- 3 Ocak 2018
- 4.874
- 13.808
- 208
- Konu Sahibi asii nuran
Su an gelmis mi ? Aa ben onu kacirmisim. Kisa surmus demek bu sefer. Konu sahibi affetse bile bari biraz surundurse.Geri dönmüş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Su an gelmis mi ? Aa ben onu kacirmisim. Kisa surmus demek bu sefer. Konu sahibi affetse bile bari biraz surundurse.Geri dönmüş
Bıkac sayfa önde arkadas sormus geldimi diye geldi yazmısSu an gelmis mi ? Aa ben onu kacirmisim. Kisa surmus demek bu sefer. Konu sahibi affetse bile bari biraz surundurse.
Yok, boşanıyoruz. 1 Kasım'da mahkememiz var.Sonra esınız duzeldı mı?
Çok şükür kurtulmuş kardeşiniz. Bu tür insanlar trip atsanız da suçluyor, atmasanız da. Yani her şekilde kendi haklılıklarına sonsuz inançları var.Himm demek kardesimin 2 hafta once bosandigi mal kocasi demek narsist mis.1.5yil gelmedi neymis kardesime ceza veriyormus.sucuda kardesim 2gun trip atti diye ayyy gene sinirlerim bozuldu.cok sukur bosandida kurtuldu
Bundan sonraki hayatınızda cok mutlu olmanızı dilerim, allah kolaylık versinYok, boşanıyoruz. 1 Kasım'da mahkememiz var.
Dilerim mutlu olurum. İkinci evliliğimdi benimBundan sonraki hayatınızda cok mutlu olmanızı dilerim, allah kolaylık versin
En önemlisi kendı ıcımızdekı mutluluk zaten. Mutlu olmak ıcın saglıklı huzurlu ve karnı tok olmak yetiyor. Bir de ailen arkandaysa degme keyfime.... mutlu olmak ıcın illa karsı cinse ihtiyacımız yok.Dilerim mutlu olurum. İkinci evliliğimdi benimumudum kalmadı artık bir çok şeyden yana. Kendi içimde mutluyum bu bana yetiyor. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Ben de sizin mutlu olmanızı tüm içtenliğimle diliyorum.
![]()
Bir tek annem var, 40 yıldır babasız hayat sürmek belki de güçlü durmayı öğretti bana. Bir kızım var çok şükür, birlikte yaşıyoruz. En büyük manevi desteğim o. 31. yılımı çalışıyorum emekli olacaktım ocak 2020 de nasip değilmiş. Hoş çalışmayı çok seviyorum. Herkes enerjime hayran kalıyor.En önemlisi kendı ıcımızdekı mutluluk zaten. Mutlu olmak ıcın saglıklı huzurlu ve karnı tok olmak yetiyor. Bir de ailen arkandaysa degme keyfime.... mutlu olmak ıcın illa karsı cinse ihtiyacımız yok.
Calisan bir kadınsanız su saatten sonra hayatın tadını cıkarın, kazanın yiyin İcin gezin
Cocugunuz var mı bilmiyorum, varsa onunla mutlu olmaya calisin.
Narsıstler ozguven emer yok eder, sızın böyle guclu kalıp Bosanmanız buyuk bir basari kendinizle gurur duyun.
Eve almamalısın meselane yapılmalı bu durumda
Alışmış bacım adam 2 gün nerde olduğunun hesabını vermiyor nasıl olsa en ufak bişeyden gitmiş zaten bahane arıyor demek kiGeri dönmüş
Çok şükür 10 senedir hiç tartışmadığımız için böyle bir huyu olup olmadığını bilmiyorum. Ama bana göre yanlış bir tutum. Eşinizin hareketi bana normal gelmedi.