evi terk ettim napacagimi bilmiyorum

adamın agresif oldugunu pek düşünmüyorum. sinir anında bir taraf (genelde erkekler) sayarlar böyle çünkü onlar çene yarışına giremez, agızları laf yapmaz. kapıyı açmalıydı kesinlikle çünkü karşısında katil yok, tanımadıgı bir hırsız yok, kocası var. ama bu kadın kocasına katil muamelesi yapmış oldu. o saatten sonra kimse kusura bakmasın ama o muameleye maruz kalan, kendi kapısının önünde beklemek zorunda kalan adamın agzından küfür çıkması hiç anormal degil. etki tepki tamamen.

MERVE bak şimdi iyi oku...
Bu konu kimin?? Çikolatakız'ın
konu sahibi seninle muhatap oluyormu? HAYIR
konu sahibiNİN senin düşüncelerine ihtiyacı varmı? HAYIR
Seni bu konuda istiyormu? HAYIR
o halde bu neyin çabası.... bence gitmelisin.. BENCE

Ahh canim benim umarim senin evliligin farkli olur ama boyle evliliklerin cogu deli gibi asik olup evlen ayni gorucu usulu evlen ayni sormussun kim der simdi benim kocam bana sunu soyler bunu soyler diye cunku hala devam eden evlilikleri var

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Konu sahibi arkadaşı tutumlarında bende fevri buldum açıkçası..

Di mi...
Pisman olursun filan yazanlar da var ama

Hayirlisi ama cok kotuyum

Neden pisman olacagimi hissediyorsun ki
ADam yuzsuzsun annem seni istemedigi halde geldin evine diyor
Kv gorumce sayesinde bosaniyoruz
BEn neden pisman olayim

arkadaşım sen peki bu adama bu gece hiç hakaret ettin mi küfür vs.. yada ailesiyle ilgili..

Bencede sakince yorum yapalim yardimci olmaya calisalim konu kapanmasin arkadaslar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

siz resmen kocanız tarafından şiddet görmek, dövülmek istiyorsunuz..
karşınızda taş olsa sinirine çatlar..

söyledikleriniz hiç de üzgün birisine benzemiyor..
korayla evlenseydim falan bunlar ne kadar çirkin laflar..

pes gerçekten.. evli bir kadın nasıl olur da bunları söyler ..
şaşkınlık içerisindeyim..

keşke sizde ona başka çirkin sözler söyleseydiniz ama beni kadın olarak mutlu edemedin keşke koray olsaydı gibi iğrenç bir cümle kurmasaymışsınız.
bence de bu noktadan sonra size denecek kelime kalmaz çünkü..

kadın olarak siz kendinizi küçük düşürmüşsünüz..
ben çok üzüldüm gerçekten. yazık..

Bunlar her evlilikte olur diyen bayanlar gerçekten ufak hapishanelerinde yaşıyorlar bence. Her evlilikte kocalar karılarına or.spu mu diyormuş, embesil diyip bir de üstüne kesicem seni diyip çenesini mi yumruklarıyla sıkıyormuş? Bunun her evlilikte olduğuna kim inandırdı sizi? O kadar üzücü ki yani. Annem babam ve yakın akrabalarım dahil kimsenin ağzından eşine en ufak "salak, aptal" gibi bir hakaret bile duymadım. Yok artık adamın karısına or.spu demesi bile "her evlilikte olur, pişman olacaksın" diye nitelendiriliyor. Cidden acıdım kusura bakmayın da... Kadınlarımız kendine bu kadar değer veriyor işte. Sonra da Türkiyede kadın neden değer görmüyor. Ahanda bundan! Sinirlendim yahu

merve, gercekten adamın agresif oldugunu düşünmüyorsun öyle mı?
sinirlenince kendınden geçen insan her zaman bir katil adayıdır ne dedıgını ve yaptıgını bilmez çünkü.
bu yuzden kadın cinayetlerı var zaten.. ayrıca kavga anında herkes bırbırne yabancıdır

Son düzenleme:

Sayarlarsa tekmeyi de yerler..

Karısına o...pu diyen bir erkek erkeğim diye dolanmasın ortada.

Arkadaşlar her akşam eşiniz eve geldiğinde annesi ve kızkardeşinden bahsederseniz nasıl bir oratam oluşur sizce?

Onun canini baska turlu yakamazdim...........

O... demesini embesil gibi çirkin konuşmalarını kesinlikle normal bulmuyorum.
Ama evet bazen evliliklerde bu lafları nasıl unutcam be? Gerçekten devam etmesi mümkün mü bu yaşananlardan
sonra deyip de devam ettiğini bizzat gördüm, yaşadım..

Evlilik öyle bir şey ki insana katlanmam dediğine eğdirir, yutmam dediğin lafları yutturabilir.
Büyük konuşmayın hanımlar.. Ben ki alttan almam kp le çat çat kavga etmiş insanım..
Adam beni lanetledi. Umrum olmaz haklıysam eğer..

Ama evet bu evlilik yüzünden eşimden duyup da kulaklarıma inanamadığım ama yuttuğum çirkin sözler oldu..

Çünkü sakin olan adamı yoldan çıkaran sensen eğer, sen haklıyken takıntılarla, depresyon adı altında
çıldırabiliyorsan o da insan bunalıp kendini kaybedebiliyor..

Ben konu sahibinin ailesi yüzünden eşini çok yorduğunu düşünüyorum şuan..

Adamın biriktirdiklerinin kustuğu halini görmekteyiz..

İyi mi oldu kötü mü oldu bilmiyorum ama orda kapıyı açsaydı bu tartışma yaşanmazdı..Konu sahibi küs dursaydı zaten aralarında konuşma da geçmezdi..Böyle olurdu..Karşılıklı inatlaşma oldu..Neyse belki doğru olan buydu...Konu sahibi risk aldı..Ya bir zafer kazanacak..ya da evliliğini kaybedecek..Sonrası belirsiz olacak..Zaman gösterecek...Bu olanlar konu sahibinin zafer kazanma savaşı..Bazen karşıdakini yakmak için kendimizi de onla beraber yakarız..

Son düzenleme:

Adamın ettiği hakaretlere değil buna takılmanız ilginç, siz dövülmek istiyorsunuz demenizse tiksinç

Arkadaşlar her akşam eşiniz eve geldiğinde annesi ve kızkardeşinden bahsederseniz nasıl bir oratam oluşur sizce?

ama bu kiz kardes ve anneninde kiza yapmadigi kalmamis
esi kizin yaninda olsa ona kendisini hakli ve mutlu hissettirse kizda her aksam bahsetmek zorunda kalmazdi bence
erkek once gercekten erkek olsunda karisini sahiplensin bence

Al benden de o kadar.

Aynen öyle..Bu nokta hep kaçırılır gözden..Çok basite indirgenir nedense.

Gergin bir ortam oluşur..İlişkiyi zedeler belki kopma noktasına getirir..Lakin hiç bir adama karısına "o...pu" deme hakkını vermez.
Kadın o...puysa nikahın altında işi ne derler adama.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…