- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
Yapacağım zaten ama o kadar kotuyum ki inanamıyorum bu hale geldigimize
"Bir evlilik daha pisi pisine gitti" yorumlarını okuyunca istemsiz güldüm..
Pisi pisine mi?
Adam kadına "o..pu" demiş..Bir ton hakaret ve tehdit etmiş..Daha ne olacaktı? Pisi pisine değil göstere göstere bitiyor..
Allah yardımcınız olsun bu süreçte..
Aramiz iyiyken seviyorum diyor
Kotuyken sevmiyorum ve bir ton hakaret
Bosanalimda kurtulayim diyor
Ne affi benimde bi onurum var.
adamın etmedıgı hakaret kalmamıs, tehdıt etmıs kadını
sen kalkmıs ''kapıyı açsaydın, adam boşar inşallah senı, katıl muamelesı yapma adama '' dıyorsun
sen gerçek mısın yahu?ilgi çekmek için bu kadar savaş verme bence
çünkü bu yaptıgının adı başka bır sey olamaz.
kadın zor durumda oldugundan bahsedıyor, sen neler dıyorsun.
vallahı yazmayacaktım ama dayanamadım artık.
benim gibi başka muhalefet olanlar da var. sizin gibi ''boşan şekerim'' diye düşünmüyorum diye ''kocişinden git dayak ye' diyorsun. erkek kölesi olmayı da savunmam, ufak hapishanede de degilim.
ama sizin gibi de boşanmayı medeniyet zannetmem, marifet saymam, boşanınca güçlü kadın olunacagını zannetmem. ya da karşındaki adama fevri hareketler yapınca, eve almayınca düzgün bir iş yaptıgımı zannetmem. siz öyle zannetmeye devam edin. ben de bu konularda düşüncemi söyleyecegim elbette, senden izin alacak degilim.
adama kapıyı açmadı dıye söyledıgı laflara bak yaa. bilmem, bu üyenın yorumlarına bazı yerlerde denk geldım ve hep bu tarz yaklasımları dıkkatımı cektı.ya sur kesinlikle artık eminim bu tarz konulara kışkırtmak için yorum yapıyorokadar herkes diyor bu kadın olamaz diye acaba müdür iletişime geçemezmi ben inanmıyorum kesinlikle
ne ilgi çekmesi yaa? düşüncemi savununca ilgi mi çekmeye çalışıyorum demekmiş?
öncesini okumadınız sanırım? adamı bunaltmış, susmak bilmemiş. sonra evi terk etmiş. sonra kapıyı açmamış... zor duruma düşmek için ugraşmış, sonra da işi iyice yokuşa sürerek iyice zor duruma düşmüş.
neyse olan oldu. umarım adam vazgeçmez ve boşanır. bence de boşansınlar.
adama kapıyı açmadı dıye söyledıgı laflara bak yaa. bilmem, bu üyenın yorumlarına bazı yerlerde denk geldım ve hep bu tarz yaklasımları dıkkatımı cektı.
adam agresfı bellı, normal bır adam asla karısına o.. demez. adam zaten sınırlı ve saydırıyor, o anda kapıyı acsa dalacak kadınane ilgi çekmesi yaa? düşüncemi savununca ilgi mi çekmeye çalışıyorum demekmiş?
öncesini okumadınız sanırım? adamı bunaltmış, susmak bilmemiş. sonra evi terk etmiş. sonra kapıyı açmamış... zor duruma düşmek için ugraşmış, sonra da işi iyice yokuşa sürerek iyice zor duruma düşmüş.
Di mi...canim sen mutlu olmayi hak ediyorsun
bir bayan olarak saygi gormeyi hak ediyorsun
Esinden bu tarz muamele gormeyi degil, asil embesil o.. dilerim kapinda kopek olur kole olur yalvarir sana, insallah bu mubarek gecede bunu diliyorum
boyle erkeklerden nefret ediyorum Allah bildigi gibi yapsin insan karisini bu laflari dermi
sen en dogrusunu yaptin herseyin, kaybedecek birseyin yok kendisi kaybeder adi herif
Hayirlisi ama cok kotuyumahhh bu kayınvalideler görümceler.. keşke onlarla olan sorununuzu onlarla çözebilseydiniz. ilk zamanlar buna benzer olaylar biz de yaşadık ben de eşimin çok üstüne giderdim bizimki ses etmezdi.. sizin eşiniz sessiz kalmamış belli ki ailesi sonuçta. ama olaylar çok ileri gitmiş hakkınızda hayırlısı olsun ama bana barışırsınız gibi geliyo. dua edin hayırlısını dileyin.
en kötüsü boşanmak ki en kötüsü dememdeki amaç boşa geçen zaman hayal kırıklığı hüsran haaa geçmezmi geçer.. tabiki sonrası yeni bir hayat başlar daha sağlam adımlarla daha da mutlu olursun ama şu da var belki hatasını anlayacak aileside çok karışmayalım sebep olmayalım diyecek buda dolayısıyla boşanma işini yani dava açmayı biraz ertele derim ve çok kendini harap etme lütfen.. her şey geçiyor insanoğlu ölüme bile alışıyor yaptığın stres yanına kar kalıyor..
Hep öyle olur ki..Şahsım için de öyle olur..Pişman olacaksın gibi hissediyorum..Hayırlısı..
ne ilgi çekmesi yaa? düşüncemi savununca ilgi mi çekmeye çalışıyorum demekmiş?
Biri de kalkmış bu akşam gördüğümüz kavga her evlilikte olan kavgalardan diyor. Ben evli değilim fakat merak ettim, buradaki evli arkadaşlara her kavga ettiklerinde eşleri 'o....pu' diyor mu? Bu kadar mı normal bir şey bu, ben mi abartıyorum?
Bu sekilde konusma zaten ki kendini kotu hissediyor.
Azarlar gibi nasihat verme!!!!
Hayret bisey bu kizda insan bunu unutuyorsun galiba !!!!
Bagirir konusur demekki bi derdi sıkıntisi var bu kizin dimi..
Ayip ayip once nasihat ver sonra yerden yere vur
Bence sen uyu artik nervecikkkkk gec oldu
Hey allahim ya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim bilmiyorum kac kere evlendin kac kere bosandin ama bu aksam sahit oldugumuz bu durum her evlilikte olan seyler eee napcaz o zaman her kufur ettiginde ayrilalim mi yapma sanki baska dunyadan gibisin...hicmi annenle babanin yada bi yakinin kavgasina sahit olmadin bittimi evlilikleri
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?