- 26 Temmuz 2015
- 1.486
- 605
- 43
- Konu Sahibi miniksercem000
-
Ben 3 haftalik hamleyim sıkıntı olur diye yapmiyorum bişey :))) 1 aydan sonra düşünüyorumValla ben son günler doğum baslasin diye bile cinsellik yaşarımdüşük tehdidi olmadığı surece uzaklasmak bence saçmalık
Haftalık bir kere yapılması serbest der dr umBen 3 haftalik hamleyim sıkıntı olur diye yapmiyorum bişey :))) 1 aydan sonra düşünüyorum
Canim sorunun cevabini sevgilin evden giderek verdi malesef okadar ev almak için uğraşıyorsun o umursamıyor ya sorumsuz yada istemiyor seninle bir gelecek bekle hicbirsey yapma onun icin donmek isteyen döner merak etme umarim nasil istiyorsan oyle olur kavgalar olur arada olmadan hicbir beraberlik oldugunu gormedim biraz sabır lazim bagzi erkekler sıkıntiya gelemez o yuzden surat yapman ona uzun geldi ve pes etmek istedi ama şunu diyim evi alma yoksa basin cok agrir onunla boyle bir sorumluluga girme sende goruyorsun umursamıyor simdi belki barişırsiniz istiyomus gibi yapar sonra evin sorumlulugunu üstune yikabilir allah yardimcin olsubKizlar öncelikle soylemek isterimki lutfen sadece bu konum hakkinda yorum yapmanizi rica ediyorum. Daha once baska konularimla ilgili sorular yeni konularimda soruldu bunu istemedigimi belirtmek isterim simdiden tesekkurler.
Yeni ev bulmustuk sevgilimle 1 Eylüle kadar tasinmamiz lazimdi fakat beyefendi evi onaylatmamis bile. Ve suanki oturdugumuz eve ev sahibi yeni bir kiraci bulmus biz cikar cikmaz girecek kiraci teyze.
Eylüle surda ne kaldi ama adam fosur fosur uyuyo. Uyanip ise gidio isten gelio gene fosur fosur uyuyo taaaki is saati yaklasana kadar. Yani umursamazligina sorumsuzluguna devam ediyordu. Daha önce defalarca konusmama ragmen he diyip megerse beni dinliyor gibi yapiyormus.
Bende 3 gündür surat yaptim belki bu sayede hemen evi onaylatirda tasiniriz diye. Cunku tek odali evde oturuoruz suan esyalar cok az tasinmasi kolay olur.
Ben surat yaptikca yalakalik yapmaya calisti gonlumu almaya falan ama ev icin hic bir icraata gecmiyor sadece lafta kaliyor. Gene yanima geldi öpmeye calisti dedim benden uzak dur sinirlendi cikti gitti.
Evet kizlar öptürmedigim icin evi terk etti.
Az önce mesaj cekmis o eve birdaha gelmicem ben senin boyle oldugunu bilmiodum. Birdaha benden bisey duymayacaksin cocugumuzu iyi yetistir yazmis. Beni öptürmedigim icin terk etti
Bide beni whatsapten hemen engellemis geri mesaj yazmiyim diye. Ya ben yeni evi cocugumuz dogacak kendi keyfim icin istemiyorumki. Bu ev dar oyle boyle degil ufacik. Ev sahibi yeni ev sizin dedi imza atmaya gelin dedi amca gonullu evi bize veriyor. Ama bizimkisi bisey yapmadi cabalamiyo 50 kere konussamda nafile o sadece uyuyim diyo. Bi imza ya bi imza aticak. Ona cok ama cok sinirliyim bu hamile halimle bu kadar gurur yapmasi ve hic bir seye elini atmamasi pes dogrusu. Siz ne diyorsunuz bu ise???
Gerçekten bu adamın Yanınızda olmasıyla mutlu ana baba figürü oluşacak mı bebenizin kafasında?Aslinda kurtulduguma sevinmek falan degil benim dusundugum cocugumuz annesini babasini yaninda mutlu gorsun. Ben senelerce babasiz buyudum 12 sene hemde. Babam burda Almanyalarda gezdi tozdu arada para yolladi. Bunun ne kadar zor oldugunu bi cocuk olarak o zamanlar bile biliyordum. Bazen diyorum ailem keske beni yani evlatlarini sevseydi ezik buyudum. Cocugumun ezik buyumesini istemiyorum. Ortada aldatilma olsaydi inanin 1 saniye bile dusunmezdim kurtulduguma sevinirdim. Ama aldatmasida yok aldatmaya bile usenecek karakterdeiyikide oyle. Bizi bu hale getiren onun uyku sevgisi bu kadar uykuya duskun olmasaydi islerimizi aksatmaz hemen yapardi. Ama gozlerini uykudan acabilseydi tabi
Çocuk bu adamdan mı yoksa eski eşinden mi ben anlayamadım?Bayan ben önceki konunuza da yazdım bu adam da beş para etmez. Bir beş para etmezi bırakıp 2.ye yönelmişsiniz. Israrla çerçöp tiplere yöneliyorsunuz.
Adam aşırı gamsız. Siz boşandınız mı, boşanmadınız mı, çocuk kimin adıyla olacak, yarın öbür gün eski kocanız çocuğunun veya sizin başınıza bela olur mu......umru değil aşırı sorumsuz, gamsız bir tip.
Bu adamdan kocalık babalık beklemeyin. Parasız olduğunuzu bile bile basmış gitmiş bu hatun ne yer içer nerde kalır yine umru değilse şaşırmam. Taşınmak zor geldiği için gittiyse de şaşırmam.
Gercekten iyi cesaret.
Bana göre değil " herkesin kendi tercihi, nikâhsız da çocuk yapılır" lafları. Örfü adeti yemişim, sadece doğacak çocuk için.
Hakkı yok buna.
Gerçekten bu adamın Yanınızda olmasıyla mutlu ana baba figürü oluşacak mı bebenizin kafasında?
Onu daha doğmadan terkeden bir baba, ev açmayan baba, sorumsuz baba!
Aldatmıyor ya şükür mü etmeli yani?
Amin canim saol evi istemiyorum artik su saatten sonra kendi basimin caresine bakarim. Simdilik acta acikta degilim cok sukurCanim sorunun cevabini sevgilin evden giderek verdi malesef okadar ev almak için uğraşıyorsun o umursamıyor ya sorumsuz yada istemiyor seninle bir gelecek bekle hicbirsey yapma onun icin donmek isteyen döner merak etme umarim nasil istiyorsan oyle olur kavgalar olur arada olmadan hicbir beraberlik oldugunu gormedim biraz sabır lazim bagzi erkekler sıkıntiya gelemez o yuzden surat yapman ona uzun geldi ve pes etmek istedi ama şunu diyim evi alma yoksa basin cok agrir onunla boyle bir sorumluluga girme sende goruyorsun umursamıyor simdi belki barişırsiniz istiyomus gibi yapar sonra evin sorumlulugunu üstune yikabilir allah yardimcin olsub
SevgilimdenÇo
Çocuk bu adamdan mı yoksa eski eşinden mi ben anlayamadım?
Aynen boyke erkekkere boyun eyme sen evindesin dua et bol bol belki suan çaresiz hislere gidebilirsin ama zaman hersyin ilaci yolun acik olsunAmin canim saol evi istemiyorum artik su saatten sonra kendi basimin caresine bakarim. Simdilik acta acikta degilim cok sukur
zaten gidecek yeri varki, gitmiş...Gerçekten bu adamın Yanınızda olmasıyla mutlu ana baba figürü oluşacak mı bebenizin kafasında?
Onu daha doğmadan terkeden bir baba, ev açmayan baba, sorumsuz baba!
Aldatmıyor ya şükür mü etmeli yani?
Ben de eski eşinizden çocuk ,sevgiliniz de babalık yapaktı sandım.üstelik kendi çocuğuymuş.paranızın olmadığını bilip kendi çocuğuyla böyle çaresiz bırakmak bir vijdana sığamaz.bence de öpücük bahanesi olmuş.sırumluluktan korkup kaçmış.Allah yardımcınız olsun.ona da merhamet versinSevgilimden
Kendiniz taşının ..
Konu sahibi elinde olsa evlenir bu adamla.Demesi o ki çocuğunu babasız büyütmek istemıyormuş.Bu adam nikah yapsa ne yapmasa ne....sonuç değişmez.
Pardon, yanlış alıntıladım bi önceki mesajda.Kendiniz taşının ..
Bu mesajiniz gözlerimi doldurdu. Duygulanmakla hüzün arasi biseyKonu sahibi elinde olsa evlenir bu adamla.Demesi o ki çocuğunu babasız büyütmek istemıyormuş.
Adamın çocuk falan umrunda değil.
Hangi baba yiğit çocuğumuza iyi bak deyip eyvallah eder?
Iskele babası işte!
Fakat ortada daha önemli bişey var aşk...( ona göre)
Ne diyelim.. Koskoca bi aşk olsun! O vakit.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?