- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
- Konu Sahibi missplayful
-
Daha var ki dolu. :)) Neyse kendinizle çelişip her şeyi toz pembe göstermeye gerek yok.Hangi kadın iş yapmaktan zevk alır bilmiyorum?Ben bu güne kadar duymadım. :) Yemek yapmayı sevebilir ,ama yer silsin,tuvalet ovsun... Cık! Cık!...
ev işlerinden saçını taramaya vakit bulamayan bayanların eşlerine çekici gelip gelmediğini nereden biliyorsunuz?
Bende zevk almıyorum günlük temizlik amenna, ama detaylı temizlik için çalışmadığım halde imkanım olsa yardımcı tutardım. Bu tembellik olmasa gerek bu yönde harcayacağım enerjiyi kendimle ilgili başka uğraşlarla harcamayı tercih ederim. Ama pisliğe dayanamadığım için kendimi sürüye sürüye yapıyorum sevmediğimden 2 saatte yapılan iş saatlerimi alabilir...
Ayrıca GnotiSeavton arkadaş gibiyimdir bende, moralim bozuksa o gün hiç bir iş yapmak gelmez içimden. Keşke o anlarda temizlik yada başka meşgaleye kendimi verip kafamı dağıtabilsem. Ama yok oturur kukumav kuşu gibi düşünürüm
ev işlerinden saçını taramaya vakit bulamayan bayanların eşlerine çekici gelip gelmediğini nereden biliyorsunuz?
Tabi adamcagizin kendine bakamayan , saci basi daginik , ter kokan , camasir suyu kokan , tum gun temizlik kiyafetleri ile dolasan yani hizmetci sendromu varsa herhalde cekici gelir o kadindaAma erkekler bile temizlikcilerin fransiz maid kisa mini etekli fransiz stili olanini seviyor uzun etekli basi yazmali cicekli desenli bluz giymisini seveni duymadim
temizliğe yardım için gündelikçi kadın almayan kadın profilinize bayıldım doğrusu. uzun etek hayatımnda giymedim yazma da tarzım değildir. çiçek desenli bluzlarla da aram iyi değil. işlerimi kendi düzenime göre yaparım temizliklerden sonra değil üstüm başım ellerim dahi çamaşır suyu kokmaz özenliyimdir. tüm gün temizlik kıyafetiyle dolaşan tiplerden de değilim. evimde lavobonun üstünde kokmuş bulaşık görmektense; bir arkadaşım evime gelecek diye utanıp çekinmektense işlerimi halleder üstüne de duşumu alırım.
ayrıca kimse sizin tarzınıza laf etmezken siz niçin sürekli insanlara saldırganca hizmetçi ruhlu ifadelerini kullanıyorsunuz anlayamadım. evine bakan her kadını bir aşağılama tavrı içerisindesiniz????
Merak ettiğim için baktım yazdıklarınıza.Çeliştiğinizi gördüm.Kaç yerd eyazmışsınız ev işinden saçımı tarayacak halim kalmıyor vs diye.İş yapıyorsanız söylenmeyeceksiniz o zaman,çünkü ev işi yapmayı öyle bir yüceltiyorsunuz ki...Herkesin eşine verdiği değeri gösterme anlayışı ailesinden gördüklerine,yaşadıklarına,yediklerine,içtiklerine göre şekillenir.Bizim için kadın tutmak maddi külfet değil.Varken kendimi neden yorayım,yani mazoşist ben ? :))Sizin savunduğunuz şey yanlış.Evinin işini kendi yapmayan kadın neden aldatılsın?Yani bu sonuca varmanız çok gülünç. :) Evlilik cam ,kapı silmekten ibaret değil.Ona değer veren erkek de hiç çekilmez.Evde yemek yok diye eşini aşağılayan da adam değildir.Hayat müşterek o zaman o da yapacak!Eşiniz savrukmuş,iş yapmazmış.Bence bana laf yetiştireceğinize eşinizle bu konuda uzlaşın.
temizliğe yardım için gündelikçi kadın almayan kadın profilinize bayıldım doğrusu. uzun etek hayatımnda giymedim yazma da tarzım değildir. çiçek desenli bluzlarla da aram iyi değil. işlerimi kendi düzenime göre yaparım temizliklerden sonra değil üstüm başım ellerim dahi çamaşır suyu kokmaz özenliyimdir. tüm gün temizlik kıyafetiyle dolaşan tiplerden de değilim. evimde lavobonun üstünde kokmuş bulaşık görmektense; bir arkadaşım evime gelecek diye utanıp çekinmektense işlerimi halleder üstüne de duşumu alırım.
ayrıca kimse sizin tarzınıza laf etmezken siz niçin sürekli insanlara saldırganca hizmetçi ruhlu ifadelerini kullanıyorsunuz anlayamadım. evine bakan her kadını bir aşağılama tavrı içerisindesiniz????
Canim bende takmazdim ama su anda yatak odamizda kiyafetlerden yerlerde kucuk dagciklar olusmus durumda.. 2-3 saat sonra ustlerinden atlayarak yatagi bulup uyumaya calisacagim. Durum vahim oyle evi aslinda azicik danigik pis olupta cok abartan bayanlardan olabilsem keske bende... Yok bir ustteki arkadasinda dedigi gibi ben plan yapip gunlere boleyim bakalim ise yarayacak mi?
Maşallah çiçekli bluz giyen basma etek giyen kadınları da yerin dibine soktunuz. Yapmayın Allah aşkına Anadolu da bir sürü kadın böyle geziyor hepsi kötü pis mi? benim annem öyle gezer mesela. Bir çok topluma faydalı insanı da öyle analar büyüttü.
Lütfen tanımlamalarınıza dikkat edin. Evinizin pisliği temizlenince geçer ama insanlara yakıştırdığınız aşağılamalar geçmez.
Ben basma etek giyen basinda yazmayla is yapan kadinda birinin fantezisini susleyebiliyorsa elbet o kadinda erkegine cekici gelir dedim. Cekici olmaktan bahsediyoruz gercekci olalim ... Koyde yasayan bayanlar bile cekici olmaK Istediklerinde cesit cesit ic camasirlari sexy seyler giyiyorlar ... o zaman kimse is yapan kadin erkegine cekici gelebilir gibi bir sey ortaya atmasin. Is yaparken cekici nasil olunuyormus Allah ASKINA. ben kimse is yapmasin aman ha cekici olmazsiniz demiyorum. Herkes isi kendisi ve ailesi icin yapacak o ayri mesele. Ama hic bir erkegin vay be karim lavaboyu ovuyor,camlari siliyor,camasit katliyor nede sexi fln demez. Ancak bir istisna ile diyebilir cok sexy french maid kostumu giyiyorsanizonun haricinde asla diyen olacagini sanmiyorum. Siz is yapmakla cekici gelmek kismini ayni cumleye sokmayin.Ayrica pek cok kadin gercektende tarif ettigimiz gibi buna diger uyelerde katilmis benim yazdiklarima benzer seyler yazanlarda olmus. Bazen oyle kadinlar goruyorum ki eve ustu basi pasakli camasir sulu t shirt gitmis,saci basi yag, dedigim gibi camasir sulu kokuyor, herseyi yeri zamaninda giymek guzel nasil koyde kisa etek sehirde giyilcek seyler giyilmezse sehirde de oyle seyler giyilmez.Giyen giysin basma etek taksin yazma... ben cekici bulmuyorum koydede yasamiyorum benden de shrin gobeginde o sekilde yasayanlari garipsememi bekliyemezsiniz. Tek marifetleri tum gun ay soyle ev temizledim su yemegi yaptim sunu bunu yaptim deyip komsularina govde gosterisi yapmak. Bu kadinlar genelde maalesef tuzu kuru ev hanimlari. tek marifetleride ev isi yapmak baskada bi becerileri ilgi alanlari yetenekleri yok. Herkes neyi begenmedigini soylemekte ozgurse bende soylemekte ozgurum. Sehirde buyudum ben basma etek giymem yazma takmam , bu stili kendine yakistirana sozum yok. AnADoludaki kadinlar iyi olabilir anamiz bacimiz olabilir ama bunun iyilikle guzellikle alakasi yok. Ben cekici bulmuyorum siz buluyorsaniz giyebilirsiniz.Durmayin sinemaya giderken, alisverise ise giderken giyin o zaman o sekilde cikin toplum karisina bana ne....
Evimi temizlerimde temizlememde bu da artik kimseyi ilgilendirmez.... istersem kadin tutarim istersem tutmam iyiki bir konu actim yardimci olmaktan cok burayi kavga duvarina cevirdiniz. Kim napiyosa yapsin benim evimde kimseyi ilgilendirmesin. Destek olmaktan cok kostek olup cimbizla laf cekip kavga cikartmaya calismaktan baska bisi yapildigi yok. Ben tekrar soyluyorum is yapan kadin nasil cekici oluyor? Miller kokteyl elbisesi ic camasiriyla mi is yapiyoda cekici olacak? Ben is yapan kadin cekici degildir hizmetci gibidirde demedim. Hersein ortasi var. Artik sirf is yapmis oldugunuz icin buraya gellipte is yapanlarin esine cekici gelmedigini ne biliyorsunuz ... gibi ithamlarda bulunulmasin. Benim derdimde kimseyi germesin. Konunun basindan beri kendimi tuttum tuttum saygimi bozmiyim dedim artik yeter yani.Kotu isemde kotu kaka bi insanim ben herkes gitsin evindeki camini tezgahini silsin hava atmaya yaptim demeye bahaneniz olur ne diyim.Is yapmayi diger kadinlarla afedersiniz kendini yaristirmak olarak algilayan ne cok hanim varmis megersem.
Saygımı bozmiyim dedin bana patladın yani...
Bu konuya yaptığım diğer yorumları okudun mu sen?
Lirik saçını taramadan güne başlayan kadından bahsetti, sen tuttun ay evet hiç bir erkeğin basma etek bluz giyen kadını çekici bulduğunu sanmıyorum dedin. İkisi farklı şeyler. Sana cevap veren temizlik abidesi bayanlarda ben uzun etek giymem ben öyle gezmem diye savunmalara geçti. Sanki çok kötü bir şeymiş gibi. Türkiye de bir çok Anadolu kadını evinde köyünde öyle geziyo buna benim annem de dahil. Ayrıca tabi ki temizlik yaparken hiç kadın abiye giyip yapmıyordur herhalde. Temizlik yaparken kimsenin çekici olduğunu zannetmem. Ama evinde ha eşofman giyip gezmişsin ha basma etek bu da kimseyi enterese etmez. Konu iş yapan kadının çekici olmasında kılığına kıyafetine dayandırdınız farklı bir yere kaydı konu. Bende uyarımı yapayım dedim senin evinin temizliği pisliği de beni zerre enterese etmiyor, bu konuda en ufak eleştiri bile yapmadım sana. O yüzden bu çıkışlarını seni bu konuda eleştirenlere yapsan daha iyi olur....
Evet herkes okusun en son yazdigim artik tartisan didisen herkes icindi. Ben kim basma etek giyer kim yazma takar onu bilemem. Anadoludaki kadinlar giyiyordur asagilayan yok birseyde diyemem. Kimse basma etekle yazmayla kotu olmaz. Ama sehrin ortasinda yasayip ay su temizligi yaptim bunu pisirdim sunu temizledim deyip tum gun uniforma gibi bunlari giyen bayanlarda var. Herkes kendine yakisani giyer kendilerine yakistiriyorlarsa amenna. Ben asla giymezdim tarzim degil begenmiyorum. Ayni bazi kiyafetleri asla giymeyecegim gibi bunlarida giymem. Giyenlerde alinmasin zevk tarz meselesi. Giyen oyle temizlik yapan rahat ediyosa eside begeniyosa gene sorun yok.
Senin yazdiginin altina yazmak zorunda kaldim o zaman genele olsun .... cok bunaldim tartismalardan ... kimse is yapmakla hizmetci olmaz kotu olmaz ama kimse yardimci bayan almaklada sosyetik is bilmez vs olmaz. Bosuna tartismanin alemi yok artik. Maddi durumu yeten yardimci bayan alsin yok parasi olmayan veya kiyamayan varsa otursun yapsin o zaman. Herkesin kendi secimi
O kadar da bunalma... Sana güzel taktik verenlerde oldu. Planlı iş bölümünde bahsetti biri gerçekten çok işe yarar bu ev işleri mevzusunda...
Evin temiz olmasını, ha yardımcı tutmuşsun ha kendin yapmışsın, ev temizliğinden değer kaybetmez yani. Haa bunalımlı zamanlarındır totonu yayarsın bir işe elini sürmek istemeyebilirsin pasaklı da dolaşabilirsin. Kimseyi enterese etmez.
Eve yardımcı aldığım için eleştirenleri de hiç tınmam ben. Kadınlığı sadece ev işlerinden ibaret görmüyorum.
Sen bu konuyu açarak taktik istemişsin; bir taktik de benden olsun; Odaya gir şöyle bir etrafı kolaçan et. İç sesini falan dinleme, tak kulağına müziğini başla bir yerlerden. İç sesin seni dürtükler ıyy sevmiyorum istemiyorum diye dinleme...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?