evi terk eder mi sizin eşleriniz?

Iyi de er gec eve gelecek, bu konu konusulacak. Yani bosu bosuna 2 gun uzatmis oldu. Benim esim evden gitmez ama küser. Mesela 2 gun küstu diyelim sonra gene o konu konusuluyor. Hayatimizdan bosu bosuna 2 gun gidiyor. Cocuk gibi bir hareket. Oturup konusmali halletmeli

1 kez cok buyuk kavga ettik.. o gun esyasini toplayip giderken engel oldum. Sonradan engel olmasam nolurduki 😂 dedigim Zamanlar oldu.. oyle kafasina esip gelmemezlik yapmaz

merhaba
Eşimle h.sonu ufak bir tartışma yaşadık çok büyütülecek bir şey değil di Kendisi tartışma esnasında dışarı çıktı dedim 1 2 saate gelir heralde gece 12 oldu gelmedi bende aramadım ve 2 gündür de eve gelmedi bende aramadım çünkü genelde böyle yapar tartışma olunca eve gelmez açıklaması ise gelsem ne olucak gene kavga edicezdir? ne yapılmalı bu durumda
Eşiniz evlılıkten bi haber?Nereye gıdıo acaba?

merhaba
Eşimle h.sonu ufak bir tartışma yaşadık çok büyütülecek bir şey değil di Kendisi tartışma esnasında dışarı çıktı dedim 1 2 saate gelir heralde gece 12 oldu gelmedi bende aramadım ve 2 gündür de eve gelmedi bende aramadım çünkü genelde böyle yapar tartışma olunca eve gelmez açıklaması ise gelsem ne olucak gene kavga edicezdir? ne yapılmalı bu durumda
Bir iki saat sakinleşmek için iyi de 2 gün olmaz tabi.

merhaba
Sorun gitmesi değil de, nereye gittiği.

Kavgadan bahsetmiyorum ama gercekten 10 senedir hic mi tartismadiniz? Nedense bana cok ilginc geldi bu durum. Belki de esimle sevgili oldugumuz zamanlar sirf ofke kontrolunu gorebilmek adina anlamsizca tartisma cikardigim icindir :)
Sevgiliyken tartıştığımız zamanlar oldu elbette. Bir süre ayrı şehirlerdeydik o zaman telefonda tartışırdık ve ben çok rahatsız olurdum bu durumdan. O da aynı şekilde ama gençliğin ve mesafenin etkileri vardı üzerimizde. Beraber yaşamaya başladıktan sonra birbirimizi tanıdık. Bugün tuhaf karşılanınca bu durum kendisine de sordum hatta biz neden tartışmıyoruz diye o da neden tartışalım ki dedi. Tartışmamak iletişim kopukluğu ya da birbirini umursamamak oluyormuş, birbirimizle hep aynı fikirde miyiz dedim. Kendimden şüphe ettim yani. O da yooo hep aynı fikirde değiliz ama düşüncelerimizi birbirimize açıklıkla dile getirebiliyoruz, konuşabiliyoruz aksine iyi bir iletişimimiz var dedi. İyi o zaman dedim ben de.

En büyük kavgalarımızda bile, bakın kavga diyorum tartışma değil. Sadece sakinleşmek için kavga daha çok büyümesin diye ( çünkü genelde uzatan taraf ben olurum) yürüyüşe çıkar eşim, evimiz sahile yakındır yürür sakinleşir ama mutlaka eve gelir. Asla evden birkaç saat dahi olsa uzaklaşmadık ne ben ne o.

Kaldı ki siz tartışma demişsiniz eşlerin arasında her zaman olabilecek birşey. 1-2 gün eve uğramayacak kadar ciddi ne olabilir şaşırtıcı, evden uzaklaşmak için bahane mi üretti acaba?

Bir dahaki tartışmada ondan önce siz davransanız, çocugu da alıp ailenize gitseniz ama sizden birkaç gün haber alamasa. Çünkü bazıları kendisi yaşamadan hatalı davrandığını anlamıyor

Mevzu varsa çözulmesi gerekir sitemlerseniz. Bekledikçe sinirlenirim. O an çözdük çözdük. Yoksa ben zor konuşuyorum.

O gece ewe gelmıyorsa sonrakı gece gelse de giremez. Yol gecen hanı degil cunku evimiz. Nerde sabahladıysa orada kalmaya devam edebılır. İşimşz gucumuz yok derdımıx yok bir de yol beklıycez kocamız eve gelıcek diye.
Ya da bır baska tartısmada aynısını yaparım uc gun haber alamaz benden giderim bi otele ,hem kafa dinlerim hem de burnunu sürterim.

Biz ne kadar tartisirsak tartisalim asla evden çıkıp gitmez. O çekilir bir kenara, bende başka seylerle uğrasirim ve sinirler yatisinca tekrar konuşur orta yolu buluruz. Benim babam da böyle en ufak birşey de kapıyı çarpıp çıkıyor ve geç saatler de geliyor. Ve bu huyundan nefret ediyorum

Esim sinirlenince evden cikar bazen ama geri gelir yuzune bakmam hakliysam.bi kac gun gitse anneme giderim.siz gidemiyorsaniz ailenize yuzune bakmayin komusmayin yok sayin keyfinize bakin burnundan getirin yani.bi daha da cesaret edemesin

merhaba
Hadi iki saati anlarimda iki gun ne demek! Yeni bir tartsma sebebi bence

2-3 kez arabaya binip en fazla 1 saat dolanıp gelmişliği vardır.
Gidecek yeri yok ondan 😂

Çok sert bir dille konuşmanız gerekli.
Hayır kendiniz için bile değilse,
Çocuğunuz için.
Hadi düştünüz bayıldınız ya bişey oldu.
Ee çocuğunu da mı düşünmüyor?
Eşinizi siz tanıyorsunuz.
Artık hangi dilden anlıyorsa,öyle konuşun.

Evet tartışma büyümesin diye gider,sakinleşelim die.
Mecburen gelir , yatağından başka yerde asla uyuyamaz :)

Neden bu noktaya gelmesine müsaade ettiniz ki? Ben eşimle kavga bile etsem evi öyle terkedemez hayırdır derim. Evi uzun süreli terkediyorsa evden son çıkışı olur bir daha almam yani. En fazla hava almaya çıkar iki saat sonra ararım neredesin derim yoklarım, eve gel konuşalım derim. Sorunları çözmeden konuşmadan nasıl 2 gün sabrediyorsunuz ki sabrınıza hayran kaldım bu arada.

yok daha neler yahu..
evden giden adamı bi de geri mi çağırıyorsunuz
bi kez gitsin dönerse kapı duvar kusura bakmasın
dingonun ahırı değil

Büyük bir tartışma olduysa ya ben ya eşim evden kısa süreliğine ayrılır ,3-5 saate döner ,dönünce sakince konuşup orta yolu bulmaya çalışırız.Evden gitmenin doğru bir davranış olduğunu düşünürüm ,durup birbirimizin kalbini daha fazla kırmaktan ve kirilmaktan korkarim .

Ama bu kadar uzun süre bir insan nerde zaman gecirir bilemedim .

Back
X