evi terk ettim napacagimi bilmiyorum

Yapacağım zaten ama o kadar kotuyum ki inanamıyorum bu hale geldigimize

en kötüsü boşanmak ki en kötüsü dememdeki amaç boşa geçen zaman hayal kırıklığı hüsran haaa geçmezmi geçer.. tabiki sonrası yeni bir hayat başlar daha sağlam adımlarla daha da mutlu olursun ama şu da var belki hatasını anlayacak aileside çok karışmayalım sebep olmayalım diyecek buda dolayısıyla boşanma işini yani dava açmayı biraz ertele derim ve çok kendini harap etme lütfen.. her şey geçiyor insanoğlu ölüme bile alışıyor yaptığın stres yanına kar kalıyor..

sana şiddet uygulamışşş...
asla geri dönme ..
ailen nerde yanlarına git ..:26:
ahh canım ya cok üzüldüm..:2:
hicbir kadın bunu haketmiyor ..

Canim bilmiyorum kac kere evlendin kac kere bosandin ama bu aksam sahit oldugumuz bu durum her evlilikte olan seyler eee napcaz o zaman her kufur ettiginde ayrilalim mi yapma sanki baska dunyadan gibisin...hicmi annenle babanin yada bi yakinin kavgasina sahit olmadin bittimi evlilikleri

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ne ilgi çekmesi yaa? düşüncemi savununca ilgi mi çekmeye çalışıyorum demekmiş?

öncesini okumadınız sanırım? adamı bunaltmış, susmak bilmemiş. sonra evi terk etmiş. sonra kapıyı açmamış... zor duruma düşmek için ugraşmış, sonra da işi iyice yokuşa sürerek iyice zor duruma düşmüş.

neyse olan oldu. umarım adam vazgeçmez ve boşanır. bence de boşansınlar.

Üstünkörü okudum.
Inanamadim birkac saat icinde olanlara.
Ve evet bizim insanlarimizda iletisim, kendini ifade etme problemi var.
Sabah sizi sevdigini söyledigini söylüyorsunuz.
Size karsi annesini yada kardesini savunmamis, arada durmus ve size fazla kafaya taktiginizi onlarin elinde oyuncak oldugunuzu söylemis.
Kaldiki sizde itiraf etmissiniz ilk yazinizda " o kadar kafaya takiyordum ki geceleri rüyama giriyordu" diye.
Belkide artik oda sizin bu takintili halinize sabredememistir.
Olaylari tam tersine cevirip düsünün düsünürken.
Ama kapi önünde birbirinize ettiginiz hakaretlere inanamadim.

Oysaki kapiyi acip " belki cok takintiliyim belki senide bunaltiyrum ama bugün cenemi SIKMAN ve seni keserim demen öyle canimi yakti ki, bu davranisa maruz kalmaktan cok sevdigim adami o duruma düsmüs olarak görmek canimi yakti, belki bende hataliydim ama keske hatami elimi avuclarina alip anlatmayi deneseydin, cenemi SIKARAK degil" deseydiniz belkide suan hatalarinizi anlamis birbirinize sarilmis birbirnizden özür diliyordunuz.

Üzüldüm yasadiklariniza ama sunu bilin ki kadinlar ne istedigini biliyor ama bazen ne istedigini ifade etmekten cok acizler!

Son düzenleme:

İzin iste demedim zaten, sadece yorumlarına cevap verirken kendimi o kadar sıkıyorum ki ban yemeyeyim diye, o çok zorluyor insanı be mervecik...Yoksa değerli fikirlerine çok ihtiyacımız var, seni hep bu dayak konularında görmek isteriz, başarılarının devamını dileriz

ya sur kesinlikle artık eminim bu tarz konulara kışkırtmak için yorum yapıyor okadar herkes diyor bu kadın olamaz diye acaba müdür iletişime geçemezmi ben inanmıyorum kesinlikle
adama kapıyı açmadı dıye söyledıgı laflara bak yaa. bilmem, bu üyenın yorumlarına bazı yerlerde denk geldım ve hep bu tarz yaklasımları dıkkatımı cektı.

10 Dakıkadır yazdıklarını evırıp cevırıp okuyorum neredeyse konu sahıbının esı oldugunuzu dusunmeye baslıcam

Benim anladigim kadariyla hem esiniz, hem sizin hatalarinizla bu raddeye kadar gelmissiniz. Esinizin kapi ardinda soyledikleri ve hatta oncesi soyledikleri dusundurucu. Sinirini, hakaretini bir kenara koyarak okuyunca demek ki sizin de hatalariniz olmus. Adam kotu konusuyor, ama o hakaretlerin arasinda bir seyler de anlatiyor. Ben olayi esinizden ve onun ailesinden dinleyebilmek isterdim. Siz de masum degilsiniz yani. Ama esinizin son yaptiklari cok kotu gercekten, onu da hakli cikarmiyor. Her neyse. Bosanacaksaniz artik bir an once bosanin. Bu kadar rezillik yasamis evliligin ben duzelecegine inanmiyorum. Zira bunlari ne siz unutursunuz, ne esiniz, ne de aileler. Hakkinizda hayirlisi.

adam agresfı bellı, normal bır adam asla karısına o.. demez. adam zaten sınırlı ve saydırıyor, o anda kapıyı acsa dalacak kadına
zaten bellı tavırlarından.
ayrıca ben boşan demıyorum, bıze düşmez konu sahıbının kararı... ben sadece dikkatlı olmasını söyluyorum.
ama sen kadının bu zor durumunda bıle kapıyı açmasını söyluyor ve kadın kapıyı açmadıgını söyleyınce kadına neler dıyorsun...
kadın zaten zor durumda, sen her defasında nıye hep bunu yapıyorsun? bir amacının oldugu kesın.

Biri de kalkmış bu akşam gördüğümüz kavga her evlilikte olan kavgalardan diyor. Ben evli değilim fakat merak ettim, buradaki evli arkadaşlara her kavga ettiklerinde eşleri 'o....pu' diyor mu? Bu kadar mı normal bir şey bu, ben mi abartıyorum?

Di mi...
Pisman olursun filan yazanlar da var ama
Hayirlisi ama cok kotuyum

Hep öyle olur ki..Şahsım için de öyle olur..Pişman olacaksın gibi hissediyorum..Hayırlısı..

Neden pisman olacagimi hissediyorsun ki
ADam yuzsuzsun annem seni istemedigi halde geldin evine diyor
Kv gorumce sayesinde bosaniyoruz
BEn neden pisman olayim

Bu sekilde konusma zaten ki kendini kotu hissediyor.
Azarlar gibi nasihat verme!!!!
Hayret bisey bu kizda insan bunu unutuyorsun galiba !!!!
Bagirir konusur demekki bi derdi sıkıntisi var bu kizin dimi..

Ayip ayip once nasihat ver sonra yerden yere vur

Bence sen uyu artik nervecikkkkk gec oldu

Hey allahim ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ne münasebet yaa... öyle şey olurmu hiçç

Ben onun yorumlarini okumuyorum zaten
Sacmaliyor

1 kere evlendim 1 kere boşandım..Evlilikte olmazsa olmazlar vardır. Aldatma gibi..Kadının namusuna dil uzatmak gibi.

Bizim evliliklerde o...pu gibi küfürler evliliği bitirmek için yeterli sebeptir..
Üstüne de devam etmiş hakaret ve tehditler.

Yapış yapış olmuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…