- Konu Sahibi visneperisi07
-
Avukat boşanma demedi de işte bilgi veriyoryani boşanmalısın bence. nafaka vermez diye boşanma diyen avukat ilk defa duyuyorum.
ne yapabilirsin ki başka?
Merhaba arkadaşlar eşimle 8 yıllık evliyiz. öncesinde 2 yıl flört toplam 10 yıllık birlikteyiz. Kendisi teknik ogretmenlik.mezunu ama yapmiyor dil uzerine.ceviri yapiyor freelance yani evde hep iş gelirse geliyor gelmezse yok sigorta vs.zaten hic yok. Evlenirken bir ofiste calisiyordu birakti. Her seyi evlenirken kendimiz yaptık a,dan z,ye Sorun şu ki biz evlenirken konuştuk büyük şehirde yaşayacağız calisicaksin demişti bana ben de tabiki dedim calistimda 4yil sonra oglum oldu 4 yıldır calismiyorum her allahın günü bıktım sorumluluklardan bu giderlerden uzerimde nasıl bir yük var bu mu evlilik tüm parasi giderlere gidiyormus boş bir hayat yasiyormus keske evlenmeseymiş vs.vs.ben bu serzenislere dayanamadim ise girdim çocuğa bakarim.dedi sonra da bakmak.zor.geldi yemeksiz hizmetsiz kaldi her gun ise giderken kavga etti benimle yardimci olmadi 8ay sonunda isten çıktım bu arada tum maasimi eve harcadim şöyle ki ayakkabim eskir kendim alirim telefonum bozulur kendim.alirim annemlere gitcem kendim giderim para bilet vs.yok evde bir sey eskir kesinlikle. almaz ben alirim ne alırsam parasini vermek zorundayım calissamda calismasamda gida ve kira dışı böyle. Bu sekilde bile sikayet ediyor elindeki parayi daha az calismak icin kullaniyor. Ayrica cok tembel ekmek.almak su almak vs işler asla yapmaz surekli calismak istemediginden bahsediyor benimde bir ise yaramadigimdan çıtasını yıllarca calisip yukseltmemisim. Bosanmaya gittim avukat diyo bu nafaka falan vermez vermeyincede bisey olmaz cunku isi yok parmagimda alyans disinda hic bisiyim yok onunda yok ben çalışır kendime bakarim tabiki ama pesinden gelip yaninda ev tutacagim diyor calisma baskilarindan tembelliginden kendi olamadigi seyleri benden beklemesinden sıkıldım bir erkek gibi gelmiyor artık bana ne yapmaliyim?
Çok kötü bir yer bile.olsa.olurmus ucuz çocuk var ya onu görecek git gel yapmamak icinGelip yanında ev tutacak geliri varmış mi ki donsuzun?
Yazdıklarımın eksiği var fazlası yok umarım başarabilirim atmayı.teşekkürlerMidem bulandı. Bunu at yenisini de ruhunu tamamen arindirincaya kadar düşünme. Bu ne be. Ne biçim erkek. Bi sevişmeye yarıyor herhalde. Gerçi ona da üseniyordur. Boşan çocuğu annene falan baktır. Hayatını kur.bu kurdeşen ruhlu paslanmış adamı da dediğim gibiat gitsin. Nafakayi devlet çocuğa baglar ve vermek zorunda merak etme. Vermezse icraya verirsin. Ama bence at bunu hayatından hemen
BalıkEvlerden ırak. Allah yardımcın olsun ya çok zor. Burcu ne merak ettim
Kişilik bozukluğu filan olabilir
Avukat boşanma demedi de işte bilgi veriyorne yapacagimi bilmiyorum ayrica cok dengesiz canı ister bi gün iyi olur şen şakrak öteki gün 5karis surat
Yuh yani.E nasıl geçim ediyorsunuz şu an?Kira,faturalar,yeme içme?Çok kötü bir yer bile.olsa.olurmus ucuz çocuk var ya onu görecek git gel yapmamak icin
Yazdıklarımın eksiği var fazlası yok umarım başarabilirim atmayı.teşekkürler
Ite kaka iste kredi Kartı biraz elindeki hazır paradan ekstrem.bir sey olursa ben ya da ailem 1 ay önce buzdolabı bozuldu babam.aldi meselâYuh yani.E nasıl geçim ediyorsunuz şu an?Kira,faturalar,yeme içme?
Ite kaka iste kredi Kartı biraz elindeki hazır paradan ekstrem.bir sey olursa ben ya da ailem 1 ay önce buzdolabı bozuldu babam.aldi meselâ
Ay bu ne biçim koca? Bu bildiğin yük be anacım.Asalağın teki herif.Böyle koca libido katili de olur resmen.Onsuz daha kaliteli bir hayat sürersin emin ol.Sal tasmasını gitsin.Çok kötü bir yer bile.olsa.olurmus ucuz çocuk var ya onu görecek git gel yapmamak icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?