- Konu Sahibi Bir garip dertli
-
Çoğu arkadaş çöpçatanlık için arkadaşına attığını söylemiş fotoğrafı.. Ama ne olursa olsun yeni başlayacağı bir işyerinde direk o kızımı gözüne kestirdi?? ve ona mı dikkat etti?! bana yanlış geliyor kesinlikle. Arkadaşı için o fotoğrafı attıysa da bunun gizlisi saklısı olmamalı niye siliyor ki fotoğrafı sizinle de paylaşabilir.Bana çok saçma geldi ve Evden de kesinlikle siz gitmeyinEşimle iki gündür kavgalıyız bügün yeni çalışacagı iş yerinden bi kızın fotosunu arkadaşına atmış ben görmeyim diye de silmis arkadasıda güzelmiş yazmış. Ne yapmalıyım eşyalarımı toplayıp yarın gitmeli miyim. Bana bi akıl verin
ÇapsızzzzKendi gönlüyle ikinci işi yapıyor bende çalışıyorum.mevzu para değil yapmak istiyor ama şunu görüyorum ne zaman maaşı artsa beni kölesi sanıyor
Önce bi konuş bence sebebi neymişEşimle iki gündür kavgalıyız bügün yeni çalışacagı iş yerinden bi kızın fotosunu arkadaşına atmış ben görmeyim diye de silmis arkadasıda güzelmiş yazmış. Ne yapmalıyım eşyalarımı toplayıp yarın gitmeli miyim. Bana bi akıl verin
Olsun hırpalıyor ve tehdit ediyor şikayet et uzaklaştırma alır.Vucudumda görünen bir şey yok ki hem öyle bana deger verdiğini de sanmıyorum.sanırım sonumuz böyle olacakmış ben ona bir kez bile boşanalım demedim. Daha beni tehdit ediyor.
İnanın öyle biri ki kendi çok kıymetlidir. Gittiğime sevinmiştir şu anOlsun hırpalıyor ve tehdit ediyor şikayet et uzaklaştırma alır.
Kadının beyani esastır rabbim yardımcın olsun inş
İşte hemde neden yani ben asla böyle bir şey yaptığında kızmadım bu güne kadar. Demek ki kendi gözünü de kestirdi karıyı.Çoğu arkadaş çöpçatanlık için arkadaşına attığını söylemiş fotoğrafı.. Ama ne olursa olsun yeni başlayacağı bir işyerinde direk o kızımı gözüne kestirdi?? ve ona mı dikkat etti?! bana yanlış geliyor kesinlikle. Arkadaşı için o fotoğrafı attıysa da bunun gizlisi saklısı olmamalı niye siliyor ki fotoğrafı sizinle de paylaşabilir.Bana çok saçma geldi ve Evden de kesinlikle siz gitmeyin
27 yaşındayım 1 buçuk yıllık evliyim yola çıktım şimdi demekki degmezmiş..Yaaa çok üzüldümnereye annenleremi gittin yaş kaçtı ve kaç yıllık evliydin canım
Dahada yeni evlilik27 yaşındayım 1 buçuk yıllık evliyim yola çıktım şimdi demekki degmezmiş..
Şükürler olsun varDahada yeni evlilikumarım bi mesleğin vardır
Umarım pişman olur yaptığındanŞükürler olsun var
Bu başlıklar ve olaylar beni çok üzüyor ve asla evlenmek istemiyorum. Evlenince erkek küsünce aldatıyor kadın aklını kaçıracak düzeye geliyor uykusuz kalıyor perişan oluyor, kadın evliyken aldatsa hemen ölümle sonuçlanabiliyorm işin kötüsü neden evlilikte erkeklerin aldatmak la tehdit etmesi yada fiilen aldatması ölümle sonuçlanmayacak düzeyde neden hep kadınlar dikkat etmeli. İşte bu yüzden sevgililik daha güzel. Adam aldattı mı. Anında terkedip hayata devam ediliyor ama evlilik belgesi varken olan kadına oluyor kadın perişan oluyor ortada evlilik var diye. Şu dünyaya çocuk getirmek en korktuğum şey o yüzden evlilik kurulumun artık aldatmalarla dolu olması bekarlığın sultanlık olduğunu kanıtlıyor. Hem zülum çekecek bir çocuk için kendimde evlilik içinde zulüm çekmek istemiyorum. Siz ise delil toplayın sizi kıskandırmak için yapmış olabilir.be
Çok zor bir durum gideceğiniz bir yer varsa onu bir güzel rezil et ailene git, ama gideceğin yer yok ve ekonomik özgürlüğün de yoksa tavır koy kesin bir dille uyar, Allah yardım etsin inşallahEşimle iki gündür kavgalıyız bügün yeni çalışacagı iş yerinden bi kızın fotosunu arkadaşına atmış ben görmeyim diye de silmis arkadasıda güzelmiş yazmış. Ne yapmalıyım eşyalarımı toplayıp yarın gitmeli miyim. Bana bi akıl verin
Çocuk yapsam birde onu ailemin evine götüreceğim. İyice benim için her şey zorlaşacak.Neden siz daha atanmadan yana yakıla çocuk istediği anlaşıldı. Diyorsunuz ki hep böyle, kendinde suç bulmaz, az parayı görse g.tü kalkar. Eminim aranızda geçen tek kavga bu değildi. Ayağınızı çocukla bağlayıp kendi dilediği haltı yiyecekti aklınca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?