Evi terk etmeli miyim?

Çoğu arkadaş çöpçatanlık için arkadaşına attığını söylemiş fotoğrafı.. Ama ne olursa olsun yeni başlayacağı bir işyerinde direk o kızımı gözüne kestirdi?? ve ona mı dikkat etti?! bana yanlış geliyor kesinlikle. Arkadaşı için o fotoğrafı attıysa da bunun gizlisi saklısı olmamalı niye siliyor ki fotoğrafı sizinle de paylaşabilir.Bana çok saçma geldi ve Evden de kesinlikle siz gitmeyin

Hiç konuşmadan yüzleşmeden ev terketmekte ne ? Belki o arkadasa çöpçatanlık dalan yapmıştır bilemeyiz. Konus neden yapmış en önemlisi neden silmiş sonra

Vucudumda görünen bir şey yok ki hem öyle bana deger verdiğini de sanmıyorum.sanırım sonumuz böyle olacakmış ben ona bir kez bile boşanalım demedim. Daha beni tehdit ediyor.
Olsun hırpalıyor ve tehdit ediyor şikayet et uzaklaştırma alır.
Kadının beyani esastır rabbim yardımcın olsun inş

Sabah dedim ki gitmeyeceğim valizi kafasına fırlattım. Sonra baktım o kadar arsız ki. Çıktım kapıdan beni gitmekle mi tehdit ediyorsun diyor.bindim asansöre hiç bir şey ile tehdit etmiyorum dedim. Hiç umurunda olmadı. Benim çoktan gitmem lazımmış.

İşte hemde neden yani ben asla böyle bir şey yaptığında kızmadım bu güne kadar. Demek ki kendi gözünü de kestirdi karıyı.

Bu başlıklar ve olaylar beni çok üzüyor ve asla evlenmek istemiyorum. Evlenince erkek küsünce aldatıyor kadın aklını kaçıracak düzeye geliyor uykusuz kalıyor perişan oluyor, kadın evliyken aldatsa hemen ölümle sonuçlanabiliyorm işin kötüsü neden evlilikte erkeklerin aldatmak la tehdit etmesi yada fiilen aldatması ölümle sonuçlanmayacak düzeyde neden hep kadınlar dikkat etmeli. İşte bu yüzden sevgililik daha güzel. Adam aldattı mı. Anında terkedip hayata devam ediliyor ama evlilik belgesi varken olan kadına oluyor kadın perişan oluyor ortada evlilik var diye. Şu dünyaya çocuk getirmek en korktuğum şey o yüzden evlilik kurulumun artık aldatmalarla dolu olması bekarlığın sultanlık olduğunu kanıtlıyor. Hem zülum çekecek bir çocuk için kendimde evlilik içinde zulüm çekmek istemiyorum. Siz ise delil toplayın sizi kıskandırmak için yapmış olabilir.

Neden siz daha atanmadan yana yakıla çocuk istediği anlaşıldı. Diyorsunuz ki hep böyle, kendinde suç bulmaz, az parayı görse g.tü kalkar. Eminim aranızda geçen tek kavga bu değildi. Ayağınızı çocukla bağlayıp kendi dilediği haltı yiyecekti aklınca.

Çok zor bir durum gideceğiniz bir yer varsa onu bir güzel rezil et ailene git, ama gideceğin yer yok ve ekonomik özgürlüğün de yoksa tavır koy kesin bir dille uyar, Allah yardım etsin inşallah

Çocuk yapsam birde onu ailemin evine götüreceğim. İyice benim için her şey zorlaşacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…