- 19 Mayıs 2020
- 47.915
- 215.511
- 598
- Konu Sahibi Bir garip dertli
-
2 ay sonra başlar o miyavlamaya. İstemeyen adam çocuk çocuk diye dört dönmezdi etrafınızda.Çocuk yapsam birde onu ailemin evine götüreceğim. İyice benim için her şey zorlaşacak.
Şükür gidecek yerim var olmasada dert degil gözüm karardıktan sonra. Olmasada çekip giderdim. Her şeyde bir hayır vardır. Belki ilerdeki caniliklerinden kurtuldum. Öyle nazlıdır öyle dediğim dediktir ki. Asla hatasını kabul etmez.Çok zor bir durum gideceğiniz bir yer varsa onu bir güzel rezil et ailene git, ama gideceğin yer yok ve ekonomik özgürlüğün de yoksa tavır koy kesin bir dille uyar, Allah yardım etsin inşallah
Uzaktan çalışıyor iş yeri istanbuldaEvden kesinlikle siz gitmeyin.. İşyerine gidin bi görunun mesela olamaz mı ?
İnan artık erkek milletiyle uğraşılmaz.Bu başlıklar ve olaylar beni çok üzüyor ve asla evlenmek istemiyorum. Evlenince erkek küsünce aldatıyor kadın aklını kaçıracak düzeye geliyor uykusuz kalıyor perişan oluyor, kadın evliyken aldatsa hemen ölümle sonuçlanabiliyorm işin kötüsü neden evlilikte erkeklerin aldatmak la tehdit etmesi yada fiilen aldatması ölümle sonuçlanmayacak düzeyde neden hep kadınlar dikkat etmeli. İşte bu yüzden sevgililik daha güzel. Adam aldattı mı. Anında terkedip hayata devam ediliyor ama evlilik belgesi varken olan kadına oluyor kadın perişan oluyor ortada evlilik var diye. Şu dünyaya çocuk getirmek en korktuğum şey o yüzden evlilik kurulumun artık aldatmalarla dolu olması bekarlığın sultanlık olduğunu kanıtlıyor. Hem zülum çekecek bir çocuk için kendimde evlilik içinde zulüm çekmek istemiyorum. Siz ise delil toplayın sizi kıskandırmak için yapmış olabilir.
Umurumda degil . Ben yaptığı hiçbir muameleyi hak etmedim. Öyle biri degildir boşanma için avukat arıyordur.2 ay sonra başlar o miyavlamaya. İstemeyen adam çocuk çocuk diye dört dönmezdi etrafınızda.
Bana öyle tepkiler verdi ki neden attığı umurumda degil.neden atmış
Ama anladığım kadarıyla daha önce bu kadar tepki görmemiş sizden. Net duruş gördükçe afallayacak.Umurumda degil . Ben yaptığı hiçbir muameleyi hak etmedim. Öyle biri degildir boşanma için avukat arıyordur.
Allah gidecek yeri olmayanlara yardım etsin. Daha öncede çıkışmalarım oldu ama hiç çıkıp gitmedim . Gerekirse giderim ailemle tüm esyalarımı toplayıp satarım. Atarım çöpe her şeyi. Benden degerli değilAma anladığım kadarıyla daha önce bu kadar tepki görmemiş sizden. Net duruş gördükçe afallayacak.
Zaten geri dönüşü olacağını sanmıyorum. Hemen arkamı döndüğümde konuştuğu konuya bakınca. Ve bana saldırması ben aglarken beni hırpalaması. Ben bu sonu hak ettim. Onunla evlenerekArkadaşına yada kendine düşündüğü için attığını düşünmüyorum fotoğrafı. Kızı güzel bulmuş, öylesine arkadaşına da göstermiş işte, klasik erkek muhabbeti. Haklısınız, ben görsem , ben de acayip bozulur ve hesap sorardım tabi ki. Tartışıp evden gitmişsiniz sanırım, eşinizin çok ters biri olduğunu, hiçbir zaman hatasını kabul etmediğinizi söylüyorsunuz, böyle bir insanla hayat geçer mi? Çocuk da yokken daha kurtarın kendinizi, ayrılın.
Bence mevzu evlenince değişiyor. Sahip olmanın verdiği rahatlık ve degersizleştirmeSizce bu adam neden sizle evlendi? Erkekler umrunda olmayan biriyle sevmediği biriyle neden evleniyor? Yok öyle çamaşır bulaşık cart curt bahanesine inanmam merak ediyorum gerçekten.
capkınlık yapacak her gün başka kadınlar ile takılmak varken neden nikah kıyıp kendilerine “göreceli” bağlıyorlar bir eve.
Yaşı 30un üstündeyse, artık evlilik yaşım geldi, arkadaşlarım evlendi , ben de bir düzen kurayım çocuğum olsun düşüncesi, çevre baskısı. Sevmiyorsa eğer bunlar yüzünden evleniyor.Sizce bu adam neden sizle evlendi? Erkekler umrunda olmayan biriyle sevmediği biriyle neden evleniyor? Yok öyle çamaşır bulaşık cart curt bahanesine inanmam merak ediyorum gerçekten.
capkınlık yapacak her gün başka kadınlar ile takılmak varken neden nikah kıyıp kendilerine “göreceli” bağlıyorlar bir eve.
İsterseniz büyük bi konu açın detaylıca içinizi dökün iyi gelecektirBir konuda haklı veya haksız olması be aglarken bana saldırmasını aklamaz. Keşke sokaga çıkma yasagı olmasaydı.
Ben de hak etmediğim eleştiri alınca hırçınlaşırım acaba eşiniz ondan mı bu tepkiyi verdi yani gerçekten masum olabilir mi?Zaten geri dönüşü olacağını sanmıyorum. Hemen arkamı döndüğümde konuştuğu konuya bakınca. Ve bana saldırması ben aglarken beni hırpalaması. Ben bu sonu hak ettim. Onunla evlenerek
Sabah dedim ki gitmeyeceğim valizi kafasına fırlattım. Sonra baktım o kadar arsız ki. Çıktım kapıdan beni gitmekle mi tehdit ediyorsun diyor.bindim asansöre hiç bir şey ile tehdit etmiyorum dedim. Hiç umurunda olmadı. Benim çoktan gitmem lazımmış.
Öncesinde 4 yıl sevgiliydik. Az çektirmedi o zamanlardaYaşı 30un üstündeyse, artık evlilik yaşım geldi, arkadaşlarım evlendi , ben de bir düzen kurayım çocuğum olsun düşüncesi, çevre baskısı. Sevmiyorsa eğer bunlar yüzünden evleniyor.
İnanın oracıkta öldürülesim hiç yok. Hiç bir şeyini istemiyorum. İsterse açsın dava isterse otursun öyle.neden siz gideceksiniz?
kusurlu taraf o onu gonderin evden, bosanma resmilesene kadar da cikmayin evden.
tam bilemiyorum ama bosanma asamasindaki bir arkadasima avukati evi terk etmemesini ogutlemisti, bu durum cekismeli davada aleyhinize olabiliyormus. Tabi detaylar onemlidir.
Masum olsa da insan sevdiği insana öyle tepkiler vermez. Eğer seviyorsa ki anladım hiçsevmemiş psikopat babası kılıklı.Ben de hak etmediğim eleştiri alınca hırçınlaşırım acaba eşiniz ondan mı bu tepkiyi verdi yani gerçekten masum olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?