Evi terk etmeyi düşünüyorum

ne güzel bende işte bu lafı o kadar çok bekledim ki gelmedi ama hiç gitmemi umursamıyor demek ki ben neden onun için kalayım ! aileme de kendime de yaşatmam bunu
Bu kararından kesın emınsen yap olur mu ?
Eğer bir kere yapıp geri adım atarsan hiçbir işe yaramaz.

evet işte bende artık birşey paylaşmak istemiyorum bazen sinir bozucu laflar edebiliyor
ama evlilikte birşey paylaşmayınca derdimi bilmedikçe onun varlığının ne önemi var ki . sadece ona evde arkadaş hizmetçi olmuş olacağım oysaki dost gibi olup derdimi anlatıp konuşup çözüm odaklı davranmak ortak karar vermek isterim kim istemez ki evde iyice yalnızlaşıyoruz böyle duvarlar üstüme üstüme geliyor kendimize bunu yapmaya hakkımız yok bence. ÖNCE kendimizi sevip saygı göstermeliyiz

1 yıldır görüşmenize izin mi vermiyor? İzne mi ihtiyacınız var görüşmek için? Başka sorunumuz yok demişsiniz, daha nasıl bir sorun gerekiyor boşanmanız için? Görüşürseniz ne yapacak? Ya dövecek sizi ya da evliliğinizi bitirecek bence. Hadi bir deneyin. Topu ona atın bakalım!

1 yıldır ailemle görüşmeyeceğim, bir de evi terk etmeyi ‘düşünüyorum’ diyeceğim. Ne düşünmesi, şu an evi terk ettim demeniz gerekiyordu!

Bu kararından kesın emınsen yap olur mu ?
Eğer bir kere yapıp geri adım atarsan hiçbir işe yaramaz.

işte bende aynı düşüncedeyim ama babam biraz farklı düşünüp beni çıkmaza sokan o
onun düşüncesi evimize gei ona bir göz dağı verelim mecbur gelip kapıma seni almak isteyecek diyor konuşur anlaşırız diyor ama ben onu bekleyerek aylarımı günlerimi heba edemem. gittim mi tam giderim geri dönüşü beklemesi yalvarması hatta kendini öldürmesi bile işe yaramaz artık diyorum

Hayat gerçekten çok kısa, Allah gecinden versin yarın öbür gün ailenizden birisini kaybettiğinizde, bunun telafisi hiçbir şeyle ve hiçbir şekilde mümkün olmaz. Bakın benim annem kanser ben 2 yıllık evliyim. Eşim Almanya doğma büyüme ve şuan İstanbula hiçbir türlü ayak uyduramıyor inanın bunalıma giriyor bazen ama herşeye rağmen beni annemden koparmamak için ve ailemin yanında olabilmemiz için burada yaşamak için mücadele veriyor. Diyeceğim şu ki eğer eşiniz size gerçekten değer verseydi sırf siz üzülmeyin diye en azından sizin görüşmenize karışmazdı. Lütfen çok iyi düşünün lütfen!

haklısınız kendime boşuna eziyet ettim düzelecek diye kararım kesin zaten artık

sözde inançlı birisi ama pek umursamıyor bu konuyu kendi kaybeder ben hayatıma bakarım ondan da bunun acısı çıkar

ne kadar güzel düşünceli bi eş çok imrendim allah daha çok mutluluk versin
bende sizin gibi düşünüyorum demek ki degerli değilim ki bana böyle bir rest çekiyor kendi kaybeder

aynen doğru söylediniz bende birkaç kıyafet alıp defolup gidiyorum gelecekte üzülmektense şimdi az bir üzüntüyle atlatırım bunu

İşte bu cümleler dahada kötü dahada acı iyice düşünün eşinizi belki net bir rest kendine getirir bilemiyorum

İşte bu cümleler dahada kötü dahada acı iyice düşünün eşinizi belki net bir rest kendine getirir bilemiyorum

rest falan anlamaz o tamamen biter çok inatçı geri adım ölse de atmaz keyfi bilir ben gider hayatımın tadını çıkarırım böyle olmaz

İki taraf için de bu konularda düşüncem şu; sorun be olursa olsun, görüşmeyen kendisi görüşmesin ama kimse kimseyi ailesiyle görüşmekten alıkoyamaz. Bu kadınlar için de geçerli. Tepkinizi koyun kimsenin öyle bir hakkı yok

Esiniz senin ailen benim diyor ama her kavgada her karşı çıkmada size kapıyı gösteriyor.Sizi ailenizle göruştürmüyor ama kendi ailesine kul köle olmanızı bekliyor...
Sizi çok seviyor ama ne yaşadığınız ne hissettiğiniz zerre umrunda değil..
Anne baba hakkı nasıl ödenir yaaa.Siz çok bile sabretmişsiniz düzelir diye bazen bu kadar bile uğraş vermemek gerek böyle adamlar için..
Ben olsam arkama bile bakmam dönüp.Aileni yada beni seç diyen adam zaten beni sonucunu bildiğimiz bir yola kendi elleriyle itmiştir...

öyle bi hakkı tabi yok bu benim hayatım benim ailem sadece ben karar verebilirim buna ama bunu anlayacak kafa nerde ki inat küpü resmen hiçbirşekilde adım atmadığı için kaybedecek zaten

aynen içimden geçenleri söylemişşiniz bu saatten sonra yapacak birşey yok pişman olsa da ne fayda değmiyor gerçekten üzülmem bu yüzden hiç kendi bitirdi zaten

Sana neden karısıyorki hakkı yok buna ozaman sende onun ailesiyle konusma onada izin verme oda konusmasın ailesiyle bakalım kabul ediyor mu olur mu öyle şey hiç ! Sen bu yasına kadr tek başına gelmedin çocugunuz varmı varsa empati kursun azcık okadr büyütüp bakıcaksınız evlenicek eşi görüştürmeyecek sizi !
Siz bir bireysiniz bunu unutmayın kimse size istemediğiniz şeyleri yaptırmasın izin vermeyinn kendinizden kimse için ödünn vermeyinn git anne babanın yanına el mahkum afedersnz köpek olur kapınıza siz boyun eğdikçe daha da ezer sizi cepte görüyor nede olsa gidemez diye kaybetme korkusu yok çünki sizi çok iyi tanımış

Mantıklı bir karar sizin fikirlerinizi ailenizi duygularınızı hiç gören bir adamla yürüsede vicdanen rahat olamazsınız.

Evet bugün gitmeyi düşünüyorum başka yolu yok malesef keşke olsa da kalsam insallah hayırlısı budur

Valla ailenizin yanına dönmek doğru mu değil mi bilmem ama bu adamdan ayrılmak en doğru karar olacak.

Ailenizle görüşüp görüşmeme kararı size aittir o kim oluyor da buna karışıyor. Eğer çocuğunuz olsa ayrılmak daha da zor olur. O zaman hiç göremezsiniz. O yüzden olaylar buraya varmadan kurtulun. Kendinize yeni yalnız bir hayat kurun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…