• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evi terk etmeyi düşünüyorum

Evet seni sevse saygısını hissederdin görürdün. Ama malesef. Görünen köy kılavuz istemiyor. Ailenin yanına dön. Kimse senin hayatını keyfine göre şekillendiremez bunu unutma sakın
.
Savunması da istemiyorum ama senin her dediğini yapıyorum diyor gezdiriyorum istediğini alıyorum diyor kendince rahatlatmaya çalışıyor bence kendini

Tamam ama bi insan neden istenmez
Ne gibi birşey öngördü ki istemedi?
Bana uygun olduğunu düşünmedi sinirli biri eşim biraz bir de bekarken çok kıskanırdı sınırlardı beni hep Çok tartışırdık bu yüzden annem de üzgün olduğumu görürdü ondan

Savunması da istemiyorum ama senin her dediğini yapıyorum diyor gezdiriyorum istediğini alıyorum diyor kendince rahatlatmaya çalışıyor bence kendini

Öyle bir dünya yok. Yani bebeğin ağzına meme verip susturmak gibi bir şey bu. Seni ne duruma soktuğunun farkında mısın?
Sevgin elbet biter, aldanma.

Bana uygun olduğunu düşünmedi sinirli biri eşim biraz bir de bekarken çok kıskanırdı sınırlardı beni hep Çok tartışırdık bu yüzden annem de üzgün olduğumu görürdü ondan

Haksız da sayılmazmış
Ailene gitme diyecek kadar

Peki boşansan ailen destekler mi seni

Aslında aileler geleceği daha iyi görüyor ama bazen o gözlere perde iniyor , kulaklar duymuyor ...

Bunu ona o kadar çok söyledim ki anlamıyor resmen hatta beni ailen icin terk edeceksen defol git nankör mussun diyor o nasıl bir cevap ya aile bu sıradan bir arkadaş değil ki herkesin ailesiyle sıkıntısı var herkes silip atıyor mu anlamıyorum
Esas nankorluk bir adam icin doguran bakan buyuten canindan kanindan olan aileden vazgecmektir
Bunu diyemediniz mi esinize?

Çok taviz verip dediğini yaptığınız için sizi cepte görüyor. Aslinda aileniz de görücü usulü evlenmenizi isteyerek son derece haksizlik yapmış. Aileniz bu süreçte sizle görüşmek istedi mi? Bosansaniz sürekli başınıza kakarlar mi? Siz bosansaniz onlari suclayacak misiniz? Bunlari hesaplayin. Ama çocuk olmadan karar verin bence de.

Kendisi görüşmek zorunda degil. Ama size görüşmek farz bile. Kimse ortada gerçekten cok zor sebebler yoksa ailesi ile bağlarını koparmamali bence. Babasini kaybetmis biri olarak söylüyorum. Sarilmadiginiz konusmadiginiz her günün arkasindan ağlarsınız ilerde. Es hep bulunur aile bulunmaz. Ayrica size hep kapiyi gösteriyor sa sizi gerçekten sevmiyor

Ne kadar tuhaf bir evlilik içindesiniz.
Kocanız kendisi görüşmeyebilir sizin ailenizle,
ama size karışamaz.Buna kesinlikle hakkı yok.
O sizin hayat arkadaşınız, sahibiniz değil.
Kusura bakmayın ama bu dayatma ve kısıtlamayı kabul ederek asıl hatayı siz yapmışsınız.
Eşinizi seviyor olabilirsiniz ama o sizi sevmiyor bence. Sevse sizi ailenizden koparmak istemez.
Şu hayatta bizi karşılıksız seven sadece anne-babamızdır, eşler arasındaki ilişki bile karşılıklı ve şartlıdır.
Sanırım yaşınız genç, artık orta yaşa yaklaşmış bir büyüğünüz olarak size bu yanlıştan dönmenizi tavsiye ederim.
Eşinize rest çekin ya ailemle görüşürüm ya bu evlilik biter diye.
Görüşmenizi kabul etmezse evliliğinizi bitirmeniz daha hayırlı çünkü böyle ne evlilik yürür ne de siz huzur bulursunuz. Allah yardımcınız olsun.

Back
X