- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.835
- 698
- Konu Sahibi yorgnhayat
-
Sorun da istenmeyen damatmış boşanmamı istiyormuş tamam sorunlar var ama bu kadar büyütmemeli kendi konuşmasa mesela ona da lafım yok ama bana böyle zoraki yaptırması deli ediyor beni
Savunması da istemiyorum ama senin her dediğini yapıyorum diyor gezdiriyorum istediğini alıyorum diyor kendince rahatlatmaya çalışıyor bence kendini
Evet seni sevse saygısını hissederdin görürdün. Ama malesef. Görünen köy kılavuz istemiyor. Ailenin yanına dön. Kimse senin hayatını keyfine göre şekillendiremez bunu unutma sakın.
Annem görücü usulü evlenmemi istedi hep o yüzdenNeden istemedi ailen ?
Annem görücü usulü evlenmemi istedi hep o yüzden
Bana uygun olduğunu düşünmedi sinirli biri eşim biraz bir de bekarken çok kıskanırdı sınırlardı beni hep Çok tartışırdık bu yüzden annem de üzgün olduğumu görürdü ondanTamam ama bi insan neden istenmez
Ne gibi birşey öngördü ki istemedi?
Allah göstermesin yarın bir gün ailenize bisey olsa hem pişman olursunuz hemde o adamdan nefret edersiniz
Savunması da istemiyorum ama senin her dediğini yapıyorum diyor gezdiriyorum istediğini alıyorum diyor kendince rahatlatmaya çalışıyor bence kendini
Bana uygun olduğunu düşünmedi sinirli biri eşim biraz bir de bekarken çok kıskanırdı sınırlardı beni hep Çok tartışırdık bu yüzden annem de üzgün olduğumu görürdü ondan
Aslında aileler geleceği daha iyi görüyor ama bazen o gözlere perde iniyor , kulaklar duymuyor ...Bana uygun olduğunu düşünmedi sinirli biri eşim biraz bir de bekarken çok kıskanırdı sınırlardı beni hep Çok tartışırdık bu yüzden annem de üzgün olduğumu görürdü ondan
Esas nankorluk bir adam icin doguran bakan buyuten canindan kanindan olan aileden vazgecmektirBunu ona o kadar çok söyledim ki anlamıyor resmen hatta beni ailen icin terk edeceksen defol git nankör mussun diyor o nasıl bir cevap ya aile bu sıradan bir arkadaş değil ki herkesin ailesiyle sıkıntısı var herkes silip atıyor mu anlamıyorum
Aslında ailem beni destekliyor ama annemle pek anlaşamıyoruz herseyime karışıyor nafaka işine kadar karışıyor o yüzden tek basıma çalışırım hemşireyim zaten is imkanı allahtan iyiAilenin durumu ve görüşleri nasıl? Boşansan ne yapacaksın?
Bende öyle düşünüyorum Teşekkür ederimHiiiç uzatma bu işi. Bitir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?