- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.954
- 248
- Konu Sahibi miniksercem000
-
Bak bol şansı tanımadığın biri bile diliyoevlenmeden hamile kalmaya karar verebilecek olgunluk ve cesaretteysen
bu durumla başa çıkabilecek kadar,
sevgilinden bir çaba beklemeden; kendine yeni bir ev bulup oraya taşınacak ve sevgilini de davet edebilecek kadar cesur olmalısın bebeğim.
öpüyorum çok, bol şans...
Adam dün gece ne akla hizmetse geri gelmişAllah yardimciniz olsun ama adam kacmis, zor gelmis, opturmemeyi de bahane yapmis. Siz kendi basinizin caresine bakmayi ogrenin, hayir gelmez ondan
DNA testi :)))
Canım nikahlı olmasa dahi çocuğun babasından nafaka almaya hakkı var yaşadığı ülkede. O yüzden nikah garanti gibi görülmüyor avrupada.evlenilmesin mi yani, ve evet ödeniyo eşşek gibi bütün o haklar, benim namert amcam 10 senenin birikmiş nafakasını ödeyecek mesela, evlilik bir güvencedir kim ne derse desin, erkekler tam da böyle kadınlara bayılır heralde ne gerek var canım nikaha önemli olan aşk meşk seks, sonra çocuğumuza iyi bak byess
Canlari yansaydi ben ac yatarken yanardi.Ama bir şey olduğun da Allah göstermesin yine onların canı yanar yine de bir kan bağı var ortada sevgiline gelince büyük ihtimalle sorumluluktan korktu çocuk için döner ama ilerisi olmaz tatlım bu adama güvenilmez
Bu yazdiklariniz ben o evdeyken yasandi siddet altinda korku icersinde babama agzimi acamadim. Takiii siginma evine gidene kadar orada destek vardi sicaklik vardi.Madem öyle sen hala neden boşanma gibi hassas bir konuda işlerini babana bırakıp, ben bu işlerin cahiliyim anlamam deyip, yan gelip yatıyorsun?
Hem babamdan çok çektim ona güvenmem, inanmam hem de hayatımı ilgilendiren çok önemli bir konuyu ellerine bırakırım. Amaaaan baştan aşağı falso.
Aman ne guzel guvence masallah, mutsuz kadinlarin kaci rahat rahat bosanip da rahat rahat yeterli nafakayi alip da rahat rahat devlete guvenebiliyorlar??Nikah maddi güvenceyi eşlerin insafına değil devlete bırakır. Eğer çocuk yapmayacaksan, yada çocuğuma bakacak durumum her şekilde var dersen saygı duyarım , herkesin kendi hayatı. Ama hem güvencen yok, hem maddiyat yok, hem daha başkasıyla nikahlı, hem çocuğa mevcut eşin soyismini alma riski var... Şimdi o bebeğin hali ne olacak? Herif kabul etmiyorum dedi kayboldu. Çocuğun ondan olduğunu nasıl ispat edecek? Bu kadın başkasıyla evli beni ilgilendirmiyor derse?
Konu sahibesini kendi doğrularıyla yargılamak bence kimseye düşmüyor kusura bakmayın.
Benim için bu doğrudur dediyse bitmiştir. Kimsenin 'bu benim için ayıp ve yanlış' diyerek bir başkasını yargılamaya bence hakkı yok. Herkesin dini görüşü, yaşam şartı ve doğru-yanlışları kendine özgüdür.
Konu sahibesi size gelince o şahıstan adam olamamış ki baba olsun.
Kendi hayatınıza kendiniz bakmalısınız artık. Bebeğinize de tabikii
Bu yazdiklariniz ben o evdeyken yasandi siddet altinda korku icersinde babama agzimi acamadim. Takiii siginma evine gidene kadar orada destek vardi sicaklik vardi.
Canım nikahlı olmasa dahi çocuğun babasından nafaka almaya hakkı var yaşadığı ülkede. O yüzden nikah garanti gibi görülmüyor avrupada.
Eşinden soğuyan erkeklerin pembiş yalanı...
Tamam da canım, nikahlı kocası da benden değil diyerek problem çıkarabilir. Mahkemeye verdikten sonra iki şekilde de aynı uygulama.türkiyede de var yeter ki ispatla biyolojik baba olduğunu
Evlenilmesin demedim, evlenilisin tabi ama evlenmeyene de tuuummm sorunlarin sebebi nikahsizlik demek sacma.evlenilmesin mi yani, ve evet ödeniyo eşşek gibi bütün o haklar, benim namert amcam 10 senenin birikmiş nafakasını ödeyecek mesela, evlilik bir güvencedir kim ne derse desin, erkekler tam da böyle kadınlara bayılır heralde ne gerek var canım nikaha önemli olan aşk meşk seks, sonra çocuğumuza iyi bak byess
Bu ilk cocugumYanlış anlamayın hesap sormuyorum bana da düşmez ama merak ettim cidden 1 çocuğunuz var sanırım 2. Yolda neden evlenmiyorsunuz aynı evde yasiyorsunuz
Neden nikah kiymiyorsunuz gerekçesi ne istemiyor muBu ilk cocugum
Evlenilmesin demedim, evlenilisin tabi ama evlenmeyene de tuuummm sorunlarin sebebi nikahsizlik demek sacma.
Doguda evliliklerin buyuk bir kismi dini nikahli ki bu da sevgiliyle yasamakla ayni anlam ifade ediyor???
Toplum nedense 15 yasindaki cocuklarin imam nikahli sevgilileri ile yasayip cocuk yapmasina bisey demiyor da yasini basini almis kendi iradesiyle sevgilisinden cocuk yapan birlikte yasayan kadinlara cok kotu gozle bakiyor??
Evlenen evlensin evlenmeyen evlenmesin, ama herkes kendi guvenceisni kendi olustursun.
sadece toplum baskisi ne yondeyse o dogruymus gibi kabul.edilmesin.
15 yasindaki kizlari 2.3.es olarak alan adamlara laf soylensin once ok????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?