• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evi terk etsem tazminat öder miyim?

Evi terk ettiğiniz için değil ama misafire kapıyı açar açmaz " sizi istemiyorum" dediğiniz için tazminat ödeyebilirsiniz. Kocanızla aranızda ne sorun olursa olsun, kocanızın akrabalarına özellikle de size misafirliğe gelmiş akrabalarına böyle davranmanız hukuken boşanma kusurudur. Telefonlarınızı açmayan kocanız, misafirleriniz değil. Çamaşırlarınızı alıp kanepeye serdiler diye de kavga çıkarmıştınız. Kuzenlerin tanıklığı ile kusurlu duruma düşebilirsiniz.

Misafirlerin bir garip oldugu belli de benim anlamadigim esiniz sizi goturmuyor, esiniz telefonlarinizi acmiyor ama siz kapiyi acinca misafirlere patliyorsunuz.
Ozellikle "dantelli" sutyenli misafire takik oldugunuz belli, keske bosanma asamasinda hic kabul etmeseydiniz diyecegim de cok gec zaten.
Ama konulari okudukca misafirler nasil garipse siz de beni verdiginiz tepkilerle cok sasirttiniz.
Bosanma dogru karar gibi, zaten esinizle bir evlilik iliskiniz kalmamis. Sinirlerinizin de gerildigi cok belli iyi bir tatile ve psikolog destegine ihtiyaciniz var diye dusunuyorum. Psikiyatrist demedim, ilac icin degil bu donemde kendinizi toparlamaniz acisindan onerdim ilac icmem gibi tepkiler duymamak icin aciklamak istedim.

sonunda 3,5 yıllık evliliğim bitiyor, sebebi anlaşamıyoruz, ben üvenemiyorum, o güvenemiyor,desteklenmiyorum.bugün olanlar oldu, eşim benim telefonlarımı açmadı gece 22.30 da geldiler, misafir olan eşimin dayı kızlarızaten beni takmıyor vs.ama eşimin beni onlarla çay içmeye götürmemesi telefonları açmaması bardağı taşırdı, kapının zili çaldı,çok sinirliydim...sizleri istemiyorum burada dedim, internetten arkadaş bulan evli adamlarla görüşen biri benim evime giremez, zamanında eşimin dayısının kızı bunu kendi anlatmıştı, internetten biriyle tanışmış,yüzyüze görüşmemişler, sadece telefondan görüşüyorlarmış, bana onunla sadece telefonda öylesine zaman geçirdiğini söylemişti, ben de eşime anlatmıştım bunu, eşim bana döndü'sen sürekli evli adamla yazışanlar var o kim açıkla dedi' ben cevap vermedim, halbuki eşimin kız kuzeniydi, hani şu sütyenini ulu orta bırakan, 'sen bana söyledin'dedi eşim hadi yüzleşin deyince beni o kadar kötü bir duruma soktu ki, ben başta anlatmadım, anlatmayınca eşim sen bir yalancısın dedi, sonra sen bana böyle böyle anlatmıştın dedim, evet doğru dedi, adam evli çıkınca bıraktım dedi, ama öyle anlatmamıştı, sorun eşimin onların yanında bana üstünlük kurmasıydı ama ben daha değerli olduğumu düşünüyorum onlardan, bana çingene gibi 'seni pislik, ahmet bu kadın senin ömrünü yer, sana kadın gibi kadın gerek, çamaşır makinasını açtı, eşimin renkli donları ve benim renkli donlarım vardı, renkliyle beyaz aynı yıkanmaz dedi, 'sen hap iç, sinirselsin.'dedi sakinliğimi bozmadım 'ihtiyacım yok, haplar herkes için çözüm değil, larakteri düzeltmiyor dedim, koridorda bağıra bağıra gittiler, ama sorun ben yoktum sanki kimse için o evde değersizdim, şimdi ben kesin olarak karar verdim boşanacağım, yarın eşyalarımın büyük bölümünü alıcam, başıma iş açılır mı, evi terk etti diye tazminat vs öder miyim, çünkü bu adamı kesin olarak ne ben ne de nailem istiyoruz,çevresini de beğenmiyorum akrabaları hiç hoşuma gitmedi, evlenmeden önce bilmiyordum arkamda da değil bir çare kızlar
Normalde de anlatımınız yukarıdaki gibiyse sizin bir insan evladıyla iletişim kurabilmiş ve evlenebilmiş olmanız bile garip geldi bana?? Diğer konunuz da bundan farksızdı.. Bence dönüp bi kendinize bakmakta fayda var.. İletişim sorunu tamamen sizle alakalı diye düşünüyorum.. Konudan da bişey anamadım onu dedi bunu dedi çamalır sütyen bilmemne.. sadece evi terkedersem tazminat ödermiyim kısmını anladım ona da cevap veriyim öyle bişey yok..

sizin misafirlerde amma yüzsüz daha öncede bunlarla ilgili konu açtınız tartıştık diye hala o evde kalıyorlar nası iş anlamadım bir de nasıl çamaşır makinasını açıp don gösteriyor ya nasıl karışabilir sizin nası bir ev hanımı oldugunuza bence bu işin tek sorumlusu eşiniz onları istese evden gönderirdi ama adam onları gezdiyor tozduruyor bence eşyalarını toplamadan direk eşine söyle boşancam diye adamın karşı gelceni düşünmüyorum belkide bilrek getirdi kuzenini boşanma olsun diye

Normalde de anlatımınız yukarıdaki gibiyse sizin bir insan evladıyla iletişim kurabilmiş ve evlenebilmiş olmanız bile garip geldi bana?? Diğer konunuz da bundan farksızdı.. Bence dönüp bi kendinize bakmakta fayda var.. İletişim sorunu tamamen sizle alakalı diye düşünüyorum.. Konudan da bişey anamadım onu dedi bunu dedi çamalır sütyen bilmemne.. sadece evi terkedersem tazminat ödermiyim kısmını anladım ona da cevap veriyim öyle bişey yok..
Haklı olabilirsin iletişim konusunda ama asıl sorun şu benim evimde sinir bozucu şekilfe rahattılar ben onların evinde hiç rahat olamadım hemen surat düşürdüler yatak odasına sakkadığım çocuğumyn oyuncakşarı bile alınmış ve bu kadar rshat olunmamalı.bir de beş para etmedrler bile onlar daha değerli

sizin misafirlerde amma yüzsüz daha öncede bunlarla ilgili konu açtınız tartıştık diye hala o evde kalıyorlar nası iş anlamadım bir de nasıl çamaşır makinasını açıp don gösteriyor ya nasıl karışabilir sizin nası bir ev hanımı oldugunuza bence bu işin tek sorumlusu eşiniz onları istese evden gönderirdi ama adam onları gezdiyor tozduruyor bence eşyalarını toplamadan direk eşine söyle boşancam diye adamın karşı gelceni düşünmüyorum belkide bilrek getirdi kuzenini boşanma olsun diye
Evden çıkarkeb çamaşır makinasını konrol etti onlar brnim iç çamaşırlarım dedim ben çocuğymyn bişiyi kaldı mı diye bskıyorum dedi.ayrıca bu renkliyle beyaz aynı anda yıkanmaz abi sana kadın gibi kadın lazım dedi biraz üzüldüm ama çok değil tipi nasıl diyim kavgacı tipler olur ya öyleydi ben de ağır jonuştum evimde evli adamla arkadaşlık yapan birini istemiyorum dedim...ne yapmalıydım gitmeleri için eşim bana çok çektirdi zamanında onların ceremesi

Evden gece onbirde gönderdim istemiyorum bunları sadeceistemiyorum defim

Kendini haklıyken haksız konuma soktun. Şimdi arkandan öyle bir konuşacaklar ki boşandığında bile iyiki boşandılar bu kadın çok şöyleydi böyleydi diyecekler. Ki boşanmam en hayırlısı ama sen bi de boşanmazsan varya asıl o zaman rezillik ötesi.

Evden çıkarkeb çamaşır makinasını konrol etti onlar brnim iç çamaşırlarım dedim ben çocuğymyn bişiyi kaldı mı diye bskıyorum dedi.ayrıca bu renkliyle beyaz aynı anda yıkanmaz abi sana kadın gibi kadın lazım dedi biraz üzüldüm ama çok değil tipi nasıl diyim kavgacı tipler olur ya öyleydi ben de ağır jonuştum evimde evli adamla arkadaşlık yapan birini istemiyorum dedim...ne yapmalıydım gitmeleri için eşim bana çok çektirdi zamanında onların ceremesi

Nasıl insanlar var ya !
Onlara ne! renkliylede atarsınız beyazlada onları ilgilendiren bir durum yok.
Birşeyi kaldımı diye makine içine bakacağına gitsin sepete baksın.
Ne ara bukadar kirlettiler ve eşiniz ile sizin özel aşyalarınız arasına onlarınkinin ne işi var anlamadım!
Hayır insan azıcık utanır sıkılır bu durumda bile oraya atacağıma misafir gittiğim eve kim olursa olsun kirlilerimi poşette biriktirir,ondan sonra tek yıkamak için makinede izin alırım.PESS...
Çok laçkalaşmış ilişkiler,üzgünüm yüz göz durumu çok fazla !
Herkes kendince haddini fazlası ile aşmış,hele bu kuzenler kendini aşmış başkasının evinde SALTANAT kurmaya çalışıyorlar.İLGİNÇ

Normalde bir iki gıcık uye dışında kimsenin nickini bilmem ama konularında dantelli don ve sütyen varsa hele ki bunlar ortaliga atılmışsa aha diyorum yine o garip üye ve garip konuları

Ben bu üyenin konularından bir şey anlamıyorum bende mi problem var

Ciddi sorunların var. Arsızlık yaparak biryere varamazsın.

Tekrar söyluyorum evine gelen misafiri önce sen insan yerine koyup ağırlamazsan ne haliniz varsa görün dersen tabiki onlarda sana aynısını yapar.

Ayrıca sürekli kınıyorsun ama aynısını yaşamadan ölmezsin. İnsanların özel hayatı seni ilgilendirmez. Kocana güvenmiyorsan bu kuzeninin sorunu değil sizin sorununuz.

Art niyetli ve kötü bir insansın. İnsanlara kocanda dahil ne yaparsan aynısını sana yaparlar

Kendini haklıyken haksız konuma soktun. Şimdi arkandan öyle bir konuşacaklar ki boşandığında bile iyiki boşandılar bu kadın çok şöyleydi böyleydi diyecekler. Ki boşanmam en hayırlısı ama sen bi de boşanmazsan varya asıl o zaman rezillik ötesi.
Eşyalarımı taşıdım babam da boşnmamızı en başından beri istitor herşwye şahit bırak bunu diyor gerekçelerimiz sağlm

Ciddi sorunların var. Arsızlık yaparak biryere varamazsın.

Tekrar söyluyorum evine gelen misafiri önce sen insan yerine koyup ağırlamazsan ne haliniz varsa görün dersen tabiki onlarda sana aynısını yapar.

Ayrıca sürekli kınıyorsun ama aynısını yaşamadan ölmezsin. İnsanların özel hayatı seni ilgilendirmez. Kocana güvenmiyorsan bu kuzeninin sorunu değil sizin sorununuz.

Art niyetli ve kötü bir insansın. İnsanlara kocanda dahil ne yaparsan aynısını sana yaparlar
Yanlıştı allah katında haksızım eşimin onların ynınd beni hiçe sayıp gece eve onbirde gelmesi telefonlatımı açmaması beni çıldorttı onlar da otorite olarak eşimi gördlet thmmül edemedim şu wvli erkek medelesine söylememliydim ama eşim bana da çok yptı aynı evin içinde iki düşman olduk bunlarıı ypmasam beni boşmazdım eskiden olduğu gibi döverdi namusuma iftira atrdı oysa ben onun akrakabasına iftira atmadım ama yine onlar kıymtli allah beni affwtsin

Tamam o zaman evi terk etsen tazminat falan ödemezsin. Alakası yok.
Kocaman kıemızı bavulumla geldm buraya ama gerginim ne biliyim yaptıklatımın farkına şimdi varıuprum babam kesinlikle dönme diyor tehlikeli biri ve sinsi bu adamı hayatından at diyorlar annem de öyle diyp ve bence dr öle

Haklı olabilirsin iletişim konusunda ama asıl sorun şu benim evimde sinir bozucu şekilfe rahattılar ben onların evinde hiç rahat olamadım hemen surat düşürdüler yatak odasına sakkadığım çocuğumyn oyuncakşarı bile alınmış ve bu kadar rshat olunmamalı.bir de beş para etmedrler bile onlar daha değerli
Konunuzda muhakkak haklısınızdır da işte anlatım bozukluğu olunca biz olayı anlayamıyoruz ve yardımcı olamıyoruz.. Karışık ve düşük cümleler kurmuşsunuz ne dediğiniz gerçekten anlaşılmıyo ben onu kastettim.. Hakkınızda hayırlısı

Back
X