Evi terk etmeyi düşünüyorum

tam istediğim şeyi söylemişşiniz bende aynı şeyi yapıyorum tek başıma devam edicem ailemle irtibat halinde ama

Aynı durumdayız. Ben de kapı gösterildiginde şok oldum bir şey yapamadım. Ama bugün daha güçlüyüm akşam konuşucam o zaman herşey belli olacak.

Valla kardeşim, Allah yardım etsin size, bir şekilde tatlı dille eşinizi ikna etmelisiniz, eşiniz görüşmese bile size karışmamalı.
Evde bayılma numarası, hasta numarası falan yapsanız işe yarar mı?
Ailenizle gizlice konuşsanız olur mu? Telefondan falan?

Yarın öbür gün çocuğunuz da size aynısını yapabilir.Eşinize bunu söyleseniz?

Valla kuşumu ve birkaç kıyafetimi aldım geri kalan herşeyimi çöpe attım evi terk ettim..insallah hayırlısı olur ve istediğim seyler olur mutlu olurum insallah en önemlisi
Nihayet yaptiniz.Tebrik ederim.Bir evladin anne babasiyla gorusmemesi ne demek?Anne babanizdan birine birşey olsa ömür boyu vicdan azabı duyarsınız.Haklarından sizin üzerinizdeki emeklerinden bahsetmiyorum bile.Ola ki eşiniz pişman olur da tamam izin veriyorum dön derse bile onun da ailenizle görüşmesini şart koşarak dönün geri.Ölüm var hastalık var bunlardan önce mutlu huzurlu yaşanabilecek güzel bir ömür varken ne bu nefret bu kadar?Nefreti ve inadıyla yaşasın bakalım nasıl olacak.Rabbim inanın kolaylık verecektir size hayatınızda.Allah yolunuzu açık etsin hep güzelliklerle buluştursun.Çok rahatladım be!!!

Ya çok teşekkür ederim yine de vicdan yapıp kurtarabilir miyim diye çabaladım ama bi anlamı yokmus tek taraflı olmuyor malesef valla şimdiden islerim rast gidiyor insallah hep böyle olur mutlu mesut devam ederim hayatıma destekleriniz icin de çok çok teşekkür ederim bu lafları duymak rahatlattı beni

Koca bulunur Anne Baba bulunmaz ..
Kaybettiğinde vicdan azabı çekmektense böyle bir adamdan Ayrılman daha hayırlı.
Her tartışmada kapıyı göstermesi ailene saygı duymaması ve en kötüsüde senin aileme yapmadığını kendi ailesine yapması en iyisi ayrıl ..

Evet haklısınız vicdanım rahat olduktan sonra mutlu da olurum anne baba duasıyla her ısın altintan da kalkarım ben Allah’ın izniyle mahkum gibi yaşamaktansa bir kaç ay üzülür düzelirim çok zormuş ama güçlü kalabilmeyi basaricam

Son durum ne merak ettim.. evi terk edip nereye gittiniz?? Eşiniz aradı mı sizi??

İkiz kardeşim var İstanbul’da ona gittim
Eşim evet aradı KESK’e konuşup halletmeye çalışsaydık falan dedi ben defalarca konuşup hala ısrarcı olduğunu söyledim son olarak da ailen icin beni terk ettiysen eğer vicdanım sızlamaz mutlu olamayacaksın bunu bile bile gittin falan dedi
Ya ama en son ağladı ve gereken işlemleri ben baslaticam deyip kapattı aradan birkaç saat sonra annesi aradı ama açmadım ya çünkü ben onlardan yardım istediğimde kırılmışlar bana bende konuşmam gerektiğini düşünmedim iyi yaptım kötü mü bilmiyorum ama..
Ya aslında beni çok seviyor ama inattan birşey yapmıyor ya

Son durum ne merak ettim.. evi terk edip nereye gittiniz?? Eşiniz aradı mı sizi??

Bir arkadaşımla konusmusta ben ona anlattım ama hala ısrarla bildigini yapıyor gitmeyi cozum sanıyor inat uğruna yuvamızı yıkacak demiş ama anlamadım
Sanki sorun bende ve en ufak seyde gitmeyi tercih etmişim gibi davraniyor

Sakın geri adım atmayın.. inat uğruna yuvanızı yıkan o..

Seni sevdiğini zannetmiyorum.. sevseydi seni ailenden uzaklaştırmak için uğraşmazdı.. kendisi ne yaparsa yapsın ama sana karışamazdı.. ama o en çok kendini seviyor..

Seni sevdiğini zannetmiyorum.. sevseydi seni ailenden uzaklaştırmak için uğraşmazdı.. kendisi ne yaparsa yapsın ama sana karışamazdı.. ama o en çok kendini seviyor..

Aynen iste ona da söyledim bu kelimeleri ama yok yok annesinin aramasını da anlamıyorum saydıracak mi ara mi yapacak anlamadım is isten geçtikten sonra araması saçma olduğu icin açmadım

Ben de olsam giderim bekarim ama hayati konu.

Aileler esit tutulmali kimse gucendirilmemeli.

Esinizin ailesi anne baba da sizinkiler yabancı mı?

Bosanma sebebi eşini zorla ailesi ile gorusturmuyor pes bu adamlara

Dagdan gelmis bagdakini kovuyor resmen!

Hakkinizda hayirlisi olsun Dünya adam dolu aile bi tane. Allah basimizdan eksik etmesin sevdiklerimizi.

Aynen öyle sadece tam su dönemler sancılı üzgün oluyorsun Sudan çıkmış balık gibi zamanla buna da alışılır
Birde az da olsa beklentin oluyor sanırım ya acaba anlayacak mi diye

Eşin kendi ailesini silmiyor/silemiyorsa sen neden sileceksin?
Senin canın yok mu ?
Seni doğuran büyüten insanlardan koparmaya çalışan nasıl bir varlık?

Kararını uygula bence hayat geçmez koca heryerde var anne baba heleki gerçekten iyi insanlarsa başka yok onlardan..

Aynen öyle sadece tam su dönemler sancılı üzgün oluyorsun Sudan çıkmış balık gibi zamanla buna da alışılır
Birde az da olsa beklentin oluyor sanırım ya acaba anlayacak mi diye

Hayatta her şey bizim için.

Haklisiniz kolay değil yasadiklariniz ama cesaret edip ailenize gidin.

Duzelecegim ailenle de görüşürüz derse esiniz.
Bi süre verin sözünü tutarsa ne ala yok hala anlamazsa yol verirsiniz.

Caniniz yanacak , ailemiz sağ iken sahipsiz kalmak acısı gibi bu da. Esiniz akillanir insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…