- 4 Ağustos 2015
- 93
- 75
- 88
- 31
- Konu Sahibi yorgnhayat
-
tam istediğim şeyi söylemişşiniz bende aynı şeyi yapıyorum tek başıma devam edicem ailemle irtibat halinde amaValla ailenizin yanına dönmek doğru mu değil mi bilmem ama bu adamdan ayrılmak en doğru karar olacak.
Ailenizle görüşüp görüşmeme kararı size aittir o kim oluyor da buna karışıyor. Eğer çocuğunuz olsa ayrılmak daha da zor olur. O zaman hiç göremezsiniz. O yüzden olaylar buraya varmadan kurtulun. Kendinize yeni yalnız bir hayat kurun.
Evet destekliyor aslında öyle daha mutlu olacağıma inanıyorum sevgi de bir yere kadar hayatımı zindan edemem böyle
Merhabalar bende 25 yasında dört kız kardeşiz o yöresel kafa diye düşünüyorum bilmiyorum nerelisiniz ama genelde çevre ve akrabalardan dolayı bazen babalarımız yapabiliyor onları da anlamak lazım sizin adınıza üzüldüm insallah herşey gönlünüzce olur sizde istediğiniz kısmet ve yaşantıyı bulabilabilirsiniz insallah
Bana gelecek olursak ben eşime dini boyuttan bahsettim ama çok ilginç bir cevap aldım doğrusu ve beklemediğim
İstersen bir hoca bulalım belki büyü falan yaptırmışlardır sana hem annenin ne yaptıklarını da anlat hoca da hak verecektir sana seni insan evlat yerine koymayan birine hala niye anne diyesin dedi
Şimdi herkesin ailesiyle anlaşamadığı tartıştığı bazen kırılıp ufak kuslukler olduğu olmustur bizde de oluyor ama annem ne kadar kötü olursa olsun ben onu nasıl omur boyu hayatımdan silerim böyle bir lüksüm olamaz bence elbet belamı bulurum bir şekilde anlamıyor ama madem istiyorsun beni uğraştırma boşuna cek git o zaman ailenin yanına diyorİnsallah doğru yoldayimdir ki ben olduğuma inanıyorum herşey zamanla güzelleşir insallah
Nihayet yaptiniz.Tebrik ederim.Bir evladin anne babasiyla gorusmemesi ne demek?Anne babanizdan birine birşey olsa ömür boyu vicdan azabı duyarsınız.Haklarından sizin üzerinizdeki emeklerinden bahsetmiyorum bile.Ola ki eşiniz pişman olur da tamam izin veriyorum dön derse bile onun da ailenizle görüşmesini şart koşarak dönün geri.Ölüm var hastalık var bunlardan önce mutlu huzurlu yaşanabilecek güzel bir ömür varken ne bu nefret bu kadar?Nefreti ve inadıyla yaşasın bakalım nasıl olacak.Rabbim inanın kolaylık verecektir size hayatınızda.Allah yolunuzu açık etsin hep güzelliklerle buluştursun.Çok rahatladım be!!!Valla kuşumu ve birkaç kıyafetimi aldım geri kalan herşeyimi çöpe attım evi terk ettim..insallah hayırlısı olur ve istediğim seyler olur mutlu olurum insallah en önemlisi
Nihayet yaptiniz.Tebrik ederim.Bir evladin anne babasiyla gorusmemesi ne demek?Anne babanizdan birine birşey olsa ömür boyu vicdan azabı duyarsınız.Haklarından sizin üzerinizdeki emeklerinden bahsetmiyorum bile.Ola ki eşiniz pişman olur da tamam izin veriyorum dön derse bile onun da ailenizle görüşmesini şart koşarak dönün geri.Ölüm var hastalık var bunlardan önce mutlu huzurlu yaşanabilecek güzel bir ömür varken ne bu nefret bu kadar?Nefreti ve inadıyla yaşasın bakalım nasıl olacak.Rabbim inanın kolaylık verecektir size hayatınızda.Allah yolunuzu açık etsin hep güzelliklerle buluştursun.Çok rahatladım be!!!
Koca bulunur Anne Baba bulunmaz ..
Kaybettiğinde vicdan azabı çekmektense böyle bir adamdan Ayrılman daha hayırlı.
Her tartışmada kapıyı göstermesi ailene saygı duymaması ve en kötüsüde senin aileme yapmadığını kendi ailesine yapması en iyisi ayrıl ..
Son durum ne merak ettim.. evi terk edip nereye gittiniz?? Eşiniz aradı mı sizi??
Son durum ne merak ettim.. evi terk edip nereye gittiniz?? Eşiniz aradı mı sizi??
Sakın geri adım atmayın.. inat uğruna yuvanızı yıkan o..Bir arkadaşımla konusmusta ben ona anlattım ama hala ısrarla bildigini yapıyor gitmeyi cozum sanıyor inat uğruna yuvamızı yıkacak demiş ama anlamadım
Sanki sorun bende ve en ufak seyde gitmeyi tercih etmişim gibi davraniyor
Seni sevdiğini zannetmiyorum.. sevseydi seni ailenden uzaklaştırmak için uğraşmazdı.. kendisi ne yaparsa yapsın ama sana karışamazdı.. ama o en çok kendini seviyor..İkiz kardeşim var İstanbul’da ona gittim
Eşim evet aradı KESK’e konuşup halletmeye çalışsaydık falan dedi ben defalarca konuşup hala ısrarcı olduğunu söyledim son olarak da ailen icin beni terk ettiysen eğer vicdanım sızlamaz mutlu olamayacaksın bunu bile bile gittin falan dedi
Ya ama en son ağladı ve gereken işlemleri ben baslaticam deyip kapattıaradan birkaç saat sonra annesi aradı ama açmadım ya çünkü ben onlardan yardım istediğimde kırılmışlar bana bende konuşmam gerektiğini düşünmedim iyi yaptım kötü mü bilmiyorum ama..
Ya aslında beni çok seviyor ama inattan birşey yapmıyor ya
Sakın geri adım atmayın.. inat uğruna yuvanızı yıkan o..
Seni sevdiğini zannetmiyorum.. sevseydi seni ailenden uzaklaştırmak için uğraşmazdı.. kendisi ne yaparsa yapsın ama sana karışamazdı.. ama o en çok kendini seviyor..
Ben de olsam giderim bekarim ama hayati konu.
Aileler esit tutulmali kimse gucendirilmemeli.
Esinizin ailesi anne baba da sizinkiler yabancı mı?
Bosanma sebebi eşini zorla ailesi ile gorusturmuyor pes bu adamlara
Dagdan gelmis bagdakini kovuyor resmen!
Hakkinizda hayirlisi olsun Dünya adam dolu aile bi tane. Allah basimizdan eksik etmesin sevdiklerimizi.
Bunu ona o kadar çok söyledim ki anlamıyor resmen hatta beni ailen icin terk edeceksen defol git nankör mussun diyor o nasıl bir cevap ya aile bu sıradan bir arkadaş değil ki herkesin ailesiyle sıkıntısı var herkes silip atıyor mu anlamıyorum
Aynen öyle sadece tam su dönemler sancılı üzgün oluyorsun Sudan çıkmış balık gibi zamanla buna da alışılır
Birde az da olsa beklentin oluyor sanırım ya acaba anlayacak mi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?