Tesekkur ederim ben arabayi satip daha ucuz bir araba alalim fikrimi sundum en azindan 1500 tllik bir kredi kapanir dedim esime mantiksiz geliyor 30 bin tl yi nasil ödeyecegiz diyorAllah yardimcin olsun. Alinan mal satilmasa guzel olur..baska bir hal caresi yok mu?
Cnm cok detay veremiyorum lakin emin ol hepsi ev alma surecin de oldu.bu kadar borca nasıl girdiniz anlamadım ama biraz daha sabredin bence. Geliriniz de gayet iyiymiş . Durun bakalım gün doğmadan neler doğar. Evi sattığınızda da o para uçup gidecek bunu biliyorsunuz değil mi ?
Evet buyuksehirdeyiz ve hayat pahaliEk iş yapma durumunuz yoksa satın tabii. Büyük şehirde yaşıyorsanız 2 kişi 2000 lirayı yetirmeniz zor. Bir de alıştığınız bir düzen vardır. Diğer kredilerin bitmesine 3-5 ay olsa dayanılırdı da 2 yıl çok uzun.
Arabayi satip daha uygun bir araba alirsak sadece 1500 tl lik artiya geciyoruz tamamen arabasiz da kalamayiz ulasim sikintili burdaAraba varsa direk arabayı satın bence
Ama satınca da eliniz de hiç bir şey kalmayacak. Ay zor bir durum cidden. 2bin lira ile geçinmek çok zor. Allah yardımcınız olsun...Cnm cok detay veremiyorum lakin emin ol hepsi ev alma surecin de oldu.
Evi satinca borcu harci kapatinca elimizde bi miktar kaliyor aylik ta 2 bin kira odeyecegiz mecburen ama bir daha ev alamayiz artik kredi cekilmez bu ulkedeAma satınca da eliniz de hiç bir şey kalmayacak. Ay zor bir durum cidden. 2bin lira ile geçinmek çok zor. Allah yardımcınız olsun...
Araba varsa arabayı satın tabi biraz rahatlatır sizi.. Direnin evi satmayın.. Farz edin asgari ücretle geçiniyorsunuz üstelik kira olmamış oluyor.Tesekkur ederim ben arabayi satip daha ucuz bir araba alalim fikrimi sundum en azindan 1500 tllik bir kredi kapanir dedim esime mantiksiz geliyor 30 bin tl yi nasil ödeyecegiz diyor
Haklisiniz ancak buyuksehirin heryeri merkezi degil.Soyle soyliyim evimin bulundugu muhit guzel evlerin oldugu ancak kus ucmaz, kervan gecmez bir yer arabasiz evden cikilmaz burda ise gitmek icin mecburum arabaya.Büyükşehir de yaşıyormuşsunuz ulaşım ne kadar sıkıntılı olabilir ki? Ben olsam direk satarım arabayı 30 bini öderim , kalanıyla da diğer krediyi kapatmaya çalışırım, sonuçta arabada sürekli masraf,arabanızın değeri ne kadar?
Esim de aynisini diyorEsinizi dinleyip evi satıp kredilerinizi kapatin daha sonra biraz birikim yaparak başka bir ev alabilirsiniz, belli ki para yönetiminde sikinti yasıyorsunuz böyle giderseniz işler iyice sarpa saracak gibi ayrıca elden aldığımız parayı da ne zaman ödeyeceğiniz belli değil ya borç aldığınız kişilerin aniden paraya ihtiyacı olursa o zaman ne yapacaksınız
Yanı şuan için en mantıklı olan öyle yapmanız kaç yaşındasınız daha gencsinizdir, hele şu borçlardan bir kurtulun ilerde yine evinizi alırsınız kaldı ki geliriniz iyiymiş ona göre biraz birikim yapar daha sonra evinizi alırsınız, bu borçları düşünmekten sizde demissiniz depresyondayım diye aman dikkat edin herşeyin başı sağlık, siz hasta olduktan sonra 10 tane eviniz olsa neye yararEsim de aynisini diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?