikçi gibi olmamalı,evin güzel bayanı olmalı.. erkeklerde mümkün mertebe eşine yardımcı olmalı..her işi bayan üzerine yıkmamalı...erkekte bayanda görevini bilmeli...
ayrıca yardım isteyen bayanı ben canı gönülden tebrik ediyorum...sizi inanın çok takdir ettim...sizin durumunuzda olupa hiç önemsemeyen kişiler şimdi çoğunlukla boşanmış yada boşanmanın eşiğinde oluyorlar..ev temizliği tertibi, düzeni çok ama çok önemli...
Valla dusunmuyorum cunku donsem simdi herkese laf anlat... seven var sevmeyen var... simdi donunce herkes bi sure sorcak aaa niye bosandin sonra millete malzeme cikacak.. komsular olsun alrabalar olsun... Maalesef kusura bakmayin amma milletce pek severiz boyle durumlarda dedikodu yapmayi.... bir olay sogusun sonra gidecegim. simdi durduk yere laf duymayi kaldirabilecegimi his sanmiyorum. millete malzeme cikti cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?