Evi terk etti beyefendi

Ayip degil midir. Siz oyle diyorsaniz sizin cevrenizde kulturunuzde dininizde ailenizde oyledir. Benim yasadigim kulturde oyle bi durum ayiptir.
Canım bende sana katılıyorum ama bazılarının hayat standartı yaşam tarzı çok farklı benim azım açık kalıyor böyle şeyler duyunca ve hiç uygun bulmuyorum biz örf ve adetlerimize gelenek ve göreneklerimize gerçek bir aile ilişkisine dikkat ederek yaşayalım bu konu sahibi gibi yaşayanlarada Allah akıl fikir versin doğru yolu göstersin Allah yardımcıları olsun

Burada kimsenin ıspat gibi bir derdi yok anladığım kadarıyla.

Almanya sosyal devlet , orada sosyal evler var , birde çocuk parası var , anneyede para bağlanır ama tabi güvenilir erkek yok denecek kadar az , adam artık taze bedenleri bulmak için seni terk etmiştir , ne yapsın bebek zırıltısıyla ,

Ay Allah korusunn yaaa inşallah basit bir kapristir.
yanlzı cocuk buyutmek çok ama çoook zor

Taze beden mi?

Kesinlikle cok zor bulundugun durum sevgilin donse bi dert donmese bin...

Bu zamanda bi bebek buyutmek hele bunu tek basina yapmak gercekten cesaret isteyen bisey umarim hakkinda hayirlisi olur ..

Konu sahibesini kendi doğrularıyla yargılamak bence kimseye düşmüyor kusura bakmayın.
Benim için bu doğrudur dediyse bitmiştir. Kimsenin 'bu benim için ayıp ve yanlış' diyerek bir başkasını yargılamaya bence hakkı yok. Herkesin dini görüşü, yaşam şartı ve doğru-yanlışları kendine özgüdür.

Konu sahibesi size gelince o şahıstan adam olamamış ki baba olsun.
Kendi hayatınıza kendiniz bakmalısınız artık. Bebeğinize de tabikii

O zaman çocuğa nufus cüzdanı nasıl çıkacak?
Baba haznesine ne yazılacak?

baba hanesine resmi nikahlı eşinin adı yazılacak sanırım
sonra nufustan düşmesi için dava açılacak vs..

zaten benim kızdığımda oydu ilk açtığı konuda.. adam 1,5 sene evli kadınla yaşamış gıkı çıkmamış hamile kalınca soyadı derdine düşmüştü..

çocuğu iyi yetiştir ne demek ya . nasıl bir Yüzsüz . çocuk kendi kendine olmuş gibi terkediyor sonra da iyi yetiştir yazıyor utanmadan . Erkeğin böylesine ben tahammül edemiyorum siz seviyorsanız kendiniz çizin yolunuzu . benim fikrim kaçmanız .

Boşuna resmi nikah yapın diye diretmiyoruz nedeni bu , çocuğun hakkı korunsun , kadınlar başlarına iş açıyor adamlar keyfinde

Hayat şartlarınızı, aranızda ki bagı kimse bilemez yalnız birşey sormak istiyorum eşiniz kaprisli birisi mi ?
Yani tripli herşeye tavır alan.. Şuan ben gerçekten gitti mi yoksa bilerek mi yapıyor anlayamadım. Var öyle eşler yani değerli olmak için dikkat çekenler o yüzden..
değerli hissedilmek için mi gitti.. Yoksa gerçekten terk mi etti dayanamayıp bilmiyorum ama öpmek istemiş en son ki durumda.. Çocugumuza iyi bak demiş.. Lafta da olsa Kabullenmiş yani çocugu bıktım senden al ... Kendin bak diyerek kötü konuşarak gitmemiş belki geri dönme ihtimali vardır gibime geliyor..

Valla su durumda baslarim onun tribine hamile halimle ben o kadar trip yapmiyorum. Gidene kapi kacik

Müge Anlı da böyle bi konu vardı.

Kadın boşanmadan bi başkasından hamile kalıyo, doğuruyor.

Baba olmayınca tabi kadın da cahil, kimlik çıkmıyo çocuğun. Liseye kadar okullar idare etmiş, kaydetmişler okula fln.

En son fen Lisesini kazanıyor ve kimlik olmadığından okuyamıyo çocuk. Resmiyetteki babayı arıyorlardı..

Kimliksiz sınava nasıl girmiş orası saçma gelse de, sonuç olarak çocuk mağdur olmuş.

Evlilik dışı ilişki kişinin kendi değer yargısı ile ilgili ama evlilik dışı çocuğa, malesef çocuğu mağdur ettiği için karşıyım.

Bu çocuk mahkeme ile soyadına kavuşacak..

Hayır maddi, manevi bu yükü kaldırabilecek bi kadın olsan, ünlüler gibi, kimse bi.şey diyemez zaten.

Ama hem aile yok, hem para yok, şu dakikadan sonra o adamın dönmesinden başka çarende yok. Nasıl bi öneri bekliyorsunki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…