evi terk eder mi sizin eşleriniz?

Evi terk etmek ne ya ergen çocuk gibi. Bir de 2 gün gelmemiş ne yaptığı belli değil. Eşiniz güya size ders veriyor yokluğunu gösteriyor çok toy geldi bu davranış bana

İlk zamanlar benimki de çeker giderdi. Hiç aramazdım. Günlerce sesi soluğu çıkmazdı. Ortak arkadaşlarımız var onlarda kalırdı. 2 gün sonra gelir kitaplarını toplar ben ev tutacağım derdi. Ben de onu ikna etmeye çalışırdım. Sonra barışırdık. Baktım bu iyice huy edindi. en son 4 sene önce falandı gene gitti arkadaşımızın evine orda kaldı 3 gün. Ben de gidip arkadaşımda kaldım, buna da memlekete gittiğimi söyledim, yaz tatiliydi izinliydim de. bu tutuştu. eve geldi, evde yokum. anneme de telefonlarını açmamasını söyledim, açmış dayanamamış baya akıl vermiş yapma oğlum etme oğlum diye. ağlamış zırlamış anneme. sonra bilet almış peşimden gitmeye, tabi o noktada ortaya çıkmak zorunda kaldım. ayrılmaya kararlıydım, çok net olarak bir daha evden giderse kesinlikle affetmeyeceğimi söyledim. blöf de yapmadım, gerçekten kafamda bitirmiştim. 4 sene geçti hala tartışırız küseriz ayrı odalarda takılırız ama asla evden gitmeyiz. son 2 senedir ayrı odalarda takılmalar da azaldı. şimdi en fazla 2 saat sürüyor, hemen normale dönüyoruz.

Aşağıda arabada bekler dayanabildigi kadar.. çoğu zaman gitmez ama gitse rahatlarım biraz:KK11:

Himm demek kardesimin 2 hafta once bosandigi mal kocasi demek narsist mis.1.5yil gelmedi neymis kardesime ceza veriyormus.sucuda kardesim 2gun trip atti diye ayyy gene sinirlerim bozuldu.cok sukur bosandida kurtuldu
Çok şükür kurtulmuş kardeşiniz. Bu tür insanlar trip atsanız da suçluyor, atmasanız da. Yani her şekilde kendi haklılıklarına sonsuz inançları var.

Bundan sonraki hayatınızda cok mutlu olmanızı dilerim, allah kolaylık versin
Dilerim mutlu olurum. İkinci evliliğimdi benim :KK43: umudum kalmadı artık bir çok şeyden yana. Kendi içimde mutluyum bu bana yetiyor. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Ben de sizin mutlu olmanızı tüm içtenliğimle diliyorum. :KK200:

Dilerim mutlu olurum. İkinci evliliğimdi benim :KK43: umudum kalmadı artık bir çok şeyden yana. Kendi içimde mutluyum bu bana yetiyor. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Ben de sizin mutlu olmanızı tüm içtenliğimle diliyorum. :KK200:
En önemlisi kendı ıcımızdekı mutluluk zaten. Mutlu olmak ıcın saglıklı huzurlu ve karnı tok olmak yetiyor. Bir de ailen arkandaysa degme keyfime.... mutlu olmak ıcın illa karsı cinse ihtiyacımız yok.
Calisan bir kadınsanız su saatten sonra hayatın tadını cıkarın, kazanın yiyin İcin gezin
Cocugunuz var mı bilmiyorum, varsa onunla mutlu olmaya calisin.
Narsıstler ozguven emer yok eder, sızın böyle guclu kalıp Bosanmanız buyuk bir basari kendinizle gurur duyun.

E nerede kaliyo peki böyle saçma şey görmedim evli adamın gece dışarda ne işi var

döndüyse hayırlısı olsun eşinizi kızdırmamaya özen gösterin üzülen siz oluyorsunuz

En önemlisi kendı ıcımızdekı mutluluk zaten. Mutlu olmak ıcın saglıklı huzurlu ve karnı tok olmak yetiyor. Bir de ailen arkandaysa degme keyfime.... mutlu olmak ıcın illa karsı cinse ihtiyacımız yok.
Calisan bir kadınsanız su saatten sonra hayatın tadını cıkarın, kazanın yiyin İcin gezin
Cocugunuz var mı bilmiyorum, varsa onunla mutlu olmaya calisin.
Narsıstler ozguven emer yok eder, sızın böyle guclu kalıp Bosanmanız buyuk bir basari kendinizle gurur duyun.
Bir tek annem var, 40 yıldır babasız hayat sürmek belki de güçlü durmayı öğretti bana. Bir kızım var çok şükür, birlikte yaşıyoruz. En büyük manevi desteğim o. 31. yılımı çalışıyorum emekli olacaktım ocak 2020 de nasip değilmiş. Hoş çalışmayı çok seviyorum. Herkes enerjime hayran kalıyor.
Yorumunuz için teşekkür ederim. Sevgiyle kalın...

26 yıllık kocamla çok tartıştık,üç-beş büyük kavgamız da var ama ikimiz de hiç evi terk etmedik.
Eşimi hâlâ çok seviyorum bununla birlikte tartışamadığım bir adamla evli kalmazdım.

Bu konu farklı üyeler tarafından,
farklı yorumlanmış, sanırım tartışma kavramına yüklediğimiz anlamlar farklı.
Benim nezdimde tartışmak kötü bir eylem olmadığı gibi düzeyli tartışabilmek erdemdir
ve insanı geliştirir.

Sizin konunuza gelirsek;
Eşiniz bunu ilk yaptığında tavrınızı net bir şekilde göstermeniz gerekirdi.
Ayrıca eşinizin evi terkettiğinde nereye gittiğini araştırıp öğrenmenizi tavsiye ederim.
annesinin evinde olduğunu sanmıyorum.

Çok şükür 10 senedir hiç tartışmadığımız için böyle bir huyu olup olmadığını bilmiyorum. Ama bana göre yanlış bir tutum. Eşinizin hareketi bana normal gelmedi.

Kavgadan bahsetmiyorum ama gercekten 10 senedir hic mi tartismadiniz? Nedense bana cok ilginc geldi bu durum. Belki de esimle sevgili oldugumuz zamanlar sirf ofke kontrolunu gorebilmek adina anlamsizca tartisma cikardigim icindir :)

Back
X