- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.725
- 798
- 31
- Konu Sahibi yorgnhayat
-
Bu kararından kesın emınsen yap olur mu ?ne güzel bende işte bu lafı o kadar çok bekledim ki gelmedi ama hiç gitmemi umursamıyor demek ki ben neden onun için kalayım ! aileme de kendime de yaşatmam bunu
bak benim eşimin ailesi bişey yapmasalar bile ailemimn arkasindan bi sürü laf işittim..
tepki de koydum benim yanimda bişey diyemiyor. dememek daha iyi..
mesela abim ilk bebegini kaybetti sevindi.. zoruma gitti bi daha olursa sölemek de istemiyorum bişey paylaşasim hiç gelmiyor.
bana karşı hep 5 surat karış.. oğluna sölüyor oğluyla tercümen ediyor. bana bişey demiyor. buna sinir oluyorum.
Bu kararından kesın emınsen yap olur mu ?
Eğer bir kere yapıp geri adım atarsan hiçbir işe yaramaz.
1 yıldır görüşmenize izin mi vermiyor? İzne mi ihtiyacınız var görüşmek için? Başka sorunumuz yok demişsiniz, daha nasıl bir sorun gerekiyor boşanmanız için? Görüşürseniz ne yapacak? Ya dövecek sizi ya da evliliğinizi bitirecek bence. Hadi bir deneyin. Topu ona atın bakalım!
1 yıldır ailemle görüşmeyeceğim, bir de evi terk etmeyi ‘düşünüyorum’ diyeceğim. Ne düşünmesi, şu an evi terk ettim demeniz gerekiyordu!
Eşiniz inançlı biri mi? Cevap vermek zorunda değilsiniz bu soruma. Şu yüzden sordum bir kadını alıp eş yapıp onu tüm akraba bağlarından koparmak islama göre çok büyük günahlardan bir tanesi. Ve hem islam hem medeni hukuka göre boşanma sebebi.
Hayat gerçekten çok kısa, Allah gecinden versin yarın öbür gün ailenizden birisini kaybettiğinizde, bunun telafisi hiçbir şeyle ve hiçbir şekilde mümkün olmaz. Bakın benim annem kanser ben 2 yıllık evliyim. Eşim Almanya doğma büyüme ve şuan İstanbula hiçbir türlü ayak uyduramıyor inanın bunalıma giriyor bazen ama herşeye rağmen beni annemden koparmamak için ve ailemin yanında olabilmemiz için burada yaşamak için mücadele veriyor. Diyeceğim şu ki eğer eşiniz size gerçekten değer verseydi sırf siz üzülmeyin diye en azından sizin görüşmenize karışmazdı. Lütfen çok iyi düşünün lütfen!
Kapıyı gösterdiğinde çıkıp gitseydiniz bu iş çözülürdü.
Adam sizin bu tuhaf durumu kabullendiğinizi görmüş , niye kendini değiştirsin ki?
Harekete geçmesi gereken sizsiniz.
Oturup hayatınızı yönetmesine, sizi ailenizden koparmasına izin verirseniz daha çok üzülürsünüz.
inşallah çok sagolun evet hemşireyim kendimi geçindirebilirim çok şükür
eşim ise zaten şimdiden diyor çocuğum olsun göndermem asla onu doldururlar baban böyle diye diyor şaka gibi bir zihniyet var çok bekledim konuştum ama degişen birşey yok malesef
İşte bu cümleler dahada kötü dahada acı iyice düşünün eşinizi belki net bir rest kendine getirir bilemiyorum
İki taraf için de bu konularda düşüncem şu; sorun be olursa olsun, görüşmeyen kendisi görüşmesin ama kimse kimseyi ailesiyle görüşmekten alıkoyamaz. Bu kadınlar için de geçerli. Tepkinizi koyun kimsenin öyle bir hakkı yok
Esiniz senin ailen benim diyor ama her kavgada her karşı çıkmada size kapıyı gösteriyor.Sizi ailenizle göruştürmüyor ama kendi ailesine kul köle olmanızı bekliyor...
Sizi çok seviyor ama ne yaşadığınız ne hissettiğiniz zerre umrunda değil..
Anne baba hakkı nasıl ödenir yaaa.Siz çok bile sabretmişsiniz düzelir diye bazen bu kadar bile uğraş vermemek gerek böyle adamlar için..
Ben olsam arkama bile bakmam dönüp.Aileni yada beni seç diyen adam zaten beni sonucunu bildiğimiz bir yola kendi elleriyle itmiştir...
Neye karar verdiniz peki. Bugün gerçekten gidecek misiniz. Hakkınızda ne hayırlı ise o olsun.
Evet bugün gitmeyi düşünüyorum başka yolu yok malesef keşke olsa da kalsam insallah hayırlısı budur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?