- 14 Mart 2019
- 2.004
- 2.537
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kesinlikle. 10 sene kredi ödemek için kıt kanaat geçindikten sonra ne anladım ben o evden.ev mezara girmiyor kesin bilgi.
hayat kısa hayatı yasamadan mal mülk icin kıt kanaat gecinenleri anlamıyorum satın gitsin gezin tozun
E
Evet cok zora soktuk biz ama alirken boyle hesaplamadik cok detay veremiyorum bazi aksiliklerden kaynakli boyle zora girdik
Gelen zammin rahatlattigina daha hiç şahit olmadımArabayi satin hem arabanin masraflarindan da kurtulursunuz.
Sonucta kredi sabit, maaslar artiyor.
Arabayi satip bir krediyi kapatin bira rahatlarsiniz. Maaslara en azindan ocakta az da olsa zam gelir yine rahatlarsiniz.
Yapabileceginiz ek is vs varsa onu kovalayin bu surecte.
Ben ozel ders veriyorum iyi katki sagliyor mesela.
Mrb hanimlar, Yaklasik bir bucuk yil once bir ev aldik on yillik kredi cektik.Hesaplar kitaplar yaptik lakin bazi durumlar oldu ve biz iki kredi daha cekmek zorunda kaldik bununla beraber elden 30 bin tl gibi bir rakam da borclandik.Cok detay vermeyecegim beklenmeyen durumlar vs derken suan aylik kredilere giden miktar 8 bin tl yi buldu.Esim ve benim aylik kazancimiz 10 bin tl.Mutfak masrafi faturalar vs icin 2 bin tl yetiremiyoruz.Ust bas hic birsey almamakla beraber depresyona girmis durumdayim 24 ay sonra 1500 tl lik bir kredimiz bitecek.3 yil sonra da 1700 luk diger kiredimiz bitecek, uzun bir sure nasil idare edecegiz bilemiyorum esim evi satmaktan yana..Satilirsa tabi.Ben de satmak istemiyorum siz olsaniz ne yaparsiniz bu arada elden aldigimiz 30 bin tl de geri odenmeyi bekliyor nasil bu kadar borcun icine dustuk bilmiyorum
Dağ kadar borç varken o evde huzurla oturamazsınız ki.O yüzden satmak mantıklı.Tesekkur ederim ben arabayi satip daha ucuz bir araba alalim fikrimi sundum en azindan 1500 tllik bir kredi kapanir dedim esime mantiksiz geliyor 30 bin tl yi nasil ödeyecegiz diyor
Arabayı değiştirin derim,ev almak kolay değil,zaten 3 yıl sonra tamamı kapanıyor anladığım kadarıyla,o dönem arabayı yenilersiniz.Arabayi satip daha uygun bir araba alirsak sadece 1500 tl lik artiya geciyoruz tamamen arabasiz da kalamayiz ulasim sikintili burda
Evet borclarin tamami kapaniyor araba ve elimizde 150 bin kaliyor2 yıl ve 3 yıllık krediyi birleştirip daha uzun vadeli krediyle kapama imkanınız yok mu ? Belki elinizi rahatlatır
Evi satsanız gelecek para ile kredi ödemelerinin ve borcların tamamı kapanacak ve elinize para kalacak mı ?
80binlik arabayla hem 30bin borcunuzu hemde kücük kredilerinizden birini kapatabilirsinizEv alma surecinde ekonomik krizden kaynakli ekstra krediler cekildi yani şöyle soyliyim konut kredisi 3 bin tl onun disindaki 5 bin tl odeme diger krediler.Arabam suan 80 bin civarinda ben de satip daha ucuz birsey almayi onerdim mecburum arabasiz evden adim atilmiyor daha once dedigim gibi ulasim hic yok villa tipi evlerin oldugu tenha biryerde evim yani toplu tasima yok.Esim daha 8 bucuk yil var bu ekonomide önumuzu goremiyorum ya issiz kalirsam bu kadar sikintiyla 2 yil gecer mi tarzinda dusunuyor.Hak veriyorum allah korusun hersey olabilir insanlik hali ama suan maasimiz da iyiyken evi odeyebildigimiz kadar odemek mantikli degil mi,?Ona gore satip kredileri kapatip elimizde 150 bin kalir vadeli durur diyor
150bin peşinatla büyük sehirdeyseniz yeni bi kredi cekip ev almanız cok zorEvet borclarin tamami kapaniyor araba ve elimizde 150 bin kaliyor
kesinlikle. 10 sene kredi ödemek için kıt kanaat geçindikten sonra ne anladım ben o evden.