- Konu Sahibi Bir garip dertli
-
Öncesinde 4 yıl sevgiliydik. Az çektirmedi o zamanlarda
Siz dava açmayacak mısınız? Şu an neredesiniz?İnanın oracıkta öldürülesim hiç yok. Hiç bir şeyini istemiyorum. İsterse açsın dava isterse otursun öyle.
Bi evime gitmek istiyorum yoldayım. Çokistiyorsa açar dava. Bununla tehdit ediyordu birde. Çok umurumda mı imzalarım biter .Siz dava açmayacak mısınız? Şu an neredesiniz?
Gözlerimde yaşlarla hiç ayrıntı verebileceğimi sanmıyorum belki biraz yatışırsam. Açarım konu.İsterseniz büyük bi konu açın detaylıca içinizi dökün iyi gelecektir
Hemen açmayın tabi. Gidin biraz ayrı kalın, bakalım ne yapacak?Bi evime gitmek istiyorum yoldayım. Çokistiyorsa açar dava. Bununla tehdit ediyordu birde. Çok umurumda mı imzalarım biter .
Aminn ihtiyacı olan herkesinAllah kalbinize ferahlık versin
tüm malları üstüne almayı unutma cnmAminn ihtiyacı olan herkesin
Bi mal mülk yoktu ortada canım yeni evliydik.tüm malları üstüne almayı unutma cnm
Daha yoldayımne yaptın annengilemi geldin?
Nereden nereye gidiyorsun canımDaha yoldayım
Sadece aldatılmakta gibi de degil ben o tavırları hak etmedim. Soru da sorarım hesapta sorarım biz evliyiz. Ben benzer bir durumda olsam saatlerce kendimi açıklarım. Kısacası hak edilmediğim yerde durmadım. Kendisininde çok hoşuna gitmiş olacak ki arayıp sormadı.. Şükür ailem arkamda hiç bir şey benden önemli degil yıllarca aglayacagıma aylarca aglarım diyorum içimden.Ben de aldatmanın göz ve gönülle de gayet gerçek olduğunu düşünüyorum. Yani illa yatakta bitmesi gerekmiyor. Size hak veriyorum, Mantıklı bir açıklaması yoksa kocanızın. Allah sabır versin ve umarım bir an evvel gönlünüz rahatlar.
Uzak mesafe canım batıdan iç anadoluya diyelimNereden nereye gidiyorsun canım
Uçakla dönecektim saatleri uymadı.Nereden nereye gidiyorsun canım
İyi bari otobüs bulmuşsunUçakla dönecektim saatleri uymadı.
Sindirmesi zor bi olay açıkcası tüm gemileri yakmak kolay karar değil ama gözü dışarda belliki niye ilgilensin yoksa kadının kızın fotoğrafıyla bide arkadaşına atmış yazıkEşimle iki gündür kavgalıyız bügün yeni çalışacagı iş yerinden bi kızın fotosunu arkadaşına atmış ben görmeyim diye de silmis arkadasıda güzelmiş yazmış. Ne yapmalıyım eşyalarımı toplayıp yarın gitmeli miyim. Bana bi akıl verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?