- 14 Kasım 2011
- 209
- 505
- 303
Bence de... şu an almak zor. Her yıl daha da zorlaşıyor. Bizde evi satsak ne eder, yenisi kaç lira eder diye araştırdık. Mümkün değil ya. Depresyona girmemek mümkün değil. Ben şahsen 1 yıllık evliyim 8 aydır depresyondayımCanım ülkedeki bu kriz sona ermezse ki düzelmesi çok zaman alır ev almak artık hayal.evini satarsan bi daha alman çok ama çok zor.arabanı sat biraz idare et.inan bi kaç yıl sonra çok rahat edersin.bende evimi ilk aldığım sıralar çok zorlandım senin gibi eşim evi satalım dedi asla dedim.arabayı sattım.üstüne çok araba aldık.ama ev alabilirmiydim.hiç sanmıyorum
Araba varken ev satmak neden? Araba öyle böyle tekrar alınır ama ev çok zor. Eşiniz biraz rahatını düşünüyor gibi geldi. Direnip evi değil arabayı sattırın.Tesekkur ederim ben arabayi satip daha ucuz bir araba alalim fikrimi sundum en azindan 1500 tllik bir kredi kapanir dedim esime mantiksiz geliyor 30 bin tl yi nasil ödeyecegiz diyor
Canim evi satmaniz demek su ana kadar odediginiz kredinin resmen faizini odemis olmaniz demek. Su sartlarda zorluk cekilmeden hic bisey yapilmaz bu ulkede. Bence biseyden vazgececekseniz bu araba olmali su sartlarda.Evi satinca borcu harci kapatinca elimizde bi miktar kaliyor aylik ta 2 bin kira odeyecegiz mecburen ama bir daha ev alamayiz artik kredi cekilmez bu ulkede
Satacak başka birşey yoksa malesef evi satmaktan başka birşey yok.2 yıl uzun bir süre ve bu arada ödemeniz gereken 30 bin tl gibi büyük bir meblağ var.baska yolu yok gibi.Mrb hanimlar, Yaklasik bir bucuk yil once bir ev aldik on yillik kredi cektik.Hesaplar kitaplar yaptik lakin bazi durumlar oldu ve biz iki kredi daha cekmek zorunda kaldik bununla beraber elden 30 bin tl gibi bir rakam da borclandik.Cok detay vermeyecegim beklenmeyen durumlar vs derken suan aylik kredilere giden miktar 8 bin tl yi buldu.Esim ve benim aylik kazancimiz 10 bin tl.Mutfak masrafi faturalar vs icin 2 bin tl yetiremiyoruz.Ust bas hic birsey almamakla beraber depresyona girmis durumdayim 24 ay sonra 1500 tl lik bir kredimiz bitecek.3 yil sonra da 1700 luk diger kiredimiz bitecek, uzun bir sure nasil idare edecegiz bilemiyorum esim evi satmaktan yana..Satilirsa tabi.Ben de satmak istemiyorum siz olsaniz ne yaparsiniz bu arada elden aldigimiz 30 bin tl de geri odenmeyi bekliyor nasil bu kadar borcun icine dustuk bilmiyorum
Evi satarım parayı direk vadeliye atarım bir ev parasını bankada vadelide tutmak o evden daha çok gelir artı yok kiracı kirayı vermedi evi bozmuş tadilat şu bu masrafı yok ha evi başımızı sokacak ev mantığıyla alıyorsanız yinde vadeli olayı daha iyi çünkü o para zaten seneler geçtikçe kendini emlak gibi katlıyor bunu yapan çok arkadaşım var örn bir arkadaşımın x bir bankada 126000 tlsi var aylık getirisi 2000 küsür evi satın borçları kapatın direk vadeliye yatırın ek gelir gibi düşününMrb hanimlar, Yaklasik bir bucuk yil once bir ev aldik on yillik kredi cektik.Hesaplar kitaplar yaptik lakin bazi durumlar oldu ve biz iki kredi daha cekmek zorunda kaldik bununla beraber elden 30 bin tl gibi bir rakam da borclandik.Cok detay vermeyecegim beklenmeyen durumlar vs derken suan aylik kredilere giden miktar 8 bin tl yi buldu.Esim ve benim aylik kazancimiz 10 bin tl.Mutfak masrafi faturalar vs icin 2 bin tl yetiremiyoruz.Ust bas hic birsey almamakla beraber depresyona girmis durumdayim 24 ay sonra 1500 tl lik bir kredimiz bitecek.3 yil sonra da 1700 luk diger kiredimiz bitecek, uzun bir sure nasil idare edecegiz bilemiyorum esim evi satmaktan yana..Satilirsa tabi.Ben de satmak istemiyorum siz olsaniz ne yaparsiniz bu arada elden aldigimiz 30 bin tl de geri odenmeyi bekliyor nasil bu kadar borcun icine dustuk bilmiyorum
Satmayın ucuza gider satmak için uygun dönem değil.almak için yaptığınız bir sürü masraf bosa gider üstüne.arabaniz varsa onu satın.gecici bir süre ailelerinizden destek almaya çalışın.hayat böyle bazı dönemler sancılı olabiliyor.allah sağlık problemi vermesinMrb hanimlar, Yaklasik bir bucuk yil once bir ev aldik on yillik kredi cektik.Hesaplar kitaplar yaptik lakin bazi durumlar oldu ve biz iki kredi daha cekmek zorunda kaldik bununla beraber elden 30 bin tl gibi bir rakam da borclandik.Cok detay vermeyecegim beklenmeyen durumlar vs derken suan aylik kredilere giden miktar 8 bin tl yi buldu.Esim ve benim aylik kazancimiz 10 bin tl.Mutfak masrafi faturalar vs icin 2 bin tl yetiremiyoruz.Ust bas hic birsey almamakla beraber depresyona girmis durumdayim 24 ay sonra 1500 tl lik bir kredimiz bitecek.3 yil sonra da 1700 luk diger kiredimiz bitecek, uzun bir sure nasil idare edecegiz bilemiyorum esim evi satmaktan yana..Satilirsa tabi.Ben de satmak istemiyorum siz olsaniz ne yaparsiniz bu arada elden aldigimiz 30 bin tl de geri odenmeyi bekliyor nasil bu kadar borcun icine dustuk bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?