- 25 Eylül 2011
- 7.567
- 11.484
- 498
Aynen öyle.Kesinlikle, 24 saat boyunca insanın tek konusunun ev ve çocuk olması çok yoruyor. Arkadaşımla aynı dönemde doğum yaptık o işe döndü ben dönmedim. Ve dedi ki iş yerinde kafam dağılıyor dinleniyorum
merhaba hanımlar , ben ev hanımıyım oğlumu büyütüyorum. Eşim tek çalışıyor çok zor bir işi yok oturdugu yerden calısıyor. Gelırı normal. Sorunum şu ki eşim benim evde yorulabılecegımı hiç kabullenmiyor. Birşey eksik olsun söylenir, onuda sen yap yoruldum dedıgımde faturalarıda sen öde o zaman , marketı de sen gör o zaman diye söylenıyor. Diyorum çalışsam zaten yaparım ama çalışmadıgım ıcın yapamam. Ama her seferınde böyle , evde döküntü olsun söylenir süpürülmedı diye yoruldum sen yap dedıgımde direk faturaları da sen öde diye giriyor lafa , yani çalıştığı bu evı gecındırdıgı ıcın bu evın ıcındekı bütün yükü bana yüklemiş kendı elını bırseye sürmeyecek hersey benım görevim ben yapacagım öyle görüyor, birşeyde söyledıgımde bu sekılde cevap verıyor. Ben senı gecındırıyorum bısey demeye hakkın yok sende yapacaksın der gıbı mesaj alıyorum söyledıgınden buda benım zoruma gıdıyor. Dertlesmek ıcın yazdım uzun zamandır böyle davranıyor herkesmı aynı bılemiyorum ama artık kendımı kötü hissediyorum bu söyledıgınden dolayı.
yanlis anlamayin ama siz evde napiyosunuz.ben erkekleri tutmam ama ev hanimi olup boyle yapmaniz da yazik adamaCalismiyorum. Eşim genel temizliği benimle birlikte yapar, kendi ütüsünü ve kişisel işlerini yapar, haftasonlari yemek yapar. Haftaiçi evde hergun yemek yapmayabiliyorum ev yemegi satin aliyorum bazen
Buyuk bir ev tercih etmiş olsaydik temizlige yardimci kadin bile alirdim.
yanlis anlamayin ama siz evde napiyosunuz.ben erkekleri tutmam ama ev hanimi olup boyle yapmaniz da yazik adama
Beyfendinin mesai eve gelince bitiyo ama bizim ki malesef bitmiyo. Başından beri size bu şekilde davranılmasına izin verdiyseniz sizde de hata var. Sizde çalıştınız diyelim eşinizin mantığıyla bakarsak sizde iş yapmıcaksınız evde evi bi başkası çevirecek.merhaba hanımlar , ben ev hanımıyım oğlumu büyütüyorum. Eşim tek çalışıyor çok zor bir işi yok oturdugu yerden calısıyor. Gelırı normal. Sorunum şu ki eşim benim evde yorulabılecegımı hiç kabullenmiyor. Birşey eksik olsun söylenir, onuda sen yap yoruldum dedıgımde faturalarıda sen öde o zaman , marketı de sen gör o zaman diye söylenıyor. Diyorum çalışsam zaten yaparım ama çalışmadıgım ıcın yapamam. Ama her seferınde böyle , evde döküntü olsun söylenir süpürülmedı diye yoruldum sen yap dedıgımde direk faturaları da sen öde diye giriyor lafa , yani çalıştığı bu evı gecındırdıgı ıcın bu evın ıcındekı bütün yükü bana yüklemiş kendı elını bırseye sürmeyecek hersey benım görevim ben yapacagım öyle görüyor, birşeyde söyledıgımde bu sekılde cevap verıyor. Ben senı gecındırıyorum bısey demeye hakkın yok sende yapacaksın der gıbı mesaj alıyorum söyledıgınden buda benım zoruma gıdıyor. Dertlesmek ıcın yazdım uzun zamandır böyle davranıyor herkesmı aynı bılemiyorum ama artık kendımı kötü hissediyorum bu söyledıgınden dolayı.
yanlis anlamayin ama siz evde napiyosunuz.ben erkekleri tutmam ama ev hanimi olup boyle yapmaniz da yazik adama
Sözleri kırıcı ama haklı akşama dışarda çalışıyo siz aksama kadar evdesiniz bi de eve gelip is mi yapsınmerhaba hanımlar , ben ev hanımıyım oğlumu büyütüyorum. Eşim tek çalışıyor çok zor bir işi yok oturdugu yerden calısıyor. Gelırı normal. Sorunum şu ki eşim benim evde yorulabılecegımı hiç kabullenmiyor. Birşey eksik olsun söylenir, onuda sen yap yoruldum dedıgımde faturalarıda sen öde o zaman , marketı de sen gör o zaman diye söylenıyor. Diyorum çalışsam zaten yaparım ama çalışmadıgım ıcın yapamam. Ama her seferınde böyle , evde döküntü olsun söylenir süpürülmedı diye yoruldum sen yap dedıgımde direk faturaları da sen öde diye giriyor lafa , yani çalıştığı bu evı gecındırdıgı ıcın bu evın ıcındekı bütün yükü bana yüklemiş kendı elını bırseye sürmeyecek hersey benım görevim ben yapacagım öyle görüyor, birşeyde söyledıgımde bu sekılde cevap verıyor. Ben senı gecındırıyorum bısey demeye hakkın yok sende yapacaksın der gıbı mesaj alıyorum söyledıgınden buda benım zoruma gıdıyor. Dertlesmek ıcın yazdım uzun zamandır böyle davranıyor herkesmı aynı bılemiyorum ama artık kendımı kötü hissediyorum bu söyledıgınden dolayı.
Pardon siz hiçbir şey yapmak istemiyor musunuz?merhaba hanımlar , ben ev hanımıyım oğlumu büyütüyorum. Eşim tek çalışıyor çok zor bir işi yok oturdugu yerden calısıyor. Gelırı normal. Sorunum şu ki eşim benim evde yorulabılecegımı hiç kabullenmiyor. Birşey eksik olsun söylenir, onuda sen yap yoruldum dedıgımde faturalarıda sen öde o zaman , marketı de sen gör o zaman diye söylenıyor. Diyorum çalışsam zaten yaparım ama çalışmadıgım ıcın yapamam. Ama her seferınde böyle , evde döküntü olsun söylenir süpürülmedı diye yoruldum sen yap dedıgımde direk faturaları da sen öde diye giriyor lafa , yani çalıştığı bu evı gecındırdıgı ıcın bu evın ıcındekı bütün yükü bana yüklemiş kendı elını bırseye sürmeyecek hersey benım görevim ben yapacagım öyle görüyor, birşeyde söyledıgımde bu sekılde cevap verıyor. Ben senı gecındırıyorum bısey demeye hakkın yok sende yapacaksın der gıbı mesaj alıyorum söyledıgınden buda benım zoruma gıdıyor. Dertlesmek ıcın yazdım uzun zamandır böyle davranıyor herkesmı aynı bılemiyorum ama artık kendımı kötü hissediyorum bu söyledıgınden dolayı.
Evi begenmiyosa kendisi yapsın direk böyle söyleyinmerhaba hanımlar , ben ev hanımıyım oğlumu büyütüyorum. Eşim tek çalışıyor çok zor bir işi yok oturdugu yerden calısıyor. Gelırı normal. Sorunum şu ki eşim benim evde yorulabılecegımı hiç kabullenmiyor. Birşey eksik olsun söylenir, onuda sen yap yoruldum dedıgımde faturalarıda sen öde o zaman , marketı de sen gör o zaman diye söylenıyor. Diyorum çalışsam zaten yaparım ama çalışmadıgım ıcın yapamam. Ama her seferınde böyle , evde döküntü olsun söylenir süpürülmedı diye yoruldum sen yap dedıgımde direk faturaları da sen öde diye giriyor lafa , yani çalıştığı bu evı gecındırdıgı ıcın bu evın ıcındekı bütün yükü bana yüklemiş kendı elını bırseye sürmeyecek hersey benım görevim ben yapacagım öyle görüyor, birşeyde söyledıgımde bu sekılde cevap verıyor. Ben senı gecındırıyorum bısey demeye hakkın yok sende yapacaksın der gıbı mesaj alıyorum söyledıgınden buda benım zoruma gıdıyor. Dertlesmek ıcın yazdım uzun zamandır böyle davranıyor herkesmı aynı bılemiyorum ama artık kendımı kötü hissediyorum bu söyledıgınden dolayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?