- 4 Ağustos 2015
- 93
- 75
- 88
- 31
- Konu Sahibi yorgnhayat
-
Eşin kendi ailesini silmiyor/silemiyorsa sen neden sileceksin?
Senin canın yok mu ?
Seni doğuran büyüten insanlardan koparmaya çalışan nasıl bir varlık?
Kararını uygula bence hayat geçmez koca heryerde var anne baba heleki gerçekten iyi insanlarsa başka yok onlardan..
Hayatta her şey bizim için.
Haklisiniz kolay değil yasadiklariniz ama cesaret edip ailenize gidin.
Duzelecegim ailenle de görüşürüz derse esiniz.
Bi süre verin sözünü tutarsa ne ala yok hala anlamazsa yol verirsiniz.
Caniniz yanacak , ailemiz sağ iken sahipsiz kalmak acısı gibi bu da. Esiniz akillanir insallah.
İyi de olsa kötü de olsa yok ki sadece kocayla mutlu olunmaz ki
Gece ayni yastığa benimle basını koyuyorsun aile olduk biz de artık bu kadar mi değerim bütün kardeşlerin evlenecek sen belki de tek kalacaksın ilk göz agrisi unutulmaz falan diye de duygu dolu laflar ediyor
O zaman oda silsin ailesini yapabilecek mi ?
Sana aile olduk biz derken kendine ediyor mu bu lafı ?
Ne saçma bencil cahilce konuşuyor ya
Dellenmiyo musun?
Pek sanmıyorum ama insallah ya
Sen doğur, gözünün içine bakarak binbir zahmetle büyüt, evlendir, sonra elin adami gelip çocuğunu sana karşı kısıtlasın.. Insan dusundukce çıldırıyor..merhabalar daha önce bir konu açmıştım kısaca bahsedeyim eşim ailemi istemiyor beni de zorla görüştürmüyor hata iki tarafta da var ama kimse kabullenip birbirlerine saygı duymuyorlar neyse eşimle karar verip onla kaldığımı çok mutlu olacağımızı düşünüyor ama ben sadece gözlemliyorum iki ay oldu bu süreçte eşimin davranışları değişti nasıl olsa gitmez bu diye herhalde
Bir ay önce babası rahatsızlandı onun yanına gittik düşündüm kendi babamın basına birşey gelse onun yanında olamayacağım peki bu insanlar bunu hak ediyor mu yada babam ?
Tabıki hak etmiyor babamın en büyük kızıyım ben onun yanında olamayacaksam niye varım!
Aileme yapamadığımı eşimin ailesine yapmak zoruma gitmeye başladı. Çok da seviyorum eşimi ama böyle nereye kadar devam edecek ki konuşuyorum onla ama ben hayatta konuşmam sende konuşmayacaksın deyip kestiriyor.
En sonunda cesaretimi toplayıp gitmeye karar verdim eşim de zaten her fırsatta kapıyı gösteren biri
sen kim k.peksin diyemedin mi?beni ailen icin terk edeceksen defol git nankör mussun diyor
Senden istedigi cok normal bi sey de sen kabul etmeyip inat ediyormussun oyle mi? Ne mantik var adamda, hayret doğrusu..Çoğu zaman evet hala delleniyorum gerçi inat eden yuva yıkan benmisim çünküneyse biraz daha sessiz bekliycem bakalım ne olacak
Ailen icin derken sanki mahallenin kasabından bahsediyor.. Sanki kadın uzaktan, alakasız insanlar icin evindeki huzuru bozuyor.. Aile ulan aile!sen kim k.peksin diyemedin mi?
Ne güzel inşallah böyle devam ederMerhabalar yaklaşık bir ay ailemin yanında kaldım güle eğlene sagolsunlar aşırı destek oldular hergun gezdim tozdum ailemle mutlu mutlu bu süre de sadece eşim iletişime geçti benimle don diye diye yalvardı resmen hemen donmedim bende bir ayı devirdim ve öyle ailemin yanından almasını bir daha böyle sıkıntılar istemediğimi kafasına sokup evime döndüm
Kıymetimi anlamış sanırım eskisinden de iyiyiz çok şükür
Y yorgnhayat son durum nr oldu
insallah ya benim de temennim o hiç bu kadarını beklemiyordumNe güzel inşallah böyle devam eder
Ailenle görüşecek mi?insallah ya benim de temennim o hiç bu kadarını beklemiyordum
Eşin bencil ruh hastası, resti cekte silkelensin kendine gelsin ,şöyle şeylere gıcık oluyorum kabullenme bu durumu sanki sen ağaç kovuğundan çıktınBunu ona o kadar çok söyledim ki anlamıyor resmen hatta beni ailen icin terk edeceksen defol git nankör mussun diyor o nasıl bir cevap ya aile bu sıradan bir arkadaş değil ki herkesin ailesiyle sıkıntısı var herkes silip atıyor mu anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?