Evi terk etti beyefendi

Eski konularda görümcem kaynım kp diye bahsediyosunuz sevgilinize eşim diye hitap ediyosunuz sadece nikahın yok yani bu kp filan biliyormu bu konuları.

bence artık kendi yolunuza bakın
adamın sorumluluktan kaçtığı apaçık belli
yalnız söylemeden edemiyeceğim evlilik ,resmi nikah kadının ve doğacak çocukların hukuki hakları için var
beraber yaşayamak sizin tercihiniz olabilir bu benim hayatım kimene diyebiliriniz ama çocuk giriyorsa işin içine
artık sadece bu benim hayatım diye kestirip atamazsınız

Evlilik kendini sağlama almak olarak görülecekse zaten aşkın sevdanın bir anlamı yok demektir. Çok saçma bir düşünce sizinki.

Son düzenleme:
Evlilik kendini sağlama almak olarak görülecekse zaten aşkın sevdanın bir anlamı yok demektir. Çok saçma bir düşünce sizinki.

bak görüyoruz bu konuda aşkı sevdayı,kendini sağlama almak adam çalışsın bana baksın falan değil tabiki hukuki olarak haklarını sağlama almak, evlenmemekte bir tercih ama onu tercih eden kadın ya da adam da tek başına ayakta durabilir durumda olmalı, burdaki çift imam nikahlı ona ne diyosun, imam nikahı olunca aşk sevda durumu ne oluyo mesela

Yok herkes garanti için evlen demedi
Mesela sevip seviliyosanız bi de çocuk düşünecek kadarsa bence evlenmekten daha mantıklı bişey yok
Bu arkadaşa gelince daha başkasıyla resmen boşanmadan diğeriyle dini nikahlı yaşıyo, abes gelen burası bana
Ha o da kendi tercihi denecek ama o tercih bu tercihse biz kendi fikrimizi yazmayacaksak konu açılmasın
Bilmem hangi ülkede bunlar normal diye bana normal gelmek zorunda değil.
Hoş bu kadar sorumsuz adamla evli olsa ben boşan da derdim ama resmi bi bağ bile yokken ayrılık daha kolay ama arkadaş hala gelmesini bekliyor

Zaten konu sahibinin çoğu eylemi doğru değil ki imam nikahı doğru olsun. Sadece yorum yapan arkadaş evliliği kadının garantisi olarak yazmış. Bu beni rahatsız eder.

Zaten konu sahibinin çoğu eylemi doğru değil ki imam nikahı doğru olsun. Sadece yorum yapan arkadaş evliliği kadının garantisi olarak yazmış. Bu beni rahatsız eder.
Bi de resmi nikahlı eşten boşanmadan bi başkasıyla dini nikahlanabilir mi ? Tuhaf
Resmen boşanmadı ama dinen mi boşandı ilkinden

Bu mesajiniz gözlerimi doldurdu. Duygulanmakla hüzün arasi bisey
Her hareketin duygudan zaten
Birazda mantığınla hareket etsen belki de sonuç böyle olmazdı
Kaçıp gitmiş bi adamı bile bekliyorsun aşk kisvesi adı altında
Yahu aşkından ölsen yüzüne bakmaman lazım tek seni değil karnındaki yavrunuzu bile terk etti

Olayi idrak etmek icin eski konularina bakayim dedim Simdi sevgilim diyorsun ama diger butun konularinda esim demissin.Kv,kp varmis.Bazi kandinlar nasil evlenmek istemez diye konu acmissin,cocuk sevgilimden diyorsun.Kocanla hala bosanamamissiniz.Ben mavi ekran verdim su anda.

İlk eşiyle resmi nikahlı, boşanamamış henüz
Diğeriyle imam nikahlı fakat eşim deyince tepki almış o da yeni konusunda sevgilim sıfatıyla bahsediyo
Resmi nikah kıymak dışında herşey tamam kayınvalideyle kavga bile var yani.

Ayip degil midir. Siz oyle diyorsaniz sizin cevrenizde kulturunuzde dininizde ailenizde oyledir. Benim yasadigim kulturde oyle bi durum ayiptir.
ya aslında ayıptır ayıp degıldır tartısılmamalı suan
bu forumda resmı nıkah yasaklansın herkes nıkahsız yasasın dıyen ve ona destek cıkan da oldu :)

ıste nıkah olsaydı bu olmazdı... o adam konu sahıbını bırakıp gıdemez gıderse sonuclarına katlanmak zorunda kalırdı
bence karsılıklı verılen degerın ıspatıdır o ımza.
maddi manevı mueyyıdesı olan bı sozlesmedır kı yuva kurmanın kolay olmadıgı gıbı yıkmanında kolay olmaması ıspatıdır
sonuc ıtıbarıyle konu sahıbıne bu tartısmalar hıc yardımcı olmaz
ınsallah adam döner cocuguna ve sevgılısıne sahıp cıkar nikah yapar
ben acıkcası bunun ıcın dua edıyorum suan konu sahıbıne
cocuguna hıc sahıp cıkmayabılır ve tanımayabılır hatta benden degıl bıle dıyebılır suan

Öpücük yüzünden kim evi terk eder
Bahane arıyormuş bulmuş
Dönmez artık bence

evlenmeden birlikte yaşamaları çocukları olmaları dahi kendi fikirleri herkesin kendi hayatı
sorumluluğu konu sahibinin üstünde
ben en çok madem ayrıldılar başka bir adamla sevgili oldunuz birlikte yaşadınız üstüne sekiz aylık hamilesiniz neden Türkiye'de evli olduğunuz beyle boşanmadınız
işin o kısmındayım bir avukata dilekçe verip boşanma işlemlerini başlatabilirdiniz

Öpücük yüzünden kim evi terk eder
Bahane arıyormuş bulmuş
Dönmez artık bence
daha da kotusu var aslında
resmı nıkahlı kocası bu durumu kullanabılır mahkemede
eger ıkısıde bosanmaya karar verır mahkemeye gıderse tabı :)
benle evlıyken vardı bu adam dese tazmınat davası acsa konu sahıbı nasıl ıspat edıcek...
cocuk nelerın ıcınde suruncek...
kalp yasam fonksıyonumuz ıcın var,
mantık yasama kalıtemız ıcın
yerlerı karısmıs...

Aşktan dolayı beklemiyor. Şaşkınlık, çaresizlik, terk edilme duygusu, çocuğu, ilk evliliğinde ki husranı, ardından bu durum, işsizlik.. Hepsi üstüne geliyordur şimdi.
Mesajların tamamını okuyunca uzuldum gerçekten.
Hata yapmış evet ama işte yinede mağdur şuanda.
Bu erkekler çok adi. Kadınlarda fazla güveniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…