- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.954
- 248
- Konu Sahibi miniksercem000
-
Haklar beklersen zor verirler. Almasını bileceksin. Bu tarihte hep öyle olmamış mıdır?Resmi nikah kadının hakkıdır. Bu hakkı bile almasına izin vermeyen erkek tabiki diğer haklarıda çiğner.
Siz istediğiniz kadar eski konularına bulaşmayın desenizde temel önemli.
" Çocuğumuzu iyi yetiştir" ne hadsiz bir cümle ?
Kendiniz taşının. Madem o yapmıyor ve gitti en azından önünüzü görebilecek adımlar atın şimdilik.
Bu soyledigini aklimda tutucam şayet geri donerse suratina soylicem onun. Karnimdaki hayvan degil hayvanlara bile sevgi gosteriyoruz.O demek be oyle cocugumuza iyi bak ve watsaptan engellemeler kac yasinda bu sanki kopegimize iyi bak der gibi Allah korusun boylelerinden
Evlenmicem zaten avcunu yalasinKaç konu açarsan aç
Madem durum böyle evlenme sevgilinle demeye devam edeceğim ben.
Burada bir çok insan var evli olup da hamile iken terkedilen vs.. Sorun evlilik olmaması değil. Erkek kişisinin sorumsuzluğudur.
Basma kalıp söz gibi yaz bari bir yere. Unutursam mı?Bu soyledigini aklimda tutucam şayet geri donerse suratina soylicem onun. Karnimdaki hayvan degil hayvanlara bile sevgi gosteriyoruz.
Zaten sen istesen de o evlenmeyecek artıkEvlenmicem zaten avcunu yalasin
Evlenmicem zaten avcunu yalasin
Resmi nikah kadının hakkıdır. Bu hakkı bile almasına izin vermeyen erkek tabiki diğer haklarıda çiğner.
Siz istediğiniz kadar eski konularına bulaşmayın desenizde temel önemli.
" Çocuğumuzu iyi yetiştir" ne hadsiz bir cümle ?
Kendiniz taşının. Madem o yapmıyor ve gitti en azından önünüzü görebilecek adımlar atın şimdilik.
Bizim kaldigimiz sehirde farkli canim ha bide Almanyadayim. Iki kisi evde yasicaksa once issizlik dairesinde onaylatilcak sonrada ev sahibiyle tekrar konusulup imza atilcak. Ben gorevimi yaptim ama imzayi atan olmadiBi de ev onaylatmak nedir anlamadım
Herkes ev kiralıyo da hiç onaylatan duymadım kira kontratı imzalar geçersin ayrıca törene gerek yok
Ahh keske baska seylerde tutsaymissin aklBu soyledigini aklimda tutucam şayet geri donerse suratina soylicem onun. Karnimdaki hayvan degil hayvanlara bile sevgi gosteriyoruz.
Yaw kac yasinda ki bunlar Allah akil fikir versinZaten sen istesen de o evlenmeyecek artık
Geç kaldın biraz yani
Benim kast ettiğim gelirse de eve alma
Ne o öyle küstüm kaçıyorum bebemize iyi bak
Oyuncak bebek mi bu, bipppp çok sinirlendim o kısmı yazmayayım küfür değil hakaret ama neyse
Yok barıştım bi muck verirsen deyince barışma yani
ikiniz de işsizlik maaşıyla mı geçiniyorsunuz?Bizim kaldigimiz sehirde farkli canim ha bide Almanyadayim. Iki kisi evde yasicaksa once issizlik dairesinde onaylatilcak sonrada ev sahibiyle tekrar konusulup imza atilcak. Ben gorevimi yaptim ama imzayi atan olmadi
Ben evli ve hamile iken terkedilsem çocuğun babasını ispat etmek zorunda kalmam, burdaki adam yoo benim değil çocuk dese napıcak, test şu bu sonunda baba budur dicekler ama onca gurur kırıklığı yanına kalacak, herkes istediği gibi yaşasın elbette ama önce kendini bir sağlama alsın, şu an iyi niyetle döner yaa diyoruz zira adam dönmezse kadının parası yok, dönmedi ne olacak para mı yollayacaksın
Su durumda icim ne kadar rahat olsada o geri donerse sayet ne soylicemi dusunemiyorum suanda. Kafam karisik bunun icin actim zaten konuyu ne yapmam ne soylemem gerektigini o anda bilemicemi biliyorum.Basma kalıp söz gibi yaz bari bir yere. Unutursam mı?
Yani sen bunu akıl edemiyor musun?
Neyse adam kaçmış zatenBizim kaldigimiz sehirde farkli canim ha bide Almanyadayim. Iki kisi evde yasicaksa once issizlik dairesinde onaylatilcak sonrada ev sahibiyle tekrar konusulup imza atilcak. Ben gorevimi yaptim ama imzayi atan olmadi
Bilmiyorum yaşlarını benYaw kac yasinda ki bunlar Allah akil fikir versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?