Evi terk etti beyefendi

Bak bol şansı tanımadığın biri bile diliyo
Senin karnındaki bebeğin babası da sadece kendinize iyi bakın demiş ve gitmişti niye geri eve aldın
Allah yardimciniz olsun ama adam kacmis, zor gelmis, opturmemeyi de bahane yapmis. Siz kendi basinizin caresine bakmayi ogrenin, hayir gelmez ondan
Adam dün gece ne akla hizmetse geri gelmiş
Bu arkadaş ta istemiyorum diyo ama eve girip uyumasına da ses etmiyor ?

O kadarını ben de akıl ettim. Ama herif kaçıp gitmiş. İzini kaybedeceği ihtimalini bile düşünmüyorum bu çocuğu kabullenmeyebilir. Test için done vermeyeceğim diye diretecek (eninde sonunda alacaklar) davalar açılacak karşılıklı saygısızlıklar olacak. O arada bebek kimlik alamayacak mı? Hatta ortada başka bir baba yoksa konu sahibinin hali hazırda eşi var. Onun soyismi yazılırsa? O da üzerine istemeyecek yine dava süreci vs... Kadın açısından bakmıyorum ayrıca burada önemli olan tek kişi bebek.

Canım nikahlı olmasa dahi çocuğun babasından nafaka almaya hakkı var yaşadığı ülkede. O yüzden nikah garanti gibi görülmüyor avrupada.

Bu yazdiklariniz ben o evdeyken yasandi siddet altinda korku icersinde babama agzimi acamadim. Takiii siginma evine gidene kadar orada destek vardi sicaklik vardi.

Aman ne guzel guvence masallah, mutsuz kadinlarin kaci rahat rahat bosanip da rahat rahat yeterli nafakayi alip da rahat rahat devlete guvenebiliyorlar??
O kadar guzel bi guvence ise neden kadinlar yillarca dayak yiyip hayatlarini mahvedip de yine de bosanamiuor?? Cunku o devlet guvencesi dediginiz seye kimse guvenmiyorrr??
Konu sahibinin olayinin.tum yonlerini bilmiyorum, ama suanki sikintilarinin tek sebebinin sevgilisinden cocuk yapmak.olmadigini, baska baska sorunlari oldugunu soylenek istiyorum.

Harfi harfine katılıyorum....

Bu yazdiklariniz ben o evdeyken yasandi siddet altinda korku icersinde babama agzimi acamadim. Takiii siginma evine gidene kadar orada destek vardi sicaklik vardi.

Baban boşanma davasını senin için açarım dediğinde mi ağzını açamadın? Yaşayan için daha zordur ve daha iyi bilir ama sığınma evlerinde boşanma konusunda da yardımcı olunuyor.

Bak senin başına kötü şeyler gelmiş tamam. Ama sen hayatın üzerinde zerre sorumluluk sahibi değilsin. Boşanmadan tut şu anki durumuna kadar hiçbir şeyde kontrolün yok. İşsizlik parasıyla tek başına çocuk büyütemezsin önce o hayalden bir uyan. Zaten yasal işlerin karışık, hala elin adamından medet umuyorsun. Senin kendi içinde halletmen gereken çok büyük şeyler var belli ki ama benim anladığım kadarıyla sürekli birileri bir şeyleri halletsin hali var sende.

Sığınma evi cevabı benim sorduğum sorunun cevabı değil. Sorumluluk sahibi olan insan hamile olduğunu öğrendiği An kalkar gider, işini takip eder. Senin bebeğin 8 aylık olana kadar günde bir paket sigara içtiğin gibi detaylar da var sorumluluk konusunda.

Önemli olan benim inanıp inanmaman değil evet ama "ben çocuğumu kendim de büyütürüm, sorumluluğunu alırım" dediğinde insan ister istemez hadi ordan diyor

Son düzenleme:
E o zaman kendi hayatı kendi kararı deyip yorum yapmayalım kimseye
Adam eve gelince alma demiştim zaten tek derdi bizim ne dediğimiz ?
Adam elini kolunu sallaya sallaya gelmiş gece uyumuş bile ohoo , pardon o da kendi tercihi çıt demeyelim en iyisi mi

Yanlış anlamayın hesap sormuyorum bana da düşmez ama merak ettim cidden 1 çocuğunuz var sanırım 2. Yolda neden evlenmiyorsunuz aynı evde yasiyorsunuz

Evlenilmesin demedim, evlenilisin tabi ama evlenmeyene de tuuummm sorunlarin sebebi nikahsizlik demek sacma.
Doguda evliliklerin buyuk bir kismi dini nikahli ki bu da sevgiliyle yasamakla ayni anlam ifade ediyor???
Toplum nedense 15 yasindaki cocuklarin imam nikahli sevgilileri ile yasayip cocuk yapmasina bisey demiyor da yasini basini almis kendi iradesiyle sevgilisinden cocuk yapan birlikte yasayan kadinlara cok kotu gozle bakiyor??
Evlenen evlensin evlenmeyen evlenmesin, ama herkes kendi guvenceisni kendi olustursun.
sadece toplum baskisi ne yondeyse o dogruymus gibi kabul.edilmesin.
15 yasindaki kizlari 2.3.es olarak alan adamlara laf soylensin once ok????

vallahi konu sahibi olay yine nikahın önemli değil mi konusunu dönüşüyor ona dönmeden tek bir şey diyeceğim
bana göre sen en öce Türkiye'de bulunan eşinden ayrılmanın bir yolunu bul yoksa Türkiye'de çocuk adamın üstüne görünür.
bir de yıllar geçince mahkeme mahkeme çocuğun eşinizden olmadığını ispatlamaya çalışırsınız orada kanunlar ne bilmiyorum ama bunun üstüne düşmelisiniz
sevgilinizle evlenmiyorsunuz bunu da gerekli görmüyorsun tamam ama çocuğunun geleceği için ne yapıp edip boşanman lazım
orada avukatlar böyle yurt dışı boşanma davalarına bakabiliyor mu

Konu 15 yaşındaki kızlar mı, bu forumda bunu iyi birsey gibi sunacak biri çıkar mı? Kendi adıma ben bunu tartışmam bile adı sübyancılıktır cezası da ölüm olmalı bitti

Aynı şeyi söylüyoruz adam ister evlenir ister evlenmez ister grup yapar ister zoofil olur yeter ki sonrasında ah vah etmesin, ben böyle yaşamak istiyorum gerekli donanımım maddi manevi var dedikten sonra bana b.k yemek düşer gerçi şu durumda da benlik birsey yok tüm konularda olduğu gibi

Velhasılı konu sahibi konuyu söyle açsaydı,resmi nikahlı eşi katmıyorum, sevgilimden hamileyim adam bir öpücügü bahane etti evi terk etti cehenneme kadar yolu var param var pulum var kendim bakarım çocuğuma, bunu deseydi helal der geçerdim ama devletin verdiği paradan hariç geride birsey yok evi nasıl taşıyacak muallak

Hii şimdi anlasildi yani k9nu sahibi Türkiye de evli ama yurt dışında da bosanmadan sevgilisiyle yaşıyor. Ben önceki konuları bilmiyorum bence bi an evvel bosanin hayatınızı düzene sokun ama sevgilinizde sizle pek evlenmek istiyor gibi görünmüyor keşke bu kadar çabuk çocuk yapmasaniz o çocuklara yazık oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…