Evi cekip ceviremiyorum!!!

slm temizlik imandandir demisler,temizlik yapmada ne var ya cok buyutuluyo bence bende calisiyorm ama evim miss gibi hergun supururum hergun toz alamasamda ikigunde bir alirim,konu sahibi arkadasim kendine bir liste yap bence dolabinin uzerine as ve onlari sirasiyla yap,guzel bir muzik esliginde,cok zevkliustelik cocuk felanda yok.cok iyi gunlerindesin :)))

İş de yemek de yapmıyorum.Yardımcı tutun,eviniz mis gibi olur.Ütüyü de yapar,hatta çamaşırları makineye bile atar.Sıkmayın canınızı ,fani dünya iş yapmakla heba edilmemeli zaman.:87:

bu kadar rahat olunmamalı bence...her erkek kendi yemeğini yapan bayanlar ister...o zaman sizin gereğiniz n eki..gider başka bayanla evlenir...erkeler evde kendi yemeğini yiyeceği hanımlar ister evi düzenli olsun diye evlenir...inanın bana doktorunuda gördüm mimarınıda,mühendisinide gördüm, öğretmeninide çlışanınıda gördüm çalışmayanınıdaa, moderninide gördüm abazasınıda...ama hepsi düzenli ve becerikli eş istiyor..en azından yemeğimi eşim pişirsin diye isyan eden kaç erkek gördüm...
evetkatılıyorum hiçbir bayan temzilikçi gibi olmamalı,evin güzel bayanı olmalı.. erkeklerde mümkün mertebe eşine yardımcı olmalı..her işi bayan üzerine yıkmamalı...erkekte bayanda görevini bilmeli...

ayrıca yardım isteyen bayanı ben canı gönülden tebrik ediyorum...sizi inanın çok takdir ettim...sizin durumunuzda olupa hiç önemsemeyen kişiler şimdi çoğunlukla boşanmış yada boşanmanın eşiğinde oluyorlar..ev temizliği tertibi, düzeni çok ama çok önemli...

ciddi bir şekilde katılıyorum...her kadın mesleği konumu durumu ne olursa olsun evein kapını kapatıp içeri girdiğinizde EV HANIMISINIZ....

ciddi bir şekilde katılıyorum...her kadın mesleği konumu durumu ne olursa olsun evein kapını kapatıp içeri girdiğinizde EV HANIMISINIZ....

Biraz eski konu ama temizliğe üşenen bayanlar için güzel bir fikrim var...temizlik yapmak gerçekten çok sıkıcıdır..bazen çok severim..bazen de bardak yıkamaya bile üşenirim...ben ne zaman temizliğe üşensem..temiz titiz olan arkadaşlarımın evine giderim..onların temizliğini görünce bana iştah gelir..eve gelir gelmez dip köşe temizliğimi yaparım..bence bunu bir deneyin...inanın gerçekten işe yarıyor..

Birde evinize çok seçkin misafirlerinizin geleceğine kendinizi inandırın. Çok işime yarıyor çabucak ne var ne yok bitiriyorum

Benimde huyum, bir işe başlayana kadar düşünüp dururum, kendimi oyalarım nasıl başlasam, nasıl yapsam... Ama olur da bir başlarsam yorgunluktan gözümü açamayacak hale gelene kadar temizlik yaparım

üşenmeden tüm msjları okudum:))kimi zaman ben de darmadağın ve pis olabiliyorum.bu biraz da ruh halimle ilgili galiba.bazen de deliler gibi temizlik yapıyorum neden böyle oluyor ki??
bu arada benim de evde 2 tane kedim var evet tüyleri dökülüyor özellikle de mevsim geçişlerinde;fakat asla ve asla onları bırakamam öyle alışıyorsunuz ki nasıl bırakacaksınız mümkün değil.bunu hayvan sevgisi olmayanların anlayabileceğini sanmıyorum(
neyse ben de bundan sonra canım temizlik yapmak istemediğinde ve evimi çok dağıttığımda gelip bu konuya bakıcam:))titiz hanımların yaptıkları ilham verdi bana.gerçekten ya ne şanslı bu şevkli insanlar
Missplayfull;siz de epeydir yazmamışsınız ve merak ettim doğrusu nelere yapıyorsunuz ve hayatınızı düzene sokabildiniz mi??sevgiyle...

Simdi esimle baska sorunlarim var gecen Marttan beri cok seyler yasandi. Bosanmaya karar verdik 2 hafta icinde ben tasiniyorum. Bu sebeple yeni evimde duzenli olabilecegimi umuyorum

ben başka bi topikte bosanma sebebınızı gormustumm..sorunu cozemedınız sanırım henuz...hakkınızda hayırlısı...bence derler ya ruh halı ınsanın evını gosterır dıye benımde esımle aram bozuk olsun evde bır cop kaldırmak gelmez ıcımden ıyı olursada her tarafı temız ve duzenlı tutarımm...

Son düzenleme:
Evet bosanma durumum hala ayni su an yurtdisinda yasiyorum green card alma durumum vardi ona ikimiz basvurduk artik o sorunda yok ortada hemen bosaniyoruz haliyle bende rahatlamis olacagim, hayatim duzene girer diye umuyorum, 2 ay gectimi diye soran arkadasin sorusunuda simdi anlayabildim ancak jetonum dustu... evet su anda gecici 1 yil daha uzattilar 10 yillik kartimin gelmesine 3 ila 6 ay var. Basvurumuzu yaptik artik bizi baglayan bi durum yok en kisa surede kurtulurum insallah

Son düzenleme:

Hayırlısı olsun...........

anladımm canımm yıne yurt dısındamı kalıcaksın ulkene donmeyı dusunmuyormusun...bence aılenın yanında olmalısın bu surecı daha rahat atlatırsınn...yınede ALLAH kolaylık versın hakkında hayırlısı...

Valla dusunmuyorum cunku donsem simdi herkese laf anlat... seven var sevmeyen var... simdi donunce herkes bi sure sorcak aaa niye bosandin sonra millete malzeme cikacak.. komsular olsun alrabalar olsun... Maalesef kusura bakmayin amma milletce pek severiz boyle durumlarda dedikodu yapmayi.... bir olay sogusun sonra gidecegim. simdi durduk yere laf duymayi kaldirabilecegimi his sanmiyorum. millete malzeme cikti cunku

Biz karı-koca rahatız şekerim.Eşimin öyle takıntıları yok.Herkes dört dörtlük olamaz.Eşim için iyi yemek yapan bir eş değil de,zeki,üretken,güzel,iyi kalpli bir eş kriterdi.Özetle birbirimizi bulduk,ikimizin de keyfi yerinde ve çok mutluyuz.Yani evde yemek pişmiyor diye eşim gidip başka bayanla evlenmez,küçük hesapları yoktur. Benim eşim yemek yok diye isyan etmedi hiç,demek ki diğer erkekler gibi değil.Bu da benim şansım.

konuyu ilk okurken bian da kendim aklıma geldi tam yorum yapacaktımki boşanma kararınızı okudummmmm hayırlısı olsun inş. yeni hayatınız da eviniz de hem düzenli olur hem huzurlu olur....

haklısın canımm...konusurlar bosandıgın ıcınde mıllet baska gozle bakar sana bısey yapsan suc olur...zor bır durum hayırlısı olsun ne dıyelımm..bu esını nerden buldunkı aılen nasıl ızın verdı yabancıyla evlenmene...sıkmıyorum dımı senı uzuldum senın adına ne yalan soylıyımm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…