Evi terk etmeyi düşünüyorum

İyi de olsa kötü de olsa yok ki sadece kocayla mutlu olunmaz ki
Gece ayni yastığa benimle basını koyuyorsun aile olduk biz de artık bu kadar mi değerim bütün kardeşlerin evlenecek sen belki de tek kalacaksın ilk göz agrisi unutulmaz falan diye de duygu dolu laflar ediyor

Pek sanmıyorum ama insallah ya

O zaman oda silsin ailesini yapabilecek mi ?
Sana aile olduk biz derken kendine ediyor mu bu lafı ?
Ne saçma bencil cahilce konuşuyor ya
Dellenmiyo musun?

O zaman oda silsin ailesini yapabilecek mi ?
Sana aile olduk biz derken kendine ediyor mu bu lafı ?
Ne saçma bencil cahilce konuşuyor ya
Dellenmiyo musun?

Çoğu zaman evet hala delleniyorum gerçi inat eden yuva yıkan benmisim çünkü neyse biraz daha sessiz bekliycem bakalım ne olacak

Sen doğur, gözünün içine bakarak binbir zahmetle büyüt, evlendir, sonra elin adami gelip çocuğunu sana karşı kısıtlasın.. Insan dusundukce çıldırıyor..
Sorunlar yasandi demissin, sen onun ailesi ile sorun yasasaydin ve yuzde yuz hakli olsaydin o aile ile gorusmemeni kabul edecek miydi eşin?
Tabii zoruna gider kendi ailenle gorusemeyip onun ailesine gidip evlatlik yapmak..
Eşleri birbirine karsi kışkırtmaktan Allah'a sığınırım ama eşinin asla boyle bi hakki yok konu sahibi.. Bu işi halletmeye çalış, boyun eğip ailenden uzak kalma..
Ve bir tavsiye daha, 3 gün sonra pişman olup dönmeye çalışacaksan evi terketme..

Çoğu zaman evet hala delleniyorum gerçi inat eden yuva yıkan benmisim çünkü neyse biraz daha sessiz bekliycem bakalım ne olacak
Senden istedigi cok normal bi sey de sen kabul etmeyip inat ediyormussun oyle mi? Ne mantik var adamda, hayret doğrusu..
Bu zihniyetteki insanlar anlayip dinlemedigi gibi bi de uste cikip suc bastirir, senin kendini suclu hissetmeni sağlayıp hükmünü sürdürür..

Benim kadar kocacı olan nadir bulunur öyle abartıdır eşime düşkünlüğüm yine de ailenin yeri bambaşka,ben biçok konuda şurda ailemi eleştirmişimdir çünkü zamanında çok haksızlık yaptılar bana uzun süre küs de kaldık ama gün geldi yine barıştık,saçma sapan bi şekilde çok seviyorum onları,bugün kızkardesim gelecek yaz okulundan içim içime sığmıyor resmen kızım teyzem gelecek diye sabah zıp zıplıyordu evde,iyi bi eş kendi geçinemese de sizin görüşmenize karışamaz ağaç kovuğundan çıkmadık ya ailemiz onlar bizim,eşiniz bariz saçmalıyor ben olsam resti çeker giderdim valla,makul bi eş bunu yapmaz çünkü. Benim eşimle bizi,annem kovdu evden,eşim kendi evlatlarını kovdular ben kimim ki diye olayın ne üzerinde durdu ne üzerine alındı sonraki bayram benimle yine gitti,iyi bi eş hayatı kolaylaştırır böyle saçma sapan yasaklamalara girmez. Eşinize su kabağı diyesim geldi o da görüşmesin o zaman öyle kolaysa.

sil at bu gudubeti. seviyormussun nasıl kalıyor o sevgi anlamadım. anında soğur buz keser böylesiyle insan. en büyük boşanma sebebi yemin ediyorum.

Merhabalar yaklaşık bir ay ailemin yanında kaldım güle eğlene sagolsunlar aşırı destek oldular hergun gezdim tozdum ailemle mutlu mutlu bu süre de sadece eşim iletişime geçti benimle don diye diye yalvardı resmen hemen donmedim bende bir ayı devirdim ve öyle ailemin yanından almasını bir daha böyle sıkıntılar istemediğimi kafasına sokup evime döndüm
Kıymetimi anlamış sanırım eskisinden de iyiyiz çok şükür

Ne güzel inşallah böyle devam eder

Eşin bencil ruh hastası, resti cekte silkelensin kendine gelsin ,şöyle şeylere gıcık oluyorum kabullenme bu durumu sanki sen ağaç kovuğundan çıktın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…