Evi terk etti beyefendi

Canim sorunun cevabini sevgilin evden giderek verdi malesef okadar ev almak için uğraşıyorsun o umursamıyor ya sorumsuz yada istemiyor seninle bir gelecek bekle hicbirsey yapma onun icin donmek isteyen döner merak etme umarim nasil istiyorsan oyle olur kavgalar olur arada olmadan hicbir beraberlik oldugunu gormedim biraz sabır lazim bagzi erkekler sıkıntiya gelemez o yuzden surat yapman ona uzun geldi ve pes etmek istedi ama şunu diyim evi alma yoksa basin cok agrir onunla boyle bir sorumluluga girme sende goruyorsun umursamıyor simdi belki barişırsiniz istiyomus gibi yapar sonra evin sorumlulugunu üstune yikabilir allah yardimcin olsub

Gerçekten bu adamın Yanınızda olmasıyla mutlu ana baba figürü oluşacak mı bebenizin kafasında?
Onu daha doğmadan terkeden bir baba, ev açmayan baba, sorumsuz baba!
Aldatmıyor ya şükür mü etmeli yani?

Ço
Çocuk bu adamdan mı yoksa eski eşinden mi ben anlayamadım?

Gerçekten bu adamın Yanınızda olmasıyla mutlu ana baba figürü oluşacak mı bebenizin kafasında?
daha dogmadan terk etti cok haklisiniz. Geri donse bile affetme diyorum kendime

Amin canim saol evi istemiyorum artik su saatten sonra kendi basimin caresine bakarim. Simdilik acta acikta degilim cok sukur

Zaten turkiyede hala evli misin degil misin umrunda da degildi o yuzden bu hareketine sasmamak gerek. Bi mesajla terkedip bide engellemek ne kadar komik bebek bekleyem bi adam icin. Ama demek ki adam degilmis. sende kusura bakma da kendini saglama almayi hic akil eden biri degilsin. Hayat ne getirirse onu yasiyosun. Simdide oyle olacak. Allah bebegine hayirli omur versin

Amin canim saol evi istemiyorum artik su saatten sonra kendi basimin caresine bakarim. Simdilik acta acikta degilim cok sukur
Aynen boyke erkekkere boyun eyme sen evindesin dua et bol bol belki suan çaresiz hislere gidebilirsin ama zaman hersyin ilaci yolun acik olsun

Ben 5 yildir ciktigim insanla bile bir seyler yasamaya korkarim.Hadi ayni evde yasadin,evlenmeden ne cocugu arkadasim ya.Dunya hali bu defolup gitse istemiyorum dese napacaksin?Ipleri vermissin eline,nasilsa benden baskasiyla olamaz cocukta yaptik bana gebe napsam kabul edicek diye seni bir guzel parmaginda da oynatir,hamile hamile uzulur durursun.Zaten dusunceli ve ciddi bir adam olsa senle ayni evde kalmayi kabul etmez direk evlenmek isterdi.Bir de cocuk..Kusura bakma ama sevgilin sana deger verseydi evlenmeden seni bu duruma sokmazdi.Zaten sorumsuz olmasi bastan belli,sorumlulugu olsaydi evden once bir nikah masasina oturtup cocugu hemen nufusuna gecirirdi.Tam bir asalakla ömrünü tüketeceksin.Ne aci..Allah uardimcin olsun

Son düzenleme:
zaten gidecek yeri varki, gitmiş...

Ben de eski eşinizden çocuk ,sevgiliniz de babalık yapaktı sandım.üstelik kendi çocuğuymuş.paranızın olmadığını bilip kendi çocuğuyla böyle çaresiz bırakmak bir vijdana sığamaz.bence de öpücük bahanesi olmuş.sırumluluktan korkup kaçmış.Allah yardımcınız olsun.ona da merhamet versin

Kendiniz taşının ..
Bu adam nikah yapsa ne yapmasa ne....sonuç değişmez.
Konu sahibi elinde olsa evlenir bu adamla.Demesi o ki çocuğunu babasız büyütmek istemıyormuş.
Adamın çocuk falan umrunda değil.
Hangi baba yiğit çocuğumuza iyi bak deyip eyvallah eder?
Iskele babası işte!
Fakat ortada daha önemli bişey var aşk...( ona göre)
Ne diyelim.. Koskoca bi aşk olsun! O vakit.

Bu mesajiniz gözlerimi doldurdu. Duygulanmakla hüzün arasi bisey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…