Evi terk etti beyefendi

Bi de ev onaylatmak nedir anlamadım
Herkes ev kiralıyo da hiç onaylatan duymadım kira kontratı imzalar geçersin ayrıca törene gerek yok

Haklar beklersen zor verirler. Almasını bileceksin. Bu tarihte hep öyle olmamış mıdır?
Eğer konu sahibi bunu yaptıramadıysa ve bu şekilde kabul edip devam ettiyse adamı ben suçlu bulamıyorum. Arz talep olayında anlaşmışlar ki çocuk yapmışlar.

Burada bir çok insan var evli olup da hamile iken terkedilen vs.. Sorun evlilik olmaması değil. Erkek kişisinin sorumsuzluğudur.

Ben evli ve hamile iken terkedilsem çocuğun babasını ispat etmek zorunda kalmam, burdaki adam yoo benim değil çocuk dese napıcak, test şu bu sonunda baba budur dicekler ama onca gurur kırıklığı yanına kalacak, herkes istediği gibi yaşasın elbette ama önce kendini bir sağlama alsın, şu an iyi niyetle döner yaa diyoruz zira adam dönmezse kadının parası yok, dönmedi ne olacak para mı yollayacaksın

Evlenmicem zaten avcunu yalasin
Zaten sen istesen de o evlenmeyecek artık
Geç kaldın biraz yani
Benim kast ettiğim gelirse de eve alma
Ne o öyle küstüm kaçıyorum bebemize iyi bak
Oyuncak bebek mi bu, bipppp çok sinirlendim o kısmı yazmayayım küfür değil hakaret ama neyse
Yok barıştım bi muck verirsen deyince barışma yani

Bir an önce bosanman gerekir ki önünü görebilesin, ne yapacağına duygusal baskılar olmadan karar verebilesin. Yani şuan sanki zoraki evlenemiyorsun gibi hissediyorsun ama belki sen istemeyeceksin böyle bir adamla evlenmeyi, gelecek göremeyeceksiniz belki.
Doğumdan sonra artık ne zaman olur bilmiyorum ama çalışman ve kendini geliştirmen gerekli daha yüksek kazançlar için. Hayatın boyunca hep birilerinin bakımına muhtaç kalmamak için, kendin için bunu yapmalısın ve lütfen 2. Çocuğu bu şartlarda dusunme. Kendine bir plan yap. Buradan bakınca öylesine yaşıyorsun gibi gorunuyor. Hayatının istediğin şekilde düzene girmesini temenni ediyorum.

kızlar konu sahibi eski eşinden daha resmi olarak boşanamamış anladığım kadarıyla o yüzden bebeğin babası ile resmi nikah şu an imkansız
ama bu adam karnı burnunda kadını öptürmedi diye terk edip gidip bi de engelleyebiliyor
senin çalışman lazım ama bu hamile halinle ve bebeğe bakman gereken ayları da hesaplarsak o da şu an imkansız
inan şuan senin için çareler düşünüyorum ne olabilir diye..
bebeğin babası olan adamın ailesiyle hiç görüşüyor musun sana maddi anlamda destek olsunlar şuan onların da torunu olacak sonuçta?
ay bu adama güvenip kanıp bi hata daha yapma ne olur
olmazsa bi yerlerden yardım bulman gerekecek

Hayat zor bebekle sizin için daha da zor olacak , 7 yaşına kadar hastalanır, ateşlenir maddi manevi
güçlü olmanız gerekir çok cesaretliymişsiniz ben evli olduğum halde korkumdan ancak ve ancak 1 tane doğurdum , bence artık hayatınıza girecek başka erkeklerde dikkatli ve seçici olunuz , durumunuzdan faydalanmak isteyen çok olacaktır

öptürmemek nedir ya millet dokunmaya kıyamaz hamileyken birşey olacak diye. hey yarabbim ya

ay kendimi konu sahibi gibi hissettim :))
adam evlenmek istiyor ama konu sahibi tr de evli eski eş boşamıyor uzun senelerdir böyle bir durumu var..
konu sahibinin babası vs kandırmış kızı uzunca bir süre ben ilgileniyorum boşanmanla diye..
eşi o zman boşanmak istememiş mahkemede boşanamamışlar ama şimdi eşte başka bir kadınla yaşıyormuş zaten..

Bi de ev onaylatmak nedir anlamadım
Herkes ev kiralıyo da hiç onaylatan duymadım kira kontratı imzalar geçersin ayrıca törene gerek yok
Bizim kaldigimiz sehirde farkli canim ha bide Almanyadayim. Iki kisi evde yasicaksa once issizlik dairesinde onaylatilcak sonrada ev sahibiyle tekrar konusulup imza atilcak. Ben gorevimi yaptim ama imzayi atan olmadi

Bu soyledigini aklimda tutucam şayet geri donerse suratina soylicem onun. Karnimdaki hayvan degil hayvanlara bile sevgi gosteriyoruz.
Ahh keske baska seylerde tutsaymissin akl
Yaw kac yasinda ki bunlar Allah akil fikir versin

Basma kalıp söz gibi yaz bari bir yere. Unutursam mı?
Yani sen bunu akıl edemiyor musun?
Su durumda icim ne kadar rahat olsada o geri donerse sayet ne soylicemi dusunemiyorum suanda. Kafam karisik bunun icin actim zaten konuyu ne yapmam ne soylemem gerektigini o anda bilemicemi biliyorum.

Bizim kaldigimiz sehirde farkli canim ha bide Almanyadayim. Iki kisi evde yasicaksa once issizlik dairesinde onaylatilcak sonrada ev sahibiyle tekrar konusulup imza atilcak. Ben gorevimi yaptim ama imzayi atan olmadi
Neyse adam kaçmış zaten
Sen oturduğun evde kal bence
Doğumuna da 8 hafta kalmış
Çalışıyo muydun
Ondan umudunu kes yani
Evli olsan nafaka olurdu şimdi onu da unut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…