- 4 Ağustos 2015
- 93
- 75
- 88
- 31
- Konu Sahibi yorgnhayat
Öyle şey yok. Bir tarafından element uydurmasın ana baba hakkı dinde kesin ve nettir. " Öf bile deme" diye emredilmiştir. Saçma saçma konuşup sizi manipüle etmeye çalışmış yemeyin. Anne ve baba ile görüşmeme lüksü ancak sizi dinden çıkarmaya çalışırlarsa olur. Herkes aile konusunda temkinli en iğrenç anne baba bile olsa atılmaz satılmaz deriz neden? Üzerimizde ne olursa olsun hakları var.
Bende ayni düşüncedeyim iste yapamam ki kendi benimkiler ayni şeyi yapsa siler atarım diyor ama ezbere konuşuyor suan babası biraz rahatsızlandı da nerdeyse gidip onlarla yaşamadığımız kaldı maddi olarak da çok destek oluyor beni hiç düşünmüyor ama bu kızın babası da öyle olsa o hiç birşey yapmayacak diye hayır çalıştığım dönemde babama aldığım hediyeyi bile laf ediyor habersiz mi aldın diye kıskanıyor bence kendi ailesine benim aileme davrandığım gibi davranmadığı icin
Hiç annesi babasının Doğum gününü bilip de aramaz onu da dogum günün de kimse aramaz hatta birgun çok üzgündü birtek sen düşünüyorsun beni kimse arayıp sormadı bile diye ama beni kaybedecek kadar da yüreği var komik