Evi gecindirmek istemeyen koca!

ilk defa duyuyorum boyle birsey psikolojik sorunlari mi var acaba?
Çalışmak zor geliyor ofise gidip gelmek zor geliyordu freelance oldu simdi evdeki iste zor geliyor tembel bencil hep hakli var bisi de ne bilmiyorum bazen diyorki babamlara gitsem kira yok gider yok:)

Aslında güzel bi mesleği var ama... Allah kolaylık versin
Mesleği cok iyi ve cidden zeki biri biraz tembeldi ama bu kadar degil hani darlamiyorumda hediyeler.kiyafetler tatiller bir ev gecindirmek bile zul geliyor o sürekli ev arkadasi gibi her sey yarı yarıya olsun istiyor eve harcadığı para batıyor adama

Afdersiniz tam bir embesil ve boş götlü.
Ailemdeki erkek profilini düşününce günümüz erkekleri erkek gibi gelmiyor.
Babam memur, amcalarım öğretmendi. Boş durmayı sevmezlerdi, ek iş yaparlardı, bi taraflarını yayıp yatmazlardı. Şimdi hepsi 70 üstü ama hala öyleler ve boş durmamak için bağa bahçeye sardılar.
Şimdiki nesile noldu anlayamıyorum, çalışmasınlar, oturdukları yerden para kazasınlar, yiyip içsinler. Erkeklikleri yalnızca soyun devamı için sperm vermek.

Benim babamda meb de memur ve cok caliskan ki kp,de cok caliskan ama esim ve 39 Yasindaki bekar ablasi hic sevmiyorlar calismayi sanırım genetik :) misal kv.de gorumceme diyor kızım calissana oda diyor ki aman kim.kalkacak simdi sabahın köründe :)

Koca degilde cocuk gibi ya allah allah
Bosanmaktan baska cozum yokki kene gibi girtlaginiza cokmus ne guzel ekmek elden su golden
Bebisinizle ikiniz daha rahat huzurlu hayat surersiniz bence hakkinizda hayirlisi olsun

Walla calismiyor dogru düzgün sigortası yok bu yüzden kiziyorlar desteklerler ama cokda bisi beklemiyorum annem cok elestirel biridir her gun basima kakar bosandigimi kimseye birakmaz o işi babam.pasif annem. Çeneci ve konu komsucu:)

eee sen ne dusunuyosun peki. planin ne yani?

Eşiniz evlilik ve çocuk sorumluluğunun farkında değil. Ayrıca en başta büyük şehirde yaşayacağız demesinin amacı neydi? Evden çalışıyormuş sonuçta.
Bence eşiniz üniversite hayatı yaşamak istiyor hala. Güzel bir şehirde yaşayayım, birlikte yaşayalım ama herkes kendi hesabını ödesin gibi hallerde. Kaç yaşında bu adam yahu

Adamı rahatlığa alıştırmışsınız babanız niye alıyo ki çabalasa da yetemese tamam alsın ama adamda tık bile yok
Almazki dolap su akitti 2 hafta 10 senelik dolaba servis çağıracak ki esco mu ne markasi dandik di sıfır almıştık ucuz diye kalitesiz yani ofos yaptigi odasinda bir kanepe vardi oda 10 yillik daha once salonda kullanmistik boceklenmis ici tahtalri evi bocek sardi işteyken artırdım kapiciya hemen bi 3lu koltuk aldım oraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…