Evi terk etmeli miyim?

Bu durumda ilk siz vurdgunuz icin adamda evi terk edebilir iyi evirip cevirip dovmemis sizi tokat karsisinda ne bekliyordunuzki? Zorla istediginiz syeleri olduramazsiniz siz bunu hic anlamiyorsunuz eger mutsuzsaniz ve degisen bir sey yoksa ya gideceksiniz yada kabul edeceksiniz

i
Sizin için sebep olup olmaması önemli değil. Sevişmek istemeyen kişi için sebepse bitmiştir olay. Hayır yorgun olsanda sevişmek isteyeceksin diye zorlayamayız kimseyi.
İsteyenide düşünmek lazım.Kadın için bu bir ihtiyaç ve sorun onuda düşünmek lazım.Boşanmaları en mantıklı.

i
İsteyenide düşünmek lazım.Kadın için bu bir ihtiyaç ve sorun onuda düşünmek lazım.Boşanmaları en mantıklı.
Biz de en baştan beri onu diyoruz zaten.

İki taraftan biri mutsuzsa, tatmin olmuyorsa ve diğer taraf da düzeltme yoluna gitmiyorsa mantıklı olan ilişkiyi noktalamaktır. Ancak evlilikler her zaman kolay bitirilmiyor.

Ben sizi haklı buldum ancak boşanamayacaksanız neden yükseldiniz o kısmı anlayamadım. Yükselmeseydiniz sadece cinselliği az yaşayan normal bir çift olacaktınız, şimdi ise yüz göz oldunuz ve artık her kavgada iş fiziksel şiddete varır diye düşünüyorum.

Karısı hamileyken sıkıntı varsa doğuma kadar sex yapmayan adamları hangi gruba koyuyorsunuz??? O zaman aldatma olsa adamlar haklı mı oluyor???

Karısı hamileyken sıkıntı varsa doğuma kadar sex yapmayan adamları hangi gruba koyuyorsunuz??? O zaman aldatma olsa adamlar haklı mı oluyor???
bak hiçbir etken yokken dedim uzun süre sadece yorgunum 3 ay -9 ay çok nadir insan şüphelenir yaa sağlık sorunu olmadıkçaa

Sana kızmakta , içerlemekte haksızsın diyemez ki kimse. Sürekli reddedilen bi insanın elbette sinirleri bozulur. Senin bu evliliği oldurmaya çalışma yöntemini eleştiriyoruz biz. Kavga dövüş neden beni istemiyorsun diye yeri göğü inletmenin bu topal evliliği iyice sakatlayacağını söylüyoruz. Seni istemiyorum demesine gerek yok, davranışlarına bakacaksın. Bana sevişmek istedim diye seni arzuluyorum dedim diye azgın boğa diyen hakaret eden adamın gönlü zaten benden geçmiştir. Söylemesine gerek var mı ?

Mesele cinsellik yaşamamak değil neden yani neden istemiyor mu sevmiyor mu bu saldırganlastirdi beni hatta bu da değil derdimi anlatınca gecistirilmem onemsenmemem
Eşiniz soğumuş belki de sizden.Üzerine çok gittiğiniz için daha da uzaklaşıyor.Kendi haline bıraksanız belki o adım atıp çözülecek.

Yazarken bile öfkenizi ta burdan hissediyorum.Önce sakinleşin.Her şey i akışına bırakın.Bu şekilde bir yol bulamazsınız.

Şiddet sınırı bir kez aşılırsa bir daha o sınır tekrar korunamaz. Hiçbir hata tek taraflı değildir ama yazdığınız durumda %90 siz haksızsınız. Adam gayet açık yorgun olduğunu size söylemiş. Çalışmadığı zamanlarda da birlikteliğinizin aktif olduğunu kendi elinizle yazmışsınız. Resmen bir erkek gibi davranmışsınız. Adamın sınırlarını ihlal edip tahrik etmişsiniz. Defalarca tokat hareketini eşiniz size yapmış olsa ne yapardınız? Size gösterdiği şiddetten önce de edepsizlik diye adlandırdığınız el kol hareketi de sizi savuşturmak içindi muhtemelen. İlk kez böyle bir durum da erkeği haklı buldum. Yazıklar olsun gerçekten. Neyse eviniz ve maddi imkanınız yokken evden öylesine gitmeniz işleri dah da berbat hâle getirir. Sizi çağırmamaya gelmesi de yüksek bir ihtimal. Bu ihtimalin üstüne eve dönmek size olmayan saygısını daha fazla hiç edeceği gibi sizi ezik görmesine de sebep olacak. Hem şiddet devam edecek hemde aşağılanacaksınız. Maalesef kuyruğu sıkıştırıp, eşinizden özür dileyip, olgunlukla hem bu konuyu hemde genel ilişkinizdeki sorunları çözmek için oturup konuşmak sizin için en mantıklı hareket olur. Bu süreçtede sakin olup kendi ayaklarınızın üstünde duracağınız bir acil durum planını devreye sokun bence. Hemcinsim olarak üzüldüm durumunuza. Allah yardımcınız olsun

Ölmüş suni teneffüsü geçmiş size azgın diyor gayet normal birşey için size hakaret ediyor arzulamıyor sevmiyor saygıda yok .Gururlu olurdum kizmayin hoş ben zaten bu adama yanasmazdim çoktan yol almıştım .Burdaki bütün önerileri uygulayın sadece sonucu geciktireceksiniz.Yazarsiniz

Yoo hayır çalışan biriyim birkaç ay sıkıntım var sadece maddi olarak muhtaç değilim. Sadece boşuna yuva yıkmak istemiyorum. Gerçekten sonuna mı geldik diye yazmak istedim ben buraya

Yoo hayır çalışan biriyim birkaç ay sıkıntım var sadece maddi olarak muhtaç değilim. Sadece boşuna yuva yıkmak istemiyorum. Gerçekten sonuna mı geldik diye yazmak istedim ben buraya
O attığınız tokatları unutabilecek misiniz? O da bana el kaldırdı demeyin iteklemişsiniz adamı. Siz maalesef o sınırı geçmişsiniz, kurtaracak bir şey kalmamış. Sakinleşin ve medeni insanlar gibi oturup hasarsız ayrılmanın planlarını yapın. Çocuğunuz sizi ve babasını mutlu görsün. Karı koca olamıyorsunuz ama belki ortak çocuğu olan ve iyi anlaşan arkadaşa dönersiniz. Evin tapusunu üstünüze yapmış, en azından evinizden düzeninizden olmayacaksınız. Daha fazla çirkinleştirmeden bitirin. Çocuk da dahil hepiniz huzur bulun.

Arkadaşım işin gücün var madem niye kendine bu eziyeti ediyorsun. Cinsel isteğini vs kınamıyorum. İstekli olabilirsin o kadar normal ki. Anormal olan bunu seninle yaşamak istemeyen birinin üstüne gidip şiddet göstermen. Detayını bilemem ama anlattığından anladığım kadarıyla ilişkiniz zaten bitmiş. Evi terk etmem borcumu bitirdikten sonra ayrılırım. Çocuğunuz henüz küçük şu an tartışmaları anlamasada ileride o da anlayıp hissedecek yaşa gelecek. Çocuğun mutsuz yuvada yaşamayı hak etmiyor bence

Gözünde sorunlu ve suçlu olduğunuz sizi aşağılayan bir adamla sevişince ne oluyor birden sizin hakkınızda düşündükleri değişiyor mu???
Vurucu yer burası ben kim haklı kim haksiza bakmadım karşılıklı Tokat'ta beni bağlamadi görünen bitmiş olması herşeyin burdan düzelir mi silgi ile silinirmi tekrar cümbüş kopması bir kelimeye bir hakarete bakar evi terk etmeyin fakat olmuyorsa olmuyor ayrıca açıkça sevmiyorum demez hareketleriyle gösterir sizce seviyormu belki çocuk için kalıyor hiç düşündünüz mü anlamanın tek yolu bosanalim deyin kabul ederse böyledir

Boşanma blöfü yapın demiyorum bana bunu bekliyor hissi verdi eşiniz tabi iyi düşünün sonra sen istedin diye suç atmasın oturup sakince konuşmaya çalışın diyeceğim nasıl olacak o da bilmiyorum olabilirse açık açık konuşun bir karar verin ilerde daha zor olur sizin için insanın kendini sevmeyen anlamayan yeterli ilgi görmediği birisiyle yadadigi bu şiddetli psikolojik gerilimler onu hasta eder her türlü hemde

Cinsellik isteyip, istekleri olmuyor diye ilk kavgayı başlatan sizsinzi. Büyük büyük konuşup İlk şiddeti de siz göstermişsiniz. Hala da kaybedeceğini anlayacağı bir şey yapmak istiyorsunuz, gerçekten gitmek değil. Büyük ihtimalle umrunda olmaz sizde kendinizi bitirmeye devam edersiniz yazık yapmayın, çocuğunuza da yazık

Adam 3 ay 2 günde 1 yapıp çalıştığı zaman yapamıyorsa haklı geldi bana. Amaç seni dikkate almamak ya da istememk olsa o 3 ay da öyle geçerdi. Eşiniz ne iş yapıyor? Bedensel ağır bir işte ise dediği doğru olabilir. Çok fevri davranmışsınız.

`