- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
adam agresfı bellı, normal bır adam asla karısına o.. demez. adam zaten sınırlı ve saydırıyor, o anda kapıyı acsa dalacak kadına
zaten bellı tavırlarından.
ayrıca ben boşan demıyorum, bıze düşmez konu sahıbının kararı... ben sadece dikkatlı olmasını söyluyorum.
ama sen kadının bu zor durumunda bıle kapıyı açmasını söyluyor ve kadın kapıyı açmadıgını söyleyınce kadına neler dıyorsun...
kadın zaten zor durumda, sen her defasında nıye hep bunu yapıyorsun? bir amacının oldugu kesın.
ne ilgi çekmesi yaa? düşüncemi savununca ilgi mi çekmeye çalışıyorum demekmiş?
öncesini okumadınız sanırım? adamı bunaltmış, susmak bilmemiş. sonra evi terk etmiş. sonra kapıyı açmamış... zor duruma düşmek için ugraşmış, sonra da işi iyice yokuşa sürerek iyice zor duruma düşmüş.
neyse olan oldu. umarım adam vazgeçmez ve boşanır. bence de boşansınlar.
Biri de kalkmış bu akşam gördüğümüz kavga her evlilikte olan kavgalardan diyor. Ben evli değilim fakat merak ettim, buradaki evli arkadaşlara her kavga ettiklerinde eşleri 'o....pu' diyor mu? Bu kadar mı normal bir şey bu, ben mi abartıyorum?
Di mi...
Pisman olursun filan yazanlar da var ama
Hayirlisi ama cok kotuyum
Neden pisman olacagimi hissediyorsun ki
ADam yuzsuzsun annem seni istemedigi halde geldin evine diyor
Kv gorumce sayesinde bosaniyoruz
BEn neden pisman olayim
10 Dakıkadır yazdıklarını evırıp cevırıp okuyorum neredeyse konu sahıbının esı oldugunuzu dusunmeye baslıcam
Kapiyi acmadim kiracam dedi yine acmadim embesil ac şu kapiyi beni binaya rezil.etme sen zaten rezil bi insansin anami uzdugum icin cok pismanim orosb.... dedi........
Inanamıyorum daha bu sabah beni sevdigini soyluyordu ...
Sen zaten iyi bii insan olsan anamla bacimla olan sorunlar bu hale gelmezdi dedi..... agzina geleni saydi yani. Kiyafetlerimi alayim evi terk edecem dedi bende pazartesi davayi acicam dedim o da insallah kurtarirsin beni kendinden anami da dedi.. kapiyi kirmak icin ugrasti polisi arayacam rezil edecem dedi . Bende kesecegim dedin ya ne acacam dedim o da senin gibi uc kurusluk insani kesipte ne yapacam dedi... ac dedi defol git dedim acmadim. Bende . Ettigi hakaretler cok canimi yakti. Onun canini acitmak istedim araliksiz hakaret ediyordu. Bende onun yakin arkadasi vardi adi koray. Ondan once koray bana evlenme teklifi etmisti kabul etmemistim . Sonra esimi kabul edince ben bi daha gorusmemislerdi. Bende keske korayla evlenseydim . Seninle evlenerek hayatimin en buyuk hatasini yaptim beni hic bi anlamda mutlu edemedin ne bi insan ne de bi kadin olarak dedim
HAkaretleri bitti .. Hiçbirsey soylemedi sustu.. bi iki defa daha ac filan dedi sonra defoldu gitti.. kesin bosaniyoruz..
merve, gercekten adamın agresif oldugunu düşünmüyorsun öyle mı?adamın agresif oldugunu pek düşünmüyorum. sinir anında bir taraf (genelde erkekler) sayarlar böyle çünkü onlar çene yarışına giremez, agızları laf yapmaz. kapıyı açmalıydı kesinlikle çünkü karşısında katil yok, tanımadıgı bir hırsız yok, kocası var. ama bu kadın kocasına katil muamelesi yapmış oldu. o saatten sonra kimse kusura bakmasın ama o muameleye maruz kalan, kendi kapısının önünde beklemek zorunda kalan adamın agzından küfür çıkması hiç anormal degil. etki tepki tamamen.
adamın agresif oldugunu pek düşünmüyorum. sinir anında bir taraf (genelde erkekler) sayarlar böyle çünkü onlar çene yarışına giremez, agızları laf yapmaz. kapıyı açmalıydı kesinlikle çünkü karşısında katil yok, tanımadıgı bir hırsız yok, kocası var. ama bu kadın kocasına katil muamelesi yapmış oldu. o saatten sonra kimse kusura bakmasın ama o muameleye maruz kalan, kendi kapısının önünde beklemek zorunda kalan adamın agzından küfür çıkması hiç anormal degil. etki tepki tamamen.
eşinin sarf ettiği lafların sana karşılık olduğunu düşünüyorum ben yani o anlık sinirle söylenmiş bence. kapıyı açmayınca yani. sinirini bu şekilde çıkarmak istemiş..
karısına onu dıyen erkeğe, diğer erkekler bıle adam demezSayarlarsa tekmeyi de yerler..
Karısına o...pu diyen bir erkek erkeğim diye dolanmasın ortada.
siz resmen kocanız tarafından şiddet görmek, dövülmek istiyorsunuz..
karşınızda taş olsa sinirine çatlar..
söyledikleriniz hiç de üzgün birisine benzemiyor..
korayla evlenseydim falan bunlar ne kadar çirkin laflar..
pes gerçekten.. evli bir kadın nasıl olur da bunları söyler ..
şaşkınlık içerisindeyim..
keşke sizde ona başka çirkin sözler söyleseydiniz ama beni kadın olarak mutlu edemedin keşke koray olsaydı gibi iğrenç bir cümle kurmasaymışsınız.
bence de bu noktadan sonra size denecek kelime kalmaz çünkü..
kadın olarak siz kendinizi küçük düşürmüşsünüz..
ben çok üzüldüm gerçekten. yazık..
adam agresfı bellı, normal bır adam asla karısına o.. demez. adam zaten sınırlı ve saydırıyor, o anda kapıyı acsa dalacak kadına
zaten bellı tavırlarından.
ayrıca ben boşan demıyorum, bıze düşmez konu sahıbının kararı... ben sadece dikkatlı olmasını söyluyorum.
ama sen kadının bu zor durumunda bıle kapıyı açmasını söyluyor ve kadın kapıyı açmadıgını söyleyınce kadına neler dıyorsun...
kadın zaten zor durumda, sen her defasında nıye hep bunu yapıyorsun? bir amacının oldugu kesın.
siz resmen kocanız tarafından şiddet görmek, dövülmek istiyorsunuz..
karşınızda taş olsa sinirine çatlar..
söyledikleriniz hiç de üzgün birisine benzemiyor..
korayla evlenseydim falan bunlar ne kadar çirkin laflar..
pes gerçekten.. evli bir kadın nasıl olur da bunları söyler ..
şaşkınlık içerisindeyim..
keşke sizde ona başka çirkin sözler söyleseydiniz ama beni kadın olarak mutlu edemedin keşke koray olsaydı gibi iğrenç bir cümle kurmasaymışsınız.
bence de bu noktadan sonra size denecek kelime kalmaz çünkü..
kadın olarak siz kendinizi küçük düşürmüşsünüz..
ben çok üzüldüm gerçekten. yazık..
Arkadaşlar her akşam eşiniz eve geldiğinde annesi ve kızkardeşinden bahsederseniz nasıl bir oratam oluşur sizce?
Bunlar her evlilikte olur diyen bayanlar gerçekten ufak hapishanelerinde yaşıyorlar bence. Her evlilikte kocalar karılarına or.spu mu diyormuş, embesil diyip bir de üstüne kesicem seni diyip çenesini mi yumruklarıyla sıkıyormuş? Bunun her evlilikte olduğuna kim inandırdı sizi? O kadar üzücü ki yani. Annem babam ve yakın akrabalarım dahil kimsenin ağzından eşine en ufak "salak, aptal" gibi bir hakaret bile duymadım. Yok artık adamın karısına or.spu demesi bile "her evlilikte olur, pişman olacaksın" diye nitelendiriliyor. Cidden acıdım kusura bakmayın da... Kadınlarımız kendine bu kadar değer veriyor işte. Sonra da Türkiyede kadın neden değer görmüyor. Ahanda bundan! Sinirlendim yahu
merve, gercekten adamın agresif oldugunu düşünmüyorsun öyle mı?
sinirlenince kendınden geçen insan her zaman bir katil adayıdırne dedıgını ve yaptıgını bilmez çünkü.
bu yuzden kadın cinayetlerı var zaten.. ayrıca kavga anında herkes bırbırne yabancıdır
Arkadaşlar her akşam eşiniz eve geldiğinde annesi ve kızkardeşinden bahsederseniz nasıl bir oratam oluşur sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?